18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#4075 ugytudom hogy eredetileg 230/230 as kartyaja van de megy 300 felett is
a fullstream meg a steaming mediak kepminoseget javitja fel, es mellesleg a procirol is leveszi a terhet jocskan. -
#4074 ja és mirejóezafullstream cucc? -
#4073 ez okés, csak hogy nem lett neki lassabb tőle?
ugye egy 8500 az 275/275, míg egy 9100 250/250...
vagy neki egy 8500 LE-je van? -
#4072 a 9100 tudja a fullstreamet elvileg a 8500nem bar meg programot nem lattam ami tamogatna -
#4071 Borg:
mért jobb neked, hogy a 8500-at 9100-á alakítottad? az órajel nem magasabb -
#4070 ugyanara a nyákra és procira épul, borg 8500 asa at lett alakitva 9100 nak ugyhogy forditva is mennie kell, de ezt o joban tudja, es sosem kiserletezem 8500 al -
#4069 meglehet ugyanezt csinálni 9100 kártyával is? úgy értem hogy belesütni a 8500 128M biost. -
#4068 visszanezel parezer hozzaszolast tuti talasz linket joparat :D
kockazat nincs, legfeljebb nagyfoku kellemetlenseg, ugyanis barmikor ra lehet tolteni ujra a regi lementett biost. -
#4067 http://www.szamitogep.hu/show/read.php?id=13880
itt van róla szó,de segítséget szeretnék,hogy érdemes-e ezzel bajlódni,beválalni a kockázatot,hogy elkúrom a kártyát?!
hol lehet bios-t tanáni? -
#4066 ugytudom igen, de azert merget ne vegyel ra :D -
#4065 Aha, szóval a sima, nem LE radeon BIOS-a magasabb feszültséget ad a GPU-nak, és a RAM-nak? -
#4064 a normal biossal, tobb aramot kap a memoria, eert van nagyobb esely hogy magasabb frekin is menni fog -
#4063 A szemetelés nem a BIOS-tól függ, legjobb tudomásom szerint, hanem attól, hogy adott órajelen adott feszültségen és adott hűtéssel nem képes többre a chip! (ming GPU, mind RAM téren ez a helyzet.)
Esetleg nagyobb hűtővel és magasabb feszültségen ki lehet belőle még hozni valamit, de erre kevés az esély! -
#4062 köszke..más:
van egy powermagic radeon8500le-m és 250/250-en megy alapban 4ns-os 64DDR rammal(HYNIX).
Próbáltam húzni(Radeonator2.0), de a mem-húzásánál rögtön szemetel az nfs6-ban,hasonlóképp ha a gpu-t húzom.
Hallottam,hogy ha bios-t frissítek rajta,akkor átírhatom alapban 275/275-re akár a nem LE-s radeonoknál. Kérdésem: így sem bírná a magasabb órajelet? Hogy lehet frissíteni pontosan? És hol lelem meg a neten az új bios-t??
L őre is köszesz.. -
#4061 az mmc hez csak akkor kell telepito lemez ha ati dvdt is telepitesz, legalabbis nekem csak ahhoz kerte, most meg ugysincs aiw em tehat nem szorakoztam vele.
az mmc8 nem kompatibilis a regi radeonokkal, csak a bba 9x00 es kartyakhoz adott telepito cdvel hajlando feltelepulni. -
#4060 van valahol crack hozzá? -
Borg #4059 Az bármelyik ATI kártyához jó, és nem a letöltés szabadságáról volt szó, hanem a telepitésről:) Ugyanis megköveteli egy BBA ATI CD létezését a gépedben... -
#4058 az MMC-t ingyé le lehet tölteni az ATI oldaláról, de elvileg csak 9x00-as kártyákhoz (nen tom, hogy 8500/9100 kártyákhoz jó-e) -
#4056 amúgy lehet hülyeség az egész..én nem értek a lovakhoz -
#4055 Tuttok vmit a Radeon8500 kártya dvd/mpeg-2 decoder-éről?? Lehet hardveresen konvertálni,vagy progi is kell?
Vagy azon a dvd-n amit kaptam hozzá,azon van a progi?
És bevan 1általán vmi ilyesmi építve ebbe a kártyába,ami segíti a dekódolást?
Sok kérdés..nekem nincs DVD-m,de egy haver ilyesmivel akar szórakozni.. -
#4054 Sose veszek nmvidia terméket vga ból.-)
Most is egy radeon feszit a gépben, remélhetQleg ezzel nem járok ugyanigy. -
HG #4052 Szia Ch_Slater!
Van, láttam a 2 szememmel, csak nem vettem, de fogok. Méghozzá az újonnan nyílt Electro-World -ben a budakalászi Cora mellett. Nem könnyű megtalálni, mert több polcon is vannak hasonló cuccok, de kitartás. 2 hete még láttam több fajtát is. -
#4051 RIP remelem nem fx et veszel helyette :D -
#4050 mar hogyne lenne clone mod -
#4049 ad1: ejjbazmeg, nagyobb nem volt?!?
ad2: ejjbazmeg, hogysikerült ilyet? -
#4048 hmm. na mindegy
amugy egy kép-) -
háttéranyag:hwsw forum: ati catayst 3.4
mindegy beszart -) -
#4044 Elküldtem e-mailben a biosomat neked. -
#4043 Hali itt a link:
http://www.3dchipset.com/bios/index.php
-
#4041 Hali nekem is Club9700 van PRO biosal és nekem
sem megy nagyon feljebb a memoria 600 fölé...
A Core 360 megy Zalman hütővel. -
#4039 én sem vagyok Borg, de ha esetleg kipakolnál akár csak egy ablakot a tv-re akkor látnál is valamit. magától semmit sem fog megjeleníteni a tv, csak ha klón módba teszed. -
Jóska Kapitány #4038 Istencsászárkirály vagy. Sehol senki nem tudta megmondani mi lehet a gond, se a prohardveren, se hwsw-n.
Nagyon köszönöm.
Csőőőőőőő
-
Anee #4037 egy 9700 PRO biost bele kell raknod...vagy feszültséget kerll emelned, a hűtés kevés lesz -
Borg #4034 Itt: http://cwx.ini.hu chronosink
-
#4032 talán hűteni kéne valamivel... -
Jóska Kapitány #4030 Sziasztok a próblémám a következő lenne. Van egy ATI Radeon 9700 Pro kártyám, kiküldöm a képet a tv-re és a win tökéletesen müködik is, de ha filmet akarok nézni akkor az a tv-n csak egy fekete képernyő, de a monitoron meg jó. Ha ablakban nézném a filmet akkor is csak feketeség látszik, de a win meg jó. Ha tudna valaki segíteni azt nagyon megköszönném.
Előre is thx. Szevasztok -
#4029 Bár most látom hogy ezt a "TV-out problémák, lehetőségek" topikba kellett volna...
De a kártya Radeon :))) -
#4028 Szasztok. létezik olyan hogy s-video->RCA átalakító? Vagy hogy lehet kivinni a képet a tv-re ha csak egy s-video kábelem van és a tv-n meg nincs hasonlo lik? (videon se, sehol seee) -
izb #4027 Most kéne pattognom,mert azt hiszed hülye vagyok!!De nem fogok,de a leirt modszereddel nem müködik a dolog,ahogy már irtam csak az asztal háttere jelenitödik meg! -
Borg #4026 Soha nem próbáltam még a 8500am TVoutját, ennek megfelelően tapasztalatom sincs vele.
A monitorom nagyobb mint a TV:)