Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ugy mondtad a supras dolgot mintha hulyeseget beszelnek rola.. erti?
1 mint mondtam passzív hûtéses 9800Pro-m van
2 számtech cuccokkal dolgozok minden nap
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
12 esen mar van hangja. de legalabb kemenyet fuj😊
de eleg az is ha 6-8-10 fokkal is hidegebbet tud mint az alap huto.. arrol nem is beszelve hogy alapbol igyisugyis csak a gpu-n van hutes.. a ramokon nincs. most meg lesz azon is😊
most probaltam ki:
terhelve:
cpu:43c
ram:49c
alap:
cpu:33c
ram:40c
kivancsi leszek hogy milyen lesz majd hetvegen
mikor vettem a cooler cuccokat a xoxide.com rol akkor ki lehetett valasztani a thermaltake cpu hutonel hogy akarok e mas pasztat... ott ki lehetett valasztani vagy 4et... persze a legdragabbra kattintottam.. leginkabb mert ha lud legyen kover es amugyis az a +7 dollar mar olymindegy....
viszont... a zalman es a thermal pasztaja is olyan mint kezkrem... viszont amit rendeltem markas pasztat az szinte kek szinu es olyan folyekony mint... nem is tudom.. kicsit folyekonyabb a szorpnel....
most ez normalis? vagy hasznaljam inkabb azt amit adtak alapbol??
siraly vehetek ket elosztot.... tele leszek kabelekkel😞
azert kerdezem hogyha elosztom az egyik kabelt akkor mindket kabel felenergian fog menni.. ugye?? vagy mindketto fel tudja venni a 12-12 voltjat?
lenne egy kerdesem:
mivel power cable hianyaban szenvedek... igy vennem kell majd egy elosztot...de:
a radejon 9800pro ra csak azert kell power cablet huzni hogy a hutes menjen.,. ugye???
a kerdest azert teszem fel mert ugy nez ki hogy lesz egy erosebb kartyam.. remelhetoleg x800xt... de a zalman hutot be kell dugni valahova, es ha a radejont alapbol a hutes miatt kell bedugni akkor ha leszereltem a hutot rola akkor a zalmanra is huzhatom a power cablet... ugye??😊
Ugyanis duál nélkül átlagos 10%-kal feljebb engedi húzni magát a rendszer...
Nade ez tényleg OFF itt. Aki tovább akarja folytatni, az valamelyik ideillõ topikban tegye meg.
http://thenamelessphoto.com/
A lényeg annyi, hogy a CSATORNÁKON azonos mennyiségû ram legyen, hogy a slotokba hogyan pakoltad õket az mind1.
Bár sztem ez hüleség, ezt egy alaplap nemhiszem, hogy meg tudja oldani, ha meg mégis, akkor több gondja van a chipsettnek ezzel az akcióval, mint amennyit nyer a dualból... :Ð.
És 32 bites AMD procinál default hülyeség ez a duálozás. 1% sebességnövekedést sem jelent....
Másodszor pedig a 2db 512-est is össze kéne hozni, hogy 1db 1024-esnek lássa.
vagy nem?😊<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
az már dupla dual chanel lenne! Nem?
<#falbav>#falbav>
Vagy akkóóóóó? micsoda?
Na nem mintha pár %-nál többet jelentene ez AthlonXP esetében.
<#kuss>#kuss>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Egyrészt: nem buzergálja közben a vinyót? Mert akkor esetleg kevés a RAM.
A másik lehetõség: összeakad az alaplap a Radeon-nal. Megoldás: próbáld ki a kártyát egy másik gépben.
A harmadik lehetõség: telepítsd újra a Windows-t, lehet, hogy túl sok a szemét már rajta.
Egyébként érdekes az aláírásod:
"MSI K7N2 Delta-L | AMD Sempron 2500+ | 3x256MB DDR/400 Infineon(dual)"
Én úgy tudom, hogy Dual-ban csak páros számú DDR tud menni, és csak Intel-es ill. AMD-nél csak A64 Socket 939 konfigban, legalábbis eszerint:
AMD Athlon XP boards cannot use it. The newer Athlon 64 on the 800Mhz FSB can use it, as well as the Opteron and Athlon 64 FX
És az alaplapod leírásánál sincs dual-channel támogatás írva.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Egy olyan jellegû problémám van a géppel, hogy játék közben amikor valami video, vagy páják
közti váltás, vagy meghalok és valamilyen animáció kíséretével kiírja a játék, hogy Game Over
fagy mint állat, egy bizonyos idõ után(kb.5-10perc), ha nem nyúlok hozzá elindul magától is.
Próbáltam Catalyst-ok hadát, dx reinstall de semmi változás.
Pl.: Prince of Persia Warrior Within(pályváltás,GameOver),
Richard Burns Rally(borulás,ütközés).
A PoP alatt írt egy ilyet is, egy alkalommal: Ati Video bios poller client.
Futuremark03, Futuremark05,3DMark2001SE, 2000 tesztek hibátlanul lefutnak és a
karinak megfelelõ pontot osztanak ki mindanyian.
Platform optimalizáció kizárva DOOM3 Timedemo 2XAA, 4AF 1024x768 Hight beállítások mellet
Másod futtatásra 11fps! Bois beállítás default. Jelenlegi Catalyst 5.1, és hót ideg vok!!😞
feszkó szintek is rendben vannak!
Ötletek várok a megoldásra!!!
Ugyanis nem kilókban mérhetõ a súlya a cuccnak.
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Olcsó ATI grafikus kártyák
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
én is a 9550-et ajánlom...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]