Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
a supras dolgot miert mondtad...
ugy mondtad a supras dolgot mintha hulyeseget beszelnek rola.. erti?
Punkerwork
mert
1 mint mondtam passzív hûtéses 9800Pro-m van
2 számtech cuccokkal dolgozok minden nap

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

CSOCSO
?????????? miert is mondod ezt???????????
Punkerwork
kb annyira mint mikor te Supra-ról beszélsz <#mf1>

CSOCSO
okok.. tap birni fogja remelem
CSOCSO
koszonom!! csak olyan bizonytalannak hangzott mikor mondtad😊
Punkerwork
táptól függ, 300-asra ne dugj rá 20 dolgot 😊

Punkerwork
igen, értsd már meg hogy az nem a hûtésnek kell, nekem nincs rajta semmi venti, de ha nincs bedugva akkor a gép kiírja hogy dugjam be addig nem fog mûködni.

Sziasztok,lehet,hogy rossz forumba irok,de lenne egy kerdesem,az X600.-sa kartya kb. milyen AGP.-snek felel meg/Ati/?
CSOCSO
plusz kerdes: ha elosztot teszek fel akkor mindket cuccos le tudja szivni a maga kis 12-12 voltjat ugye?
CSOCSO
sajna nemtom hogy x800 hoz lesz e.. de a lenyeg hogy szerintetek passziv hutes mellett is be kell dugni a power csatit??
reaper4
<#nyes>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Punkerwork
dettó

NeoMaN
a kártyához eleve adnak power csati elosztót..... (legalábbis nekem a 9800pro-hoz volt)

CSOCSO
kirpobaltam a zalman op1 es ventije szinte hangtalan 5volton!
12 esen mar van hangja. de legalabb kemenyet fuj😊
de eleg az is ha 6-8-10 fokkal is hidegebbet tud mint az alap huto.. arrol nem is beszelve hogy alapbol igyisugyis csak a gpu-n van hutes.. a ramokon nincs. most meg lesz azon is😊

most probaltam ki:
terhelve:
cpu:43c
ram:49c

alap:
cpu:33c
ram:40c

kivancsi leszek hogy milyen lesz majd hetvegen
Punkerwork
ok persze, csak nekem csendes gép kell 😊

CSOCSO
a volt-os dologra is valaszoljatok majd!! tenkja
CSOCSO
hjahja.. de egy x800 meg tobb hot termel.. es a passiv hutes kb ugyan azt tudja mint az alap hutes.... viszont a zalman ventivel tobb mint 15 fokot lehet rajta nyerni!!
CSOCSO
mar gondolkoztam rajta de az meg 100 dolcsi.. azert mink sem vadjunk millijomosokk😊)
CSOCSO
ja.. kepzeljetek...
mikor vettem a cooler cuccokat a xoxide.com rol akkor ki lehetett valasztani a thermaltake cpu hutonel hogy akarok e mas pasztat... ott ki lehetett valasztani vagy 4et... persze a legdragabbra kattintottam.. leginkabb mert ha lud legyen kover es amugyis az a +7 dollar mar olymindegy....
viszont... a zalman es a thermal pasztaja is olyan mint kezkrem... viszont amit rendeltem markas pasztat az szinte kek szinu es olyan folyekony mint... nem is tudom.. kicsit folyekonyabb a szorpnel....
most ez normalis? vagy hasznaljam inkabb azt amit adtak alapbol??
Punkerwork
amúgy nekem is a passzív hûtéses 9800Pro-m van és nem kell rá a Zalman venti.

Punkerwork
vegyél rendes tápot, akkor nem kell elosztó 😊

CSOCSO
tehat ha lesz x800xt akkor ket kabelt is bele kell gyomoszolnom???
siraly vehetek ket elosztot.... tele leszek kabelekkel😞
Punkerwork
9800pro-nak nem csak a hûtés miatt kell a +12V

CSOCSO
meg egy kerdes:hany voltot vesz fel es mennyit tud leadni ez a sima 4 pines power cable???
azert kerdezem hogyha elosztom az egyik kabelt akkor mindket kabel felenergian fog menni.. ugye?? vagy mindketto fel tudja venni a 12-12 voltjat?
CSOCSO
nah megerkeztek a coller cuccaim...
lenne egy kerdesem:
mivel power cable hianyaban szenvedek... igy vennem kell majd egy elosztot...de:
a radejon 9800pro ra csak azert kell power cablet huzni hogy a hutes menjen.,. ugye???
a kerdest azert teszem fel mert ugy nez ki hogy lesz egy erosebb kartyam.. remelhetoleg x800xt... de a zalman hutot be kell dugni valahova, es ha a radejont alapbol a hutes miatt kell bedugni akkor ha leszereltem a hutot rola akkor a zalmanra is huzhatom a power cablet... ugye??😊
Ráadásul az a 3% is elveszik, ha tuningol az ember.
Ugyanis duál nélkül átlagos 10%-kal feljebb engedi húzni magát a rendszer...

Nade ez tényleg OFF itt. Aki tovább akarja folytatni, az valamelyik ideillõ topikban tegye meg.
NeoMaN
Miben számít mérhetõ 3% ? Nevicceljmár.....

barret
Pedig számít a dual!
Néhány % ,de mérhetõ😊

Bérbe vehet? reklámfelület...

Ha összeakadna a radeon akkor szvsz nem futnának le a tesztek sem ami egyébként már egy fél órája megy.Futuremark03 loop-ban

ezt tényleg a radeon topicban kell megtárgyalni<#kerdes>

http://thenamelessphoto.com/

Tévedés, mert a 3 slotos nforce2 alaplapokon 2 slot van az 1-es memcsatornán, és 1 slot a 2-esen.
A lényeg annyi, hogy a CSATORNÁKON azonos mennyiségû ram legyen, hogy a slotokba hogyan pakoltad õket az mind1.
NeoMaN
a 2db 256-os megy duálban az 1db 512-essel - sztem Borg így értette.
Bár sztem ez hüleség, ezt egy alaplap nemhiszem, hogy meg tudja oldani, ha meg mégis, akkor több gondja van a chipsettnek ezzel az akcióval, mint amennyit nyer a dualból... :Ð.
És 32 bites AMD procinál default hülyeség ez a duálozás. 1% sebességnövekedést sem jelent....

aztan az 1024-eset lathatna 1/2 2048-asnak 😊
mivel akkó meg kellene egyszer oldani, hogy a 2*256-ot 1db 512-esnek lássa.
Másodszor pedig a 2db 512-est is össze kéne hozni, hogy 1db 1024-esnek lássa.

vagy nem?😊<#fejvakaras><#fejvakaras>
?
az már dupla dual chanel lenne! Nem?
<#falbav>
Vagy akkóóóóó? micsoda?
De, 3 modulnál is. De csak akkor ha 2x256 + 1x512 van a csatornákon. És ebben az esetben is ajánlatos ugyanolyan chipekkel szerelt SS és DS modult betenni. 3x256 esetében viszont nincs dual.

Na nem mintha pár %-nál többet jelentene ez AthlonXP esetében.
nem hát! dual= 2x
<#kuss>
via_mala
Mégis támogatja, sry. De 3 modulnál már nem hinném.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

via_mala
Ugye az összes rezidens program ki van lõve?
Egyrészt: nem buzergálja közben a vinyót? Mert akkor esetleg kevés a RAM.

A másik lehetõség: összeakad az alaplap a Radeon-nal. Megoldás: próbáld ki a kártyát egy másik gépben.

A harmadik lehetõség: telepítsd újra a Windows-t, lehet, hogy túl sok a szemét már rajta.

Egyébként érdekes az aláírásod:
"MSI K7N2 Delta-L | AMD Sempron 2500+ | 3x256MB DDR/400 Infineon(dual)"
Én úgy tudom, hogy Dual-ban csak páros számú DDR tud menni, és csak Intel-es ill. AMD-nél csak A64 Socket 939 konfigban, legalábbis eszerint:

AMD Athlon XP boards cannot use it. The newer Athlon 64 on the 800Mhz FSB can use it, as well as the Opteron and Athlon 64 FX

És az alaplapod leírásánál sincs dual-channel támogatás írva.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Catalyst AI ki van kapcsolva?
Sziasztok van egy kõkemény kérdésem!
Egy olyan jellegû problémám van a géppel, hogy játék közben amikor valami video, vagy páják
közti váltás, vagy meghalok és valamilyen animáció kíséretével kiírja a játék, hogy Game Over
fagy mint állat, egy bizonyos idõ után(kb.5-10perc), ha nem nyúlok hozzá elindul magától is.
Próbáltam Catalyst-ok hadát, dx reinstall de semmi változás.
Pl.: Prince of Persia Warrior Within(pályváltás,GameOver),
Richard Burns Rally(borulás,ütközés).
A PoP alatt írt egy ilyet is, egy alkalommal: Ati Video bios poller client.
Futuremark03, Futuremark05,3DMark2001SE, 2000 tesztek hibátlanul lefutnak és a
karinak megfelelõ pontot osztanak ki mindanyian.
Platform optimalizáció kizárva DOOM3 Timedemo 2XAA, 4AF 1024x768 Hight beállítások mellet
Másod futtatásra 11fps! Bois beállítás default. Jelenlegi Catalyst 5.1, és hót ideg vok!!😞
feszkó szintek is rendben vannak!
Ötletek várok a megoldásra!!!

Itt nem az erõlködésen van a hangsúly, hanem azon, hogy a plusz súlytól leszakadhat ha hozod-viszed... Ahogy egy termetesebb prochûtõ is megtépheti az alaplapot...
IMYke2.0.0.0
Ha valaki van olyan hülye, hogy egy gépet cipeljen - kézben - akkor plusz 5-600 grammot el fog viselni! <#hehe>
Ugyanis nem kilókban mérhetõ a súlya a cuccnak.

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NeoMaN
súlyára gondolt. 😊

IMYke2.0.0.0
Miért kéne cipelnie? Ha benne van a gépben, akkor nem oszt, nem szoroz.

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

via_mala

mohus
brutál....ezt meg cipelheted lanpartyra😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"Akkor mar inkabb a 9550 az legalabb olcso es megeri az arat."

én is a 9550-et ajánlom...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
akkor maradok a 9800 Pronál.....