18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
  • ollie
    The 3DMark2003 shader optimizations found in previous CATALYST™ releases have been removed

hoppá! ez a 3.5 catalyst readme-jéből
  • [Jakuza]
    Hala istennek, nekem erkezik egy lassan.Ha mar kint lakik batyjam, megkertem hozzon mar egy 9600pro-t szulinapomra. :))
    Eddig meg ugy se volt ATI kartyam es most ugy erzem , hogy ideje valtani, mert nekem nem igazan tetszik ez az atbaszunk a palankon Nvidia uzletpolitika.
  • RelakS
    Hopsz, le kell rántani a 3.5-ös katalystet
  • RelakS
    Mé fagy a 9700-am ut2k3 alatt egyes pályákon, ha be van kapcsolva az fsaa?
  • CybearBoy
    Én egyszer a GeF3-asomról lekaptam, nem nagy cucc, aztán mielőtt vissza raktam volna, fel is kentem ezüst hűtőzsírral. Én szedtem le, hogy a kártya hátulján a körmeimmel összenyomtam a két pöcök végét, így simán ki lehetett őket húzni a nyákból.
  • KoBe
    El akarom távolítani a Radeon 9500-ömről a hűtőt és helyébe akarok rakni egy Thermaltake Giant II-őt. Szerintetek veszélyes mutatvány a gyári hűtő leszedése, valami apró tipp hogy csináljam?? Kicsi fogóval akarom kipattintani a helyérő a két pöcköt ami a kártyáhot rögzíti. Nektek valami más ötlet, bocsi a hülye kérdésért, de nagyon félek, hogy elcseszem!! :D
  • Gerry
    Ja, közben megtaláltam, csak vak voltam... Bocs!
  • CybearBoy
    Az Ati honlapján le van írva.
  • Gerry
    Azt is lehet tudni, hogy mit javítottak ki az előzőhöz képest?
  • CybearBoy
    A Sapphire azt írja a 9600PRO leírásában, egész az elején, a Features-nél, hogy 256 bites a memóriabusza. Ez ugye csak elírás, vagy galád marketing, vagy igaz?
  • CybearBoy
    Király, hátha lassan lesz már hozzá Ati kártyám is!
  • CybearBoy
    Sapphire király, meg asszem a Connect is rajta van a Powered By Ati támogatási listán, és gondolom ha az Ati is ajánlja, nagyon rossz nem lehet. ;)
  • B@dsector
    Kijött a Catalyst 3.5 végleges.
  • Inquisitor
    Így igaz ... kivéve ha annyira dzsunka a gyártó, hogy a ram 250 helyett 200-230MHz-en megy :(
  • Borg
    Nem fogja leirni neked senki, több okból is.
    Olvass visszább.
  • Gerry
    Nem, de ha el akarom adni, akkor jól jön, hogy azt mondhatom, hogy még van rá mondjuk 2 év gari!
  • Gerry
    Nekem Club3D R9700-am van, és elég jó darab, van rá 3 év gari is.
  • fm
    úgy tudom jók..de inkább olvass vissza,vhol már volt róluk szó.
  • fm
    tulajdonképpen semmi..mivel a 8500 jobban teljesít(gyorsabb),mint a 9000-es,ezért átnevezték 9100-nak...újítottak picit a tv-kimeneten, tudtommal,de nekem a boltban inkább a PM 8500-at ajánlották a 9100 Sapphire helyett,mert annak volt vmi problémája a tv-outtal.
  • gonosz
    gyenge tap az lehet, haveromnal is azert fagyogatott a gep mikor rakott bele uj vga-t.
  • fm
    akkor sztem 8500le,azzal még több is lesz sportprogikban,mint 25fps,és csak 20000bruttó.
    nekem is az van..
  • fm
    sztem egy radeon 9100ason hiába állítod 128 megánál a részletességet az egekig,a játék élvezhetetlen lesz..vagy nem?
  • Callisto
    Akkor nézd meg pl. a Splinter Cell-t, hogy meddig tudod állítani a kidolgozottsági szinteket egy 64 megás és egy 128 megás kártyán...
  • HG
    Szia Kerdes!
    Nekem 9000 -esem volt, nem PRO. Celeron 1.2-es tualatinnal. Nekem nem volt olyan játék, ami ne ment volna 1024-ben, persze le kellett mondani a fullos beállításokról komolyabb Game-ekben. Ha leírnád, mire használnád a gépedet, és milyen géped van, könnyebb lenne tanácsot adni. A TNT2 -nél nagyságrendekkel jobb a Radeon 8500 , 9000 PRO, 9200. Ha ennyi pénzed van, (25 ?) akkor jó választás lehet egy 8500 vagy 9000 PRO. Nekem a már említett konfigban 5200 pontot hozott 3dmark2001SE -ben alapbeállításokon a sima 9000. A 9000 PRO kb. 1200 ponttal többet. Az enyém BBA volt, a haverom Pro-ja meg sapphire. Minőségileg mindkettő jó, de a többi márkáról sem hallottam még rosszat. HG.
  • gonosz
    tenyleg semmit.. ha visszalapozol lathato hogy ugy egy eve komoly vita ment errol. Sokan erveltek a 128 mb mellett azzal hogy meg nincs ra szukseg, de a kesobbi progiknak kell majd. Hat eljott az ido mikor erkeznek a "jovo jatekai", es meg ezeknel sincs differencia (kb 2-3 szazalek kulonbseg van) (pl doom3-al is bencheltek, 3dmark03-ban is ugyanannyit hoz, pedig ezeknek aztan kell videoram)

sokszoros fsaa+magas felbontas eseten jon jol a 128 ram, de 9700 koruli kartya alatt ezek hasznalatat el lehet felejteni, annyira lassit.
  • gonosz
    ezeknel pontosan semmit.
  • gonosz
    hat lehet hogy tevedek de ez csak akkor tobb egy 9000 -esnel, ha 8x agp -t tamogat az alaplapod..

amugy mindenkepp jobban jarsz egy 9100/8500 -assal
  • Ruffi
    vagy sztem mégis csak 8500le az egy jo kártya
  • Ruffi
    vagy mire akarod venni?
  • Ruffi
    olyan árban game-re nem tudsz kártyát venni
  • Laalee
    hwhunpage.com on van az osszes videochiprol ilyen, az az egyetlen dolog amiert erdemes azt az oldalt megnezni :D
  • Gerry
    Na, ez egy hasznos táblázat!
  • Borg
  • Borg
    na, OFF vége;)
  • Met
    Biztos helikopteres játékokat fog rajta jáccani:)
  • KoBe
    Jajj már emberek. Vannak normális helikopteresek is! :D Egyébként meg lehet, hogy ajándékba vitte! Helikoptereseknek meg
  • Laalee
    aze eleg olcsojanos :D hamar helikopterem van tuti hogy brand gepet veszek :D
  • gonosz
    es megelekszik ocska kis 2.6-os procival?
    olcsojanos
  • Gerry
    Ja, nekem is ez a aszívfájdalmam... De az illetőnek helikoptere is van, úgyhogy mér'ne legyen egy vacak gépe is otthonra, nemhinném, hogy különösebben földhöz vágta volna a gép ára...
  • gonosz
    azert szomoru hogy azon a gepen a legtobbet csak egy outlook meg word fog futni gamek helyett :)