18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
Borg #5765 Akarod mondani DDC :) -
#5764 driverhiba, ki kell kapcsolni a monitor adatainak felismerését use dcc vagy valami ilyesmi fül az ati control panelban. utána manuálisan megadhatod a legmagasabb frekit, aztan működik is. -
#5763 Sziasztok! 1 kérdés.
Van egy Powermagic 7500 kari és olyan probléma van vele,hogy 14" monitoron minden engedélyezett felbontáson minden eng. fekit meg tud jeleníteni. DE!
15"-től felfelé csak 800x600 ban lehet frekit állítani, attól felfelé csakis 60hz-et enged!
Hiába állítok be akármit a monitor akkoris csak 60-on megy ha a driver többet ír ki.
EZ mitől van? A monitor bírna többet is. -
#5762 de 64bit-es volt sajna.... -
#5761 Amúgy van olyan variáció is (tartós bérlet), ahol 8 évig nem adhatod el!
Visszagondoltok 8 éve milyen gépetek volt... -
#5760 Ja, de haverodnak nyugodtan eladhatod, max azt mondod kölcsön kérte...
Amúgy meg kb az a helyzet mint a tv ellenőrökkel, hogy senki be se fogja engedni a "sulinet ellenőröket" ha lesznek ilyenek egyáltalán... -
#5759 13. Meddig nem lehet továbbadni, továbbértékesíteni a Sulinet Expressz keretében megszerzett számítógépet, számítástechnikai eszközt?
"A Sulinet Express keretében adókedvezmény igénybevételével megvásárolt számítógépet, számítástechnikai eszközt a kedvezményt igénybevevõ magánszemély a vásárlás évének utolsó napját követõ harmadik év december 31-ig nem adhatja el, nem adhatja bérbe, vagy más részére térítés mellett vagy térítés nélkül nem adhatja át, gazdasági társaság részére apport jogcímen nem bocsáthatja rendelkezésre."
Ki van ez találva kérem. 3 év múlva max. passziánszozhat a gyerek a Win 2006 alatt a mai konfigjával... -
#5758 13. Meddig nem lehet továbbadni, továbbértékesíteni a Sulinet Expressz keretében megszerzett számítógépet, számítástechnikai eszközt?
"A Sulinet Express keretében adókedvezmény igénybevételével megvásárolt számítógépet, számítástechnikai eszközt a kedvezményt igénybevevõ magánszemély a vásárlás évének utolsó napját követõ harmadik év december 31-ig nem adhatja el, nem adhatja bérbe, vagy más részére térítés mellett vagy térítés nélkül nem adhatja át, gazdasági társaság részére apport jogcímen nem bocsáthatja rendelkezésre." -
#5757 csak az nem a 64 bites -
#5756 de van ddr-es mx -
gonosz #5755 volt olyan hogy gf2mx ddr?
szerintem nem -
Borg #5754 Meg 8500/9100ból is van ilyen... -
Borg #5752 Kis érdekesség a digitimesról:
ATI has raised its share of the global graphics chip market by 1.6 percentage points to 21% in the second quarter, while Nvidia’s market share dropped to 27% from 31% during the same period, according to Mercury Research. ATI’s gain was mainly due to strong sales in the high-end market with products like Radeon 9700 and 9800 chips, according to the research firm. -
#5751 Pedig itt áll a lista alján...
http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_ComparisonSheet_List.htm -
#5750 Magyrul a felére is visszaesik a teljesítménye. LOL
má az ati is kezdi? -
#5749 a 64bites mem hozzáférés fele akkora sávszélesség. utoljára a geforce2mx ddr-t hozták ki 64bites sávszéleséggel. ez a kártya egy ultra OEM irodaigépbe való, nemszabad megvenni. -
#5748 Na, küldtem levelet! -
#5747 Ja értem.
Hát kevéske. -
#5746 Mi a gáz? -
#5745 de az gáz -
#5744 [email protected]
hogy ne zavarjunk másokat -
#5743 Várj még Russian!
Ez az új információ más fénybe helyezi a dolgokat... -
#5742 Lenne még 1 dolog!
Az a Gigabyte R9600 amire rábeszéltetek,
a gigabyte oldala szerint csak 64bit-es!!!!
Nem gáz ez? -
#5741 Na, orosz testvérnek üzenném, hogy nagyon köszi hogy segíteni próbáltál, se sajna nem jött össze annyi cash...:( -
#5740 bazijo also szegmens kártyateszt van a prohardver.hu -n -
#5739 ugy 5703 ig vissza lehetne törölni... -
#5738 -
#5737 Zsír!
-
#5736 Nézzük a kép sikerült-e... -
#5735 :)) -
#5734 Regisztráltam! És tudok smájlt is berakni!
-
Borg #5733 Kicsit zavar néha, hogy olyan ember próbálja az észt osztani, aki még StarTrek-et sem tudja leirni...
Ez kb olyan, minthogy a 70év feletti magatehetetlen nyugdijasok szavaznak az én jövömről.
Szar a rendszer, úgyhogy irtok. -
Borg #5731 Nem bolhapiac. Ne kelljen még egyszer elmondanom, mert törlöm a francba az összes hozzászólásotokat. -
#5729 Engem holnap fogsz megtalálni itt a forumon.
ide írd meg, hogy mi legyen.
Munkahelyen vagyok.
A mistral (csupa kis betűvel) meg eggyit tud!
Ezek szerint nem csak a szavakkal van bajuk (nem tudják mi az hogy ügyfélkiszolgálás), hanem a számokkal is! :) -
#5728 én is szívesen beszélnék a tesóiddal meg a fateroddal, hátha nekem is perkálnak ;DD -
#5726 Az hülyeség, mint ahogy minden ami a Mistral-al
kapcs. Na jó befejeztem a szapulást.
Ahogy gondolod! -
#5725 ez nem lehet, el van írva. a 9600-as 1 hónapja van piacon és 45 körül kezdődik az ára (nyugaton is) -
#5724 Na érdekel?
Szóljak neki? -
#5722 128M BBA? -
#5721 az télleg nagyon drága