Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak mert gondolkozom hogy elég lesz nekem egy vivos 8500 is
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
Amúgy R9000PRo 32+áfáért elég húzós...
Nem tudja valaki, hogy ez milyen márkájúú?
Asszem 32 ropi + 8 ropi sarc volt az ára.
PS: az nvidia mindig is csiternek számitott 3dmark2001SE körben, szal ne arra épits😊 (és a radeonokat a legújabb driverekkel nézd)
Radeon 8500 64 MB: 3D mark SE 1024*768: 8552
Geforce 3 Ti 200: ~~ : 6730
Szóval...?
\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"
De tod mit, tényleg vegyél nvidiát😊
Nos nekem a Geforce is tetszik! 😊
kinéztem magamnak egyet:
Abit Siluro GF 3-Ti200 128MB
Geforceokban nem vagyok otthon, kérlek adjatok még javaslatokat!
Szerintetek melyik éri meg jobban?
Ati Radeon 8500LE 128MB vs. Ati Radeon 9000 Pro 128MB?
a 8500 5Erel drágább, megéri vajon?
A pcguruban verte a 8500 a 9000 pro-t, de ez LE, nem a sima.
Köcc
Régebben még jó volt.
Csupán ezért szûnt meg a hivatalos támogatás, ettõl még lehet lesz ezentúl is valamiféle csekély support..

Q3 BROWSERBEN Hardveres 3D-vel (OpenGL/D3D) !
Igen állat kis cuccos😊 shockwavet meg mindent letölt/installál, aztán mehet a game😊
Nekem átlag 60-65FPS körül megy 8500on.
tök normális az eredményed, lényeg hogy a játékaid is menjenek jól, aztán kész.
Asus p4b533
512 mb ddr ram
Intel Pentium 4 2,2 ghz-es northwood proci
Windows xp
3dmark 2001se default: 8935 pont
szerintem ez tul keves. Tudtok valami tippet hogy mér ilyen kevés?
http://service.madonion.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=4412263
Lehet letölteni a szokásos helyrõl: www.omegacorner.com
Vagy 2 hónapja jött ki az utolsó még a 9044-bõl ...
Nállam két év két év s anyagilag sem tehetem meg:-)Meg nem is akarom
a balettpatkány
A 9700-asok esetén a PRO-ságot pár MHz adja, egész pontosan 300 / 600 MHz (Radeon 9700, GPU / DDR RAM) helyett 325 / 620 MHz. Ennek megfelelõen meglepõdnénk, ha árban túl nagy különbség lenne a két testvér között (ha mégis -> irány a bolt). A Radeon 9000-nél már lényegesen nagyobb a "váltószám": itt a PRO-ság 400 MHz helyett 550 MHz-es DDR RAM-ot takar! A Radeon 9500-ról még természetesen nincs (hivatalos) információ
Mondtam hogy lesz sima Radeon9700 ami csak órajelbe különbözik a pro-tól..
király
Most olvastam, hogy a Radeon 9000 ahhoz képest, hogy "butitott" egész könnyen ver sok geforcest...
És mindez csak 25000FT /az újság szerint/...
Nos a kérdés:
Mennyire jó a R9000 a 3d tervezésre és játékra...?
Azt tudom, hogy kompatibilitást tekintve a gf játékra "jobb", de 3d jobb-e az R9000?
SoftFX