18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
  • Borg
    Akarod mondani DDC :)
  • Laalee
    driverhiba, ki kell kapcsolni a monitor adatainak felismerését use dcc vagy valami ilyesmi fül az ati control panelban. utána manuálisan megadhatod a legmagasabb frekit, aztan működik is.
  • Russ!an
    Sziasztok! 1 kérdés.
    Van egy Powermagic 7500 kari és olyan probléma van vele,hogy 14" monitoron minden engedélyezett felbontáson minden eng. fekit meg tud jeleníteni. DE!
    15"-től felfelé csak 800x600 ban lehet frekit állítani, attól felfelé csakis 60hz-et enged!
    Hiába állítok be akármit a monitor akkoris csak 60-on megy ha a driver többet ír ki.
    EZ mitől van? A monitor bírna többet is.
  • NeoMaN
    de 64bit-es volt sajna....
  • csaptelep
    Amúgy van olyan variáció is (tartós bérlet), ahol 8 évig nem adhatod el!
    Visszagondoltok 8 éve milyen gépetek volt...
  • csaptelep
    Ja, de haverodnak nyugodtan eladhatod, max azt mondod kölcsön kérte...
    Amúgy meg kb az a helyzet mint a tv ellenőrökkel, hogy senki be se fogja engedni a "sulinet ellenőröket" ha lesznek ilyenek egyáltalán...
  • Balea
    13. Meddig nem lehet továbbadni, továbbértékesíteni a Sulinet Expressz keretében megszerzett számítógépet, számítástechnikai eszközt?
    "A Sulinet Express keretében adókedvezmény igénybevételével megvásárolt számítógépet, számítástechnikai eszközt a kedvezményt igénybevevõ magánszemély a vásárlás évének utolsó napját követõ harmadik év december 31-ig nem adhatja el, nem adhatja bérbe, vagy más részére térítés mellett vagy térítés nélkül nem adhatja át, gazdasági társaság részére apport jogcímen nem bocsáthatja rendelkezésre."

Ki van ez találva kérem. 3 év múlva max. passziánszozhat a gyerek a Win 2006 alatt a mai konfigjával...
  • Balea
    13. Meddig nem lehet továbbadni, továbbértékesíteni a Sulinet Expressz keretében megszerzett számítógépet, számítástechnikai eszközt?
    "A Sulinet Express keretében adókedvezmény igénybevételével megvásárolt számítógépet, számítástechnikai eszközt a kedvezményt igénybevevõ magánszemély a vásárlás évének utolsó napját követõ harmadik év december 31-ig nem adhatja el, nem adhatja bérbe, vagy más részére térítés mellett vagy térítés nélkül nem adhatja át, gazdasági társaság részére apport jogcímen nem bocsáthatja rendelkezésre."
  • Ruffi
    csak az nem a 64 bites
  • Ruffi
    de van ddr-es mx
  • gonosz
    volt olyan hogy gf2mx ddr?
    szerintem nem
  • Borg
    Meg 8500/9100ból is van ilyen...
  • Borg
    Kis érdekesség a digitimesról:

ATI has raised its share of the global graphics chip market by 1.6 percentage points to 21% in the second quarter, while Nvidia’s market share dropped to 27% from 31% during the same period, according to Mercury Research. ATI’s gain was mainly due to strong sales in the high-end market with products like Radeon 9700 and 9800 chips, according to the research firm.
  • csaptelep
    Pedig itt áll a lista alján...
    http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_ComparisonSheet_List.htm
  • NeoMaN
    Magyrul a felére is visszaesik a teljesítménye. LOL
    má az ati is kezdi?
  • Laalee
    a 64bites mem hozzáférés fele akkora sávszélesség. utoljára a geforce2mx ddr-t hozták ki 64bites sávszéleséggel. ez a kártya egy ultra OEM irodaigépbe való, nemszabad megvenni.
  • csaptelep
    Na, küldtem levelet!
  • Russ!an
    Ja értem.
    Hát kevéske.
  • Russ!an
    Mi a gáz?
  • Laalee
    de az gáz
  • Russ!an
    [email protected]
    hogy ne zavarjunk másokat
  • csaptelep
    Várj még Russian!
    Ez az új információ más fénybe helyezi a dolgokat...
  • csaptelep
    Lenne még 1 dolog!
    Az a Gigabyte R9600 amire rábeszéltetek,
    a gigabyte oldala szerint csak 64bit-es!!!!
    Nem gáz ez?
  • csaptelep
    Na, orosz testvérnek üzenném, hogy nagyon köszi hogy segíteni próbáltál, se sajna nem jött össze annyi cash...:(
  • Laalee
    bazijo also szegmens kártyateszt van a prohardver.hu -n
  • Laalee
    ugy 5703 ig vissza lehetne törölni...
  • barret
  • csaptelep
    Zsír!
  • csaptelep
    Nézzük a kép sikerült-e...
  • Jacek
    :))
  • csaptelep
    Regisztráltam! És tudok smájlt is berakni!
  • Borg
    Kicsit zavar néha, hogy olyan ember próbálja az észt osztani, aki még StarTrek-et sem tudja leirni...
    Ez kb olyan, minthogy a 70év feletti magatehetetlen nyugdijasok szavaznak az én jövömről.
    Szar a rendszer, úgyhogy irtok.
  • Borg
    Nem bolhapiac. Ne kelljen még egyszer elmondanom, mert törlöm a francba az összes hozzászólásotokat.
  • Russ!an
    Engem holnap fogsz megtalálni itt a forumon.
    ide írd meg, hogy mi legyen.
    Munkahelyen vagyok.
    A mistral (csupa kis betűvel) meg eggyit tud!
    Ezek szerint nem csak a szavakkal van bajuk (nem tudják mi az hogy ügyfélkiszolgálás), hanem a számokkal is! :)
  • ollie
    én is szívesen beszélnék a tesóiddal meg a fateroddal, hátha nekem is perkálnak ;DD
  • Russ!an
    Az hülyeség, mint ahogy minden ami a Mistral-al
    kapcs. Na jó befejeztem a szapulást.
    Ahogy gondolod!
  • ollie
    ez nem lehet, el van írva. a 9600-as 1 hónapja van piacon és 45 körül kezdődik az ára (nyugaton is)
  • Russ!an
    Na érdekel?
    Szóljak neki?
  • ollie
    128M BBA?
  • ollie
    az télleg nagyon drága