Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy szerintem is egy 9000-rest veszél vagy pedig 8500-as/9100-ast...16ezerért messze a legjobb választás
Ez megér 66k-t? :
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Egy kis infora lenne szükségem! Mit tudtok a HIS Excalibur RADEON 8500 videokártyáról? Azt tudom, hogy az ATi ezeket ellenörzi, de mennyire megbízhatóak illetve mennyire hozza egy eredeti Built by ATi RADEON 8500 képminõségét/sebességét?
A segítségeket elõre is köszi!
A kettõ között csak (sokat számít) a órajelekben van.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
(nem kihasználja-e, csak elfut-e vele)
Mert akkro egyelõre csak azt frissitenék, catalystet nem, ha nem muszály...
Valaki tapasztalat?
csak ott van 30 eltérés...és nem roszabb
Utóbbit is kitárgyaltuk itt, illetve konkrétan tegnap a geforce vs radeon topicban asszem...
Akkor úgy kérdezem, érdemes-e Pba-s kártyát venni?
Azt tudom hogy a Pba is szigorú Ati felugyelettel készül,de rosszab-e 30e-rel?
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
gef3ti200 hm... szerintem kb 2.5-3x annyi pont 3dmark2001SEben..
Mi a különbség a PBA és a BBA kártyák között!!
Mármint nem csak árbeli, hanem...??
Kb mekkora gyorsulás lenne egy gf3ti200 után egy 9700Pro?? 2ghznw-dal hajtva!!??
Köszi
A tükör nem a valóság felismerésének eszköze, hanem annak elhomályosításáé. (Ryokuu Saitou)
Egy kalap alatt kezelik a kettõt... de a lényeg hogy a support már nem az igazi,mióta ennyi újabb van..
9100
Bár én anyáztam multkor a legjobban fórumokon, mikor az új catalystben a 8500support annyiból állt hgy lehet mozgatni a winamp ablakot rendesen... (eddig sem volt gondom vele...).
Ebben is fõleg 9x radeonokat javitanak, 8500 elhanyagolható. Jókis árnyalt késztetés arra hogy újabbat vegyen az ember😊
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
nem vágom milyen ez a 9500....
megéri igaz ?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
A core meg hûtéstõl függ leginkább. Ha nem fagy, akkor járasd 300on, de e felett felesleges szerintem.
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Borgnak meg kösz az útbaigazítást!
3d-mark?
és most 306 felett is menne ha szükség lenne rá... igy meg alapból 275 most
az eredeti ati az a built by ati.
a ns meg rá van irva a ram chipekre
Ha a GPUt huzod, azt addig teheted, szépen Mhz-enként tesztelve, amig fagyni nem kezd.
A RAMot meg attól függõen hány ns ram van rajta. Ha 3.3ns akkor 300ig fölé is még elmegy, ha vége, azt abból veszed észre hogy szemetel a textúrákon. Ekkor kell visszább venni.
Amúgy ezzel a biosal roszabbúl lehet húzni a kártyát...
Én is így jártam... De! Beszereztem egy svhs->RCA átalakítót és máris gyönyörködhettem a TVn megjelenõ dolgokban. (XP alatt csak a desktop jött be ikonok nélkül, de w98 alatt tuti volt..)
Ez DX8.1 kártyák esetében a 2.5-ös catalyst, hameg DX9el is akarsz bibelödni akkor 3.0
Mostmár én is radíros lettem 😊
CLUB 3D Radeon 9000 PRO 64 (3.3 ns ramok 😊.)
Remélem nem csalodok benne.
Ehez a kártyához mejjik Drivert rakjam fel mejikkel megy jobban ???
R7X00 - DX7
R8500/R9000/R9100 - DX8.1
R9500/R9700 - DX9
Az ATIval meg megoldhatatlan problemam nemvolt. Mar 1998-tol csakis ATIkat veszek es minden OK volt a driverproblemakat leszamitva ami mindig megoldhato volt. Ha nemment a legujab akkor viszatettem a elobbit. Van meg valakinek otlete??? Kerlek benneteket akinek ViVoja van probalja ki a MPEG es AVI capturet ho van-e benne valami csik a szelen (nekem fent van 2mm zold csik). Amugy beleneztem a regiszterekbe es eleg erdekes dolgokat talaltam ott. Pl: "Horizontal/Vertical Cropping" es sok mas. Probaltam par experimentet de semmi. 😞((
Akinek van original ATI Rage128Pro ViVo-ja, nagyon szepen kerem menjen a regiszterekbe, es exportalja ki nekem ezt a vonalat:
Mailom: [email protected]
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer