18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#6352 De a TV-n is volt kép. -
#6351 :)
Hogy mi?
A világ legjobb gaméja! -
#6350 ammegmi? -
#6349 Wizard of Wor -
TheZsenyka #6348 Wizard of War??? :D -
#6347 ?
Amperszag nem hiszem, hogy lehet, elvégre én is vacakoltam vele bekpcsolt állapotban, de ez téynyleg érdekes. És a tv-n nem volt kép ugyanakkor? -
#6346 Sziasztok.
Lehet,hogy ez a dolog lett már kitárgyalva,de most nem tudok 6000 kommentet végigolvasni.Szal a következő problémám van.
ATI kártya (8500) TV out. Ha rádugom a kábelt,hogy össze legyen kötve a TV-vel akkor nem bootol be az XP. Illetve a gép elkezd bootolni,de mikor a windows jönne kikapcsolja a monitort oszt se kép se hang.Leáll az egész. Amint lehúzom a TV kábelt akkor be tudok bootolni,s ha akkor dugom vissza a kábelt mikor már felállt a windows akkor szépen átadja a jelet a TV-re. De ez ugye nem egy túl jó megoldás,hogy menet közben dugom rá a kábelt,mert elfüstölheti a TV-t is,esetleg vga kártyát is. Szal van erre valakinek ötlete,mi lehet a gond? Drivert már próbáltam cserélni,de az nem oldotta meg.Jah egyébként ez a gond már egy másik cimbimnél is elöfordult.
A kábelem egy home made kábel,ami egyik vége svideo (az megy a kártyába),a másik RCA az a TV-be megy.De tuti nem a kábel rossz,mert egy másik ismerösöm használta ezt a kábelt,s neki tökéletesen müködött.
Szal ötlet? -
#6345 Ja, most történt velem először ilyen zőccség. :) Úgylátszik sasolni kell feszülten, hogy milyen néven írunk befelé :D -
#6344 AAAHHHHH!!! Much BETTER!!! -
#6343 És most már van 4 (ezzel együtt 5) üzenete, mert én is beírtam a nevében :) -
#6342 Ad1: Én RelakSfromHomE vagyok!!!
Ad2: Ki ez az frpeter?!?!?!?!?
Ad3: Ebbl=Ebből -
#6341 Ebbl gondoltam:
"Sajnos azonban a kártya egyelőre marad álom, mivel 10 rétegű NYÁK esetén szinte lehetetlen a kártya kivitelezése. Jó szakemberek számára azonban a lehetetlen fogalma nem létezik, így talán az extra, 1000 dolláros árkategóriában elúszkálna néhány Zafír erőbajnok bálna"
www.HARDWiRED.hu -
#6340 Rossz helyen keresed... Amikor rányomod, hogy "Update Driver", utána azt kell választani, hogy "Display a list of the known..." (vagy valami hasonló, csak én most éppen más oprendszer előtt ülök, és nem tudom pontosan idézni a szöveget, de biztos, hogy az alsó opció), majd ott a Standard PCI-Compatible VGA Display Adapter-t kell választani. -
Borg #6339 Az eredeti NV30 is (többek között) azért késett, mert a 10 rétegű nyákra épül, és azt egyedül az MSInél tudtak gyártani akkor... -
Caponee #6338 Köszi hogy segiteni probalsz.Nem talalom a listaban azt amirol beszelsz,nekem csak display adapters van es,ha azt valszatom akkor nem engedi a standart vga kartyat hanem kidob egy csomo Ati fdele kartyakat.Ha azok kozul valasztok akarmelyiket is akkor sem sikerul felrakni a drivert.
Ha van mas 5let szivesen fogadom.
THX -
#6337 "Minden csoda 3 napig tart!" -
#6336 igen és azokat a kártyákat 3 napig lehetett kapni :D -
#6335 régi fx-ek is igy nélztek ki amiko bejelntették azon is ilyen traktor pörgenytü -
#6334 Hááááát, eléggé ijesztő! -
#6333 Én azt olvastam, hogy 10 rétegűre szinte lehetetlen kivitelezni... Vagyis lehet, hogy rá tudták pakolni, de nem lehet teljesen stabil! -
#6332 LOL B+, LOL....
Hogy néz ez ki???.... -
#6331 ha mindenigaz, akkor rászülték egy 10rétegűre -
#6330 azon röhögtem hogy egy ilyen kisérleti kártyán, 2 procimaggal kisebb hűtés van mint egy fx5900 on :D
az uj nv38 ról meg ne is beszéljünk :D
-
#6329 Sajna olyan nyákra, amire a mai "normál" videókártyák épülnek nem lehet ráépíteni ezt a kártyát... Mivel egy nyák minél többrétegű, annál drágább (hatványozottan), ezért nem lehetne csak csillagászati összegekért legyárttatni, és így nem lesz belőle (egyelőre) sorozatgyártás! -
TheZsenyka #6328 Télleg igaz... bárcsak lenne belőle valami. Azt írják egyenlőre reménytelen... -
#6327 Létezik, de ez csak egy kísérleti példány, még nem tervezik a tömeggyártását, sőt még rendes driver sincsen hozzá! -
TheZsenyka #6326 "zsenya inkább erre spórolj :D
2*9800pro by saphire"
Ugye nem létezik ilyen? Mert ha igen, azonnal akarok egyet... De sosem hallottam róla, gyanús... -
Inquisitor #6324 És milyen 9800SE-d van? Hol vetted? Mennyiért? -
#6323 Telepítsd a következőképpen:
bemész az eszközkezelőbe, és kiválasztod a videokártyá(ka)t, majd rákattintasz jobbegérgombbal a megjelenített kártyák valamelyikére (elvileg 2 db van, egy sima és egy secondary). Nyomsz egy tulajdonságokat, maj driver frissítése. Itt ne keressen automatikusan drivert, hanem mondd meg neki, hogy te jelölöd ki. Add meg neki a Szabványos PCI VGA vezérlőt, és OK. Ugyanígy járj el a másik (secondary) kártya esetében is. Ezután restart, majd simán tedd fel a 3.7-es Catalyst-et, és ha mindent jól csináltál, akkor fel kell mennie így gond nélkül. A lényeg, hogy ne legyen fent semmiféle más driver, csak sima PCI VGA! -
#6322 Ilyen nincs!!
Nem megy vele a driver mert új....
LOL -
Fam #6319 biztos nem uninstalloltad az előző vga driverét, tedd vissza, uninstall, újrapróba
a biost az ati kártyák nem írják ki -
#6316 zsenya inkább erre spórolj :D
2*9800pro by saphire
-
#6315 hát csak nem cseréled le a 9800prot egy 9600 ra :D -
#6314 Lehet, hogy az én anyázásomra követték el ezt a lépést, ugyanis heves szócsatát vívtam a Club3d ügyfélszolgálatával, miután megvettem egy 400/200-as 9600 "pro"-t úgy, hogy végig azt hittem, az igazi pro-t vásároltam. Szerencsére visszavette a forgalmazó és így tudtam venni egy igazit. A Club3D-nek többször megemlítettem, hogy mi lenne, ha nem vernék át a tisztelt kásztumöröket, és lenne valami különbség a 2 fajta pro dobozán.
Ehhh, ilyen az élet. -
#6313 Még jó, hogy a Club3D 9600 pro (400/680) simán elröfög 500/760-on -
#6312 Akkor nem szóltam -
#6311 Wooahh, finom :) De az ára is az lesz. -
TheZsenyka #6310 ATI Radeon 9800XT és 9600XT végleges speckók.
"The Radeon 9600XT is a 500MHz core and 600MHz memory card and it will be fun to see the core to core performance fight between Nvidia NV36 and 9600XT. Radeon 9600XT has all it needs to outperform Radeon 9500 PRO, still king of the sub $200 market."
Ez lesz az új kártyám? -
#6308 Rizikósabb.
Akkor inkább veegyél egy osztállyal lejjebbit, de az "márkás" legyen, s ha gondjaid vannak vele, tudod, hogy kihez kell fordulnod. Míg egy noname-el, hááááááát...
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. Sync és Extra
-
#6306 9700
------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. Sync és Extra