Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy eredeti Ati-t vagy Gigabyte -t szeretnék..
Sati
TSW: Tunderke
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Ezert vasarolom az ATI-t.
a c3d is elfogadott ati gyarto, tehat a minoseg elvarhato reszukrol is.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
The World is Yours
2. sajnos nincs mivel lefenykepeznem, es a neten seholsem talatam meg pontossan ezt a tipust, meg a letezeset sem, nem meg a fenykepet. De hamarossan tesztelni fogok egy USB kamerat, es ha fog mukodni akkor lecsipem vele a kartyat, de sajnos csak ugy fogom tudni hogy benne van a gepbe. Asztam kiteszem!
2. képet szúrhatnál be ide róla.
alap install+crack simán megy, csak akkor servert nem tudok csinálni lan-ban!
akinek van radeon 9700pro-ja (built by ) próbálja már ki battlefield1942 alatt!!!PLEASE!!!!
Szóval egy Sappiretech 8500Le 64 megás kártyába, 4 ns-os Ramok vannak rajta. Eredetileg 250/250-el ment, 270/270-ig stabil volt a régi biosszal, ezt állítottam be a 9100-asban is.
eddig OK minden, az aniso gondot leszámítva. (a régi biossal nem csinálta ezt a fagyit)
Amúgy én nem irtam cimet ott😊 gondoltam egyértelmû😊
2.5tel meg 6250 (eredeti biossal). Másik ismerösnek meg 1300@1500 cerkával is pont 6250... nekem meg 1400as P3al 8050.. persze mind alap 275ön, és 64megások.
Egyébként az aniso gondról irtak mások is, kiváncsi vagyok tényleg gond van e vele végülis..
Viszont ha bekapcsolom a 16x aniso filtert, akkor a Mark lefagy a körhintás (8 light) tesztnél. Lehet, hogy ez a proci ronggyá húzása miatt van, majd holnap megnézem.
Ja, a radeonator nem támogatja az Overclockot, aki ezt használja, az figyeljen oda. A Rage3d új verziója állítólag ismeri a 9100-ast. Így viszont fogalmam sincs mennyin megy a kártya. (Beírás elõtt átírtam a frekiket, de leellenõrizni nem tudom).
De persze ettõl még tény, hogy szivhatsz vele😊 én is ezért vonakodok miatta...
bye
Az enyém garos két kemény hónapig, szal addig vagy soha.
De el nem sietem én se...
A file-exchangen van, akit érdekel.
Infó annyi van róla, amennyit leirtam. Minden további jöhet ide.
(aki még nem hallotta volna, 9100as biosa belemegy, és eddig 3-5% teljesitménynövekedésrõl számolt be mindenki aki próbálta. Valamint igy a 8500 is támogatja a FULLSTREAM-et a real playerben pl)
Már megvan nekem is minden hozzá, de gondoltam még várok több tapasztalatra...
r9000
DISPLAY FEATURES
Dual integrated display controllers to drive two displays simultaneously with independent resolutions and refresh rates
HYDRAVISION™ software provides complete control over multi-display configurations with a user-friendly interface
400MHz Dual integrated DACs with 10-bit per channel palette
Integrated DVI-compliant 165MHz TMDS transmitter
Integrated TV-Out support up to 1024x768 resolution
Olvass vissza, számtalanszor ki lett tárgyalva itt, és máshol is.
Ha 9700at veszel, abból a BBA is Club3D mivel ott gyártják.