Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
Leginkabb a TV-re köthetöseg miatt lenne jo a RADEON; ugyanis a GF2ön csak sima monitorcsati van... :-|

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

schrank
"Török rajongók tesztelték a Crysist ATI és NVIDIA kártyákon. Megnyugodhatunk, hogy nem kell szörnyeteg erõmû a Crytek szenzációs alkotásához. A jelenleg kapható videokártyákon, nagyobb felbontásokban 50-60 fps sebességgel szépen fut a játék. Felhasznált hardver: Core 2 Extreme QX6800 CPU, Nvidia 8800GTX 768 MB, ATI HD 2900XT 512 MB. A játék megjelenéséig - az elképzelhetõen a jövõben bejelentésre kerülõ csúszásokkal hosszabbítva - szépen leszállnak majd a fenti hardver árai."

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ollie
És ezt te honnan szedted?

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Falconer
Hat tul sokat nem leptel elore, az biztos. Jatszani egyikkel sem tudsz, irodai melora meg jo mind a ketto. Szovall...

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Mûködik!!! Nagyon köszönöm:) Eléggé eldugták ezt a funkciót.

dinomano
Egy 64megas AGP-s Geforce2...

Falconer
Inkompatibilitas... Fogalmam sincs miert nem megy. Mennie kene. Ezen beallitasi lehetoseg nem valtoztat. (elvileg nem is lehetne csinalni semmit). Milyen kari volt bennne elotte?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

dinomano
Én egy kis segitseget szeretnek kérni: Vettem nemrég egy RADEON 9600 se-t (128 MB, 8X AGP); és az a porblemam vele, hogy az ELITE tipusu P4vxasd2-es v3.3-as alaplapom egyszerüen nem ismeri fel. Nem csipog inditasnal; és BIOS-t sem tudok frissiteni..(Nem tudom, hogy ebben az esetben(marmint BIOS-frissites)) megoldodna-e a felismerés problema flashe-léssel... DOS alol tudnam frissiteni az alaplapot, de valahogy a hivatalos honlapon rosszul van fenn a BIOS upgrade; vagy én vagyok tul béna és nem tudom megcsinalni...

Ha valaki tud segitseget, akarmilyen helpet; hogy hogyan tudnam beüzemelni az uj videokartyat, kérem segitsen! Az alaplapomnak PCI és AGP slotja is van; 1,2,4X AGP-t tud, elmeletileg müködnie kellene a kartyanak...Sajnos bootolasnal nem is pittyen az alaplap, nem latja a kartyat, ami müködökepes, mivel masik alaplapon müködött... Integralt videokartya nincs az alaplapon, szoval esetleges int. vid.kari ki/bekapcsolasa nem jatszik, mint problem...(de szép magyar mondat volt... :-P)
BIOS-ban semmilyen AGP-re vonatkozo beallitast nem talaltam... Esetleg a vid.kartyan kellene vmit allitanom? Valaki segitsen, elegge el vagyok kenödve... :-|

ollie
Állítsd be a billentyûzethivatkozásoknál (shortcuts)

Hello.
Én is feltettem az új catalyst-ot és egy dolgot nem találok benne ami a régiekbe benne volt. Régi drivereknél volt egy alt+f5 funkció amivel tv+monitor közt lehetett váltani egyszerüen, nameg billentyüparancsokkal is lehetett variálni pl. egyik monitor a másik meg tv, nagyon egyszerü volt átváltani de itt nem tudom beállítani, lehet kikerült belõle ez a funkció?
Szóval a kérdésem hogy itt megoldható hogy hogy egyik billentyüparanccsal a monitor menjen 1024*767/75hz-en, a másikkal a tv 1027*768/100hz-en? Clone mód nem jó.

laci 700
köszi:)

ollie
Tedd fel a .net framework-öt. Asszem a 2.0-ás kell hozzá, de ha azzal sem jó, akkor az 1.1-et is tedd fel. Ja, a Microsoft letöltõközpontjából lehúzhatod.

laci 700
Hi! Ati Rdeon 9550-es videókártyám van és felraktam az új drivert a 7.3-ast. De az Ati CATALYST Control Center mindig cli.exe hibát ír ki!
és el sem indul... Ven valami 5letetek?
thx!

ollie
X1950PRO és olyan 60 körül lehet az AGP-s változata, már ha egyáltalán kapsz.

Melyik a lejobb AGP-s videokártya most van a piacon és KB mennyibe kerül???

ollie
Ja, csak legalább 10k-val drágább. De most tényleg az a bestbuy.

Sanyix
1950pro csont középkategória, 50k körül áron van... bár a 7600gt-t fossáveri, de akkor is csak közép. Egyébként van agp-s változata is, és meglepõ módon ugyanolyan gyors mint a pcie-s :)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

DaniX14
Ja azt hittem a X1950 PRO mert most belezugtam!:D nha majd nem sokára megrendelem!kössz za segitséget :D

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Közép/esetleg közép-felsõ kategória 30-60 ezer közt.
Pl. 7600GT, X1650XT, 7800/7900 modellekbõl vmelyik, X1950 PRO, most több nem jut eszembe.

Az atumbrutál alatt a 100k+ kártyákat értettem. :)

DaniX14
Mert?akkor milyet vegyek?:D

Ja végül is jó, mert van rajta PCIE és minden kari belemegy. Bár a 3200+ CPU mellé nem vennék atombrutál VGA-t.

DaniX14
jaja:D sztem jó :D nekem bejön,jó meg minden:)

Ja az olyan asrock hibrid csoda mi?

DaniX14
mind2!:D

ollie
Kérdés, hogy a gépedben és a kártyán milyen csatoló van. PCIE vagy AGP?

Falconer
De van egy olyan erzesem hogy a gepedbe nem fog belemenni :)

Falconer
Megy hat.

DaniX14
Lehet hülye vok van ilyen de akkor Xp-n megy mer akkor mek és megveszem!:D

Falconer
Lol

DaniX14
Azt akarom tudn hogy az ASUS EAX1950PRO/HTDP/256M azt irják hogy csak Vista-n megy ez igaz akkor Xp-n nem megy?

ollie
Ja, vagy egyáltalán ne használj CCC-t, helyette jó az Ati Tray Tools.

roblee
Köszi a segítséget.<#worship>
Már megijedtem, hogy nálam van valami komoly gond.
Már visszaraktam a 7.1-et és semmi gond nincs vele.
Úgy érted, hogy a régi CCC mellé az új drivert rakjam fel?

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

ollie
Ezzel a verzióval sok gond van, felejtsd el, és menj vissza a 7.1-eshez. Nekem el sem indul az új CCC. Valszeg várni kell pár hónapot, mire elfogadható lesz. Az is megoldás, hogy csak a CCC-tszeded le, és a régit teszed vissza.

roblee
Tudnátok segíteni?
ATI X1600-om van és felraktam hozzá a legújabb 7.2-es ATI Catalyst Control Center-t. A baj az, hogy gyakran hiba üzenetet ír ki, hogy a CCC hibát észlelt, ezért leáll ( Monitoring, Host... ). A korábbi verziók tökéletesen mûködtek. Ez most miért nem? Nem tudjátok, mi lehet a gond?
Elõre is köszi!

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

ollie
Mipmap Detail Level-t vedd a legkissebbre (performance-ra).

Sanyix
Keresi a húzásból eredõ képhibákat

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

KáZé
nagyon szépen köszönöm a segítségeket! még 1 utolsó kérdés:

a "scan for artifacts" mire jó?

Még szép, hogy nõ! Bár szerintem ne kapcsolj aa-t és af-et semelyik játékban ezzel a kártyával!

BattleTag: zydar#2910

KáZé
aa modót és az af módot kikapcsolom akkor is nõl a teljesítmény?

KáZé
próbáltam de a fix max core odáig húzta a gépet hogy megfagyott!
alapból van 500-on és 515nél mikor tesztelte megfagyott a gép! így most betettem 510re!

Sanyix
Ati tray toolsban van az overclock settings, és ott van az find max for gpu/mem, az szépen elkezdi tuningolni a karidat, addig, amíg hibátlan a képe, tehát a max megbízható frekvenciáig. Fõleg a memóriát érdemes húzni, mert azzal lehet a legszebb eredményeket elérni, én tuningoltam a 9600pro-m gpu-ján 50 mhz-t, és 90-et a memen, így 20%-al lett gyorsabb, ebbõl 15% gyorsulás a memnek köszönhetõ. Aztán az opengl és a direct3d-nél is levehetet az antialiasingot, és az aniso szûrést ha még nem tetted volna meg, és a texture preferencet, és a mipmap detail levelt is rakhatod high performance-ra, de akkor romlani a fog a képminõség is-

Falconer
Riva Tuner.
Huzod amig nem fagy le vagy nem szemetel a kep.
Ennyi.

KáZé
Sziasztok! ati 9600 xt kártyám van és omega 3.8.252 drivert használok ATI Tray Tools-al! valaki legyen szives írja le hogy tudom a legjobb teljesítményt elérni ! ez mehet a minõség romlására is! az a lényeg hogy a lehetõ legtöbb fpsem legyen!

Falconer
Engem eddig sem nagyon erdekelt

Részemröl lezárva!<#eljen>
Falconer
Grat

ollie
neked sem kéne flémelni, inkább most fejezzétek be

Én legalább helyesen irok, ezért inkább te szégyeld magad!!!!!!!!!!!!!!!
ollie
hagyd, mindenki így kezdte, még mi is valamikor