Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Ha valaki tud segitseget, akarmilyen helpet; hogy hogyan tudnam beüzemelni az uj videokartyat, kérem segitsen! Az alaplapomnak PCI és AGP slotja is van; 1,2,4X AGP-t tud, elmeletileg müködnie kellene a kartyanak...Sajnos bootolasnal nem is pittyen az alaplap, nem latja a kartyat, ami müködökepes, mivel masik alaplapon müködött... Integralt videokartya nincs az alaplapon, szoval esetleges int. vid.kari ki/bekapcsolasa nem jatszik, mint problem...(de szép magyar mondat volt... :-P)
BIOS-ban semmilyen AGP-re vonatkozo beallitast nem talaltam... Esetleg a vid.kartyan kellene vmit allitanom? Valaki segitsen, elegge el vagyok kenödve... :-|
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Én is feltettem az új catalyst-ot és egy dolgot nem találok benne ami a régiekbe benne volt. Régi drivereknél volt egy alt+f5 funkció amivel tv+monitor közt lehetett váltani egyszerüen, nameg billentyüparancsokkal is lehetett variálni pl. egyik monitor a másik meg tv, nagyon egyszerü volt átváltani de itt nem tudom beállítani, lehet kikerült belõle ez a funkció?
Szóval a kérdésem hogy itt megoldható hogy hogy egyik billentyüparanccsal a monitor menjen 1024*767/75hz-en, a másikkal a tv 1027*768/100hz-en? Clone mód nem jó.
és el sem indul... Ven valami 5letetek?
thx!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93
Pl. 7600GT, X1650XT, 7800/7900 modellekbõl vmelyik, X1950 PRO, most több nem jut eszembe.
Az atumbrutál alatt a 100k+ kártyákat értettem. :)
Már megijedtem, hogy nálam van valami komoly gond.
Már visszaraktam a 7.1-et és semmi gond nincs vele.
Úgy érted, hogy a régi CCC mellé az új drivert rakjam fel?
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
ATI X1600-om van és felraktam hozzá a legújabb 7.2-es ATI Catalyst Control Center-t. A baj az, hogy gyakran hiba üzenetet ír ki, hogy a CCC hibát észlelt, ezért leáll ( Monitoring, Host... ). A korábbi verziók tökéletesen mûködtek. Ez most miért nem? Nem tudjátok, mi lehet a gond?
Elõre is köszi!
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
a "scan for artifacts" mire jó?
BattleTag: zydar#2910
alapból van 500-on és 515nél mikor tesztelte megfagyott a gép! így most betettem 510re!
Huzod amig nem fagy le vagy nem szemetel a kep.
Ennyi.