Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
de itt az országban, vagy máshol ?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Bérbe vehet? reklámfelület...
De az elõzõekben már írtam, hogy:
Van kép a TV-n egészen addig, míg az XP be nem töltõdik.(boot képernyõ, boot menü, sõt az XP töltõdése is) Tehát: kártya jó, kábel jó stb...
De annyiban mindenképpen segítettél, hogy eddig a 3.2-es cat.-ot használtam.
Meg fogom próbálni a 3.1-et is.
Köszi
ui. Ha valakinek van még ötlete nagyon kérem ne szégyellje! 😊
Akinek van 9000PRO-ja XP alatt és a TV-t is használja, az legyen kedves leírni, hogy milyen drivereket rakott fel, milyen sorrendben stb...
Esetleg, hogy miket kell átállítani a "fülecskéknél".
Gerrynek: sajnos ott a TV le van kapcs. és nem is engedi bekapcs. , sõt ott semmit sem enged állítani.
Köszi
Hogyan lehet 9500-bõl 9700-t csinálni? Okozhat-e ez vmi kárt, rövidebb élettartam stb..?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
aki tud valamit mondja már el hogy mikor jön kb. az R350 és az RV350 PLZ! THX!
Viszont azt nem értem, hogy míg boot-ol a gép, meg a bootmenü is szépen tisztán kinn van a TV-n, egészen addig, míg az XP be nem tölti a drivereket. Sajnos ez az elsõ ATI kártyám és nem tudom, hogy mit kell vele cselezni......
Tanács kellene. Powermagic RAD9000PROTV+DVI XP alá. Ha felrakom a 3.2 Cat. drivert akkor eltûnik a TV-rõl a kép (pedig addig látszik az asztal). Pedig pont ezért vásároltam (a TV-OUT miatt). A kártya ezen kívül korrektül viselkedik. Ami gyanús (...vagy csak nem láttam még ilyet), hogy az XP két graf. kártyát telepít bármit teszek is. A kártya beállításainál nem tudom engedélyezni a TV-t, mint megjelenítõt. Visszanéztem a fórumot, de nem találtam megoldást. Legyen olyan aranyos valaki (akár mail-ben) leírni lépésrõl lépésre, hogy mit kell tennem, vagy ajánlani egy nekem való oldalt!
Köszi
Vagy akár hardware gond is lehet, alaplap hangkártya milyen?
Nemrég nemistom ki irta, hogy a club3d 9700asa alapból a PRO frekvenciáin üzemelt...
Amúgy BIOS függvénye, hogy mit ismer fel. Lehet már megflashelte valaki elõtted...
Szerintem drágábbnak kell lennie a sapphirenél, mégha a BBA-nal esetleg nem is.
Rosszul nem jársz vele mindnesetre, de azért figyelj oda mit veszel... nehogy valami szart sózzanak rád gigabyte cimen..
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
A tyan amugy fasza, egyrészt 350/380on megy állitolag tuninggal, fasza hardware monitoring meg minden van rajta. És szépen is néz ki, valamint párezerrel olcsóbb mint a hercules.
A Gigabyte Radeon 9700 Pro-ról mi a véleményetek?
Melyiket érdemes megvenni, a BBA Radeon 9700 Pro-t vagy a Gigabyte-ot?
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Ja, a kapcsolók neki is le vannak fóliázva...
Haverom most vett egy ilyen kártyát, és az õ 9500pro-ja és az én 9700-as kártyám között elsõ ránézésre az a külömbség (a memóriacshipeken kívül), hogy nekem ott egy pici kondi van, neki pedig 2 kicsi kapcsoló, vajon mire valók?
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Catalyst 3.2 driver report, érdemes elolvasni!

Mint írtam a 3.1-es driverrel tökéletesen mûködött, de itt megállt a tudományom. tehát minden ötletet megköszönnék.
Bár én a tvoutot nem használom...
Ha meg nagyon elpukkadt, akkor meg sem találod

A 3.2-es Catalyst-al van egy kis problémám a TV Out-al. Ha kirakom TV-re a képet, akkor alul-felül van 15 cm fekete csík, és horizontálisan nem fér bele a kép, egérrel tudom mozgatni benne. Rage3D-ben és a driverben is az overscan be van kapcsolva, + a theater mód is full screen. Nem a kiterjesztett desktopra van szükségem, hanem ha inditok egy filmet, akkor a TV-n full screen lejátssza.
Azért érdekes, mert csupán a 3.1 catalyst-ról váltottam az újabbra, és a régi driverrel tökéletes volt a TV out. Nem szeretnék visszaállni a régebbi driverre, de ez így nagyon rossz, lévén videoeditálással foglalkozok hobby szinten, és kellene a jó tv kimenet.
Ha van ötletetek, légyszi írjátok le!