Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
radical: 3.5-ös Cat-tõl már van a driverben is monitorfrissítési problémát orvosoló funkció.
Biosba radedittel tudod beirni, pontos címét most nemvágos:-)
vettem egy 9700-es kártyát és megy a hackelt biossal 324/300-on.
Kérdéseim:
Van e mód arra hogy egy biosba beírjam ezeket az órajeleket és akkor nem kellene a rage3d tweakot futtatnom állandóan?
Mennyi a max órajel amin lehet/szabad járatni a kártyát?
Alkalmazásokban automatikusan a legnagyobb monitorfrissítést használja a kártya vagy használni kell a refreshforce-ot?
thx
Az elsõdleges megjelenítõ a TV és valami miatt a monitorodat is 50-60Hz-en hajtja meg, amit a monitor nem szeret anyira? Vagy csak rosszul olvassa ki a monitor típúsát ugyanezen okoból.
Próbáltad kézzel piszkálni az elsõdleges-másodlagos megjelenítõt?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Talan a programok beszerzese topicot kene latogatnod.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Most vettem egy Sapphire Radeon 9100 Atlantis 64MB-os videókártyát és van vele egy kis gondom. Amikor bekapcsolom a gépet (1.2GHz Tualatin, PCPartner Alaplap, 460MB SDRAM, SB PCI 128 Hangk) rendesen mûködik, de a Windows XP-nél zöld lesz a képernyõ és görgetett. Amikor megnézem a beállításoknál nem érzékeli a monitor jelenlétét, így valami mást állít be. Ha rádugom a TV-re, akkor már mûködik Windows alatt rendesen (persze azonnal csak a TV-re küldi ki a jelet a monitorra nem), azonban ilyenkor meg bootolás közben lesz a monitoron aránytalan, összenyomott a kép, ami arra enged következtetni, hogy nem driver gonjai vannak.
Annyit tudtam elérni, hogy beállítottam a TV-t rádugva, hogy CTRL+F6-ra olyan profilra vált, hogy a monitorra küldi ki a jelet mégha nem is érzékeli azt rendesen, de elég idegesítõ, hogy minden bootolásnál nyomogatnom kell.
Mi lehet a gond? A BIOS-ba kell valamit állítani, vagy a monitorom nem elég jó neki (Belinea 10 40 10)? HELP!!!
De szerintem jó kis progi a PowerStrip is...
OCFAQ
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
9500-ast riva tunerrel patchelek. Az új catalysthot (3.6) kell egy új ati2mag.sys file. Honnan tudom letölteni?
ATI RADEON 9500PRO 128MB AGP VGA - SAPHIRE
Club3D ATI Radeon 9600 Pro 400/340 128MB
Megegyeznek az áraik
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Asus P4PE,Celeron 1,7 GHz, Infineon 256M 266MHz, Sapphire 9100 250/230
3Dmark 2000-ben mértem csak: 5526 pont
Ha a proci felhúzva 2 GHz-re, akkor 6453.
Megnéztem a vidkártyát és a ramoknak a vége 40, most olvastam pár hozzászólással elõbb, hogy az jelenti a sebességet (énis erre tippeltem), szal ha 4 nanos ramok vannak rajta, akkor alapból miért csak 230 MHz-en vannak? vagy lehet hogy csak elméletben 4 nanosak? 😊))
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Egyébként a Sapphire 9600 pro Fireblade Edition-hez adnak sok cuccot.
A Club3D pro-hoz sem adtak semmit a driver cd, windvd-n és kábeleken kívûl, bár volt hozzá átalakító is. De mindez volt a 9100 kártyához is. Eléggé meg is lepõdtem, hogy semmi extra.
még egy nyamvadt dvi-dsub átalakitot sem adtak hozzá
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
még egy jó pont a 9600 pro-nak. simán megveri az fx5600 ultrat.
a Sapphire 9600 pro Fireblade olcsóbb mint a Club3D és több cuccot is adnak hozzá
összehasonlítása néhány karesznak:
9500
9500 pro
9600 pro
fx 5600 ultra
ti 4200
ti 4600
http://www.3dchipset.com/bios/ati/warp11/index.php
de keress rá google-n mert ezek között csak régebbi bios-okat láttam
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
9500pro, vagy 9600pro?
ATI lebugázta az nVidia szoftverkeresõjének a beállítási módját!!
WÁÁÁÁÁ!!!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
En nem ajanlom a feltetelet.