Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem egy ASUS TUSL2-C alaplapom és egy HIS Excalibur RADEON 8500 videokártyám van.
Azt tudom, hogy nem lehet az alaplapomnál beállítani alapban a FastWrite-ot, de megvan a i815 Tweaker progi amivel már be lehet lõni ezt a funkciót.
Viszont azt "hallottam" (lehet itt), ezt nem ajánlatos megtenni valami miatt ennél a konfignál.
Ti mit tudtok erõl?
Ezt mondjuk fõleg tõled kérdezem Borg, mivel tudom neked is ilyesmi konfigod van (vagy volt)!
Ebben az esetben mindig aktiv az overlock?
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Mikor a megadottak közül semmi nem fut, akkor van reset értéken.
Porból lettem, hamu vagyok, Semmi voltam, Senki vagyok
Kevesbe valogatott RAMok, gyengebb minosegu kondenzatorok es hasonlo aprosagokban.
Es egy nagyon nagy kulonbseg.
Ugye mindenki tudja azt , hogy az elso szeriak kozott (9500) voltak olyan peldanyok amiket 9700asra lehetett a +4 pipeline bekapcsolasaval alakitani. A manapsag legyartott kartyak kozott egy darabot nem talalsz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Viszont az biztos amire Ollie peldaja nagyon jo, hogy a 2 kartya kepe egeszen mas volt.
A Club3Ds kartyanal egeszen mashova kerultek a kondenzatorok es a hutes is kisebb lett.
A ramokrol ne is beszeljek.
Tisztan lathato , hogy az ATI altal keszitett kartyan a negyzet alaku DDR ramok vannak, mig a C3D-en meg a teglalap alakuak.
Szal ilyen teren lehetnek masok a valtozatok.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Na de ugye most hogy az ATI allitolag nem gyart es megjelentek az ujabb chippek, a kartyak is megvaltoznak. S mert nincsen tomeg gyartas az ATInal igy nem kuldozgetik a kartyat, hogy erre a sablonra epits oreg egyet.
Ezekután, az is biztos, hogy R9700-as chip van rajta, másban meg már nemnagyon külömbözhet, legalábbis én így gondolom... Te esetleg tudod, hogy mit terveztek át rajta, mert akkor pls világosíts fel, mert kíváncsi vagyok!
Bérbe vehet? reklámfelület...
Egyébként egy valamit mutass már, amit egész Mhzre lehet húzni?😊
Beirod a program exejét, ami közben a tuningot akarod, majd mellette beállitod a frekiket.
A radeonatorral csak elefántléptekben 7Mhz-enként lehet a Rage3DTweak-kel idióta 337.8 meg ilyen szép számokat lehet beállitani! Nincs egy normális program amivel 1MHZ-enként lehet állitani az órajelet??!!!
AZ elso Club3Ds 9700k az ATI referencia nyakjara epultek, viszont most mar teljesen atterveztek oket.
egyébként meg egy 2.4-es P4-el sem lenne sokkal gyorsabb a konfig (a játékok szempontjából), ezért szinte tök mindegy a proci (csak nehogy celeron, mert az már gáz!). Ja és a DDR legyen 333-as, mert gyakorlatilag egy áron van a 266-ossal (vagy szinte semmivel sem több).
Nekem sincs Fast write a biosomba, AsusP4B533 lapom van, igaz most egy GF3Ti200 figyel a gépbe de nemsokára cserélek 9500Pro-ra, ahhoz meg kellene a fastwrie tiltása.
Ilyen esetben elég ha a winben van kikapcsolva?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
egyébként 2 év garit adnak hozzá, de ha HL2-höz kell akkor talán jobb lenne ha egy 9700-at vennél, 8-9 rugóval kerül csak többe.
az az olcsóbb a mistrlban meg tutira nem igazi pro.
R96: R9600 (sima)
R96A: ez az igazi PRO!
R96LE: ezt még nem is gyártják, de egy nagyon light-is verió lesz
CGA-P968TVD Radeon 9600PRO 400/340
CGA-E968TVD Radeon 9600PRO 400/200
Vegyél szvsz Club3D-t de az elsõ típusszámút (nehogy a másodikat vedd!!!). A szám rajta van a doboz oldalán valahol. Ha visszaolvasol rengeteg infot találsz errõl a kártyáról. Nekem ilyen van és stabilan fut akár 500/380-on is!
most pontosan mit akarsz?
ha a tv out hianyat keresed te is leirtad hogy le van tiltva, akkor meg ne keresd 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Bérbe vehet? reklámfelület...