Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utana tuti menni fog siman a Catalystel is.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Akkor oszd meg velünk a titkot, hogy hogyan kell, mert van párszázezer ATI felhasználó aki nem jött rá.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
http://www.ati.com/products/radeon9200/radeon9200/compare.html
segítek, a performance sor-t kell nézni...
amugy mennyivel olcsobb mint a 128-as 9600?
a 9000 -es amugy eleg lassucska, ha az ar nagyon szempont akkor 8500-9100 helyette.
Hogy mit válassz? Nem igazán tudom, de vigyázz, mert szvsz a mobility radeon-ok több dologban különböznek a desktop radeonok-tól. Nem biztos, hogy jó ötlet azt belesütni.
Szvsz nézd meg mennyi a max órajelek melyen a kártyád stabil (sok órán keresztûl futtas teszprogikat ehhez, pl 3dmark), és kb ahhoz igazítsd, hogy milyen sebességû bios-t flash-elsz bele. Persze ettõl mág mehet gyorsabban is más bios-al, ha ott nagyobb feszek vannak beállítva.
Igy is gyorsabb lesz joval mint pl egy 2500+ es 9500Pro combo.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Na mind1, látom nem túl izgi témát feszegetek ezzel nálad, dehát Te vagy az illetékes!
Azé remélem nem kívánsz már a pokolba!
Kitartás, még biztos kérdezek rettentõen izgi dolgokat tõled!

vagy feltétlen kell amellé erösebb proci mert nekem csak az a lényeg hogy a játékok menjenek rendesen nem az hogy 100%-ig menjen kártya..
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
na de pont errol van szo hogy a kartya 8x. Amugy teljesitmenynovekmeny jon 4-5 szazalek ha jol emlekszem. Az is remlik hogy olyanok is vannak akik rez hutobordat szerelnek a vga memoikra kb ennyi novekmeny miatt😉
Semennyire, csak papiron.
8X AGP semmit nem ér rajtuk.
www.ati.com
Itt lehet sasolni, milyen dobozban is kell kapni😊 És akkor BBA.
Pl a Club3D is kulon dobozban van, de attol meg nem BBA. 😉
És 4X kártyánál vajon mi értelme lenne felrakni 8X-re?
Ha zacsiban kapod, az max badsector által BBA-nak kikiáltott izé lesz😉
Van egy Asus A7V8X-X alaplapom és ATI Radeon 9200 128MB/333. Az lenne a kérdésem, hogy érdemes e az AGP-t felrakni 8x-ra?
Köszi!
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Mi a külömbség a:
VGA ATI (PBA) RADEON 8500 128MB DDR +TV+DVI 24862ft
ez között
VGA ATI (PBA) RADEON 8500LE 128MB +TV+DVI 24974ft
?
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
eszed tokja miller😄
mennyiért van az az olcsón ?
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Attól hogy neked csillagászati áron vettek gépet, nem kéne lenézni azokat, akik értelmes célokra költik inkább a pénzüket.
Másrészt másoknak is segitettem a vásárlásban
hogy milyen kártyát vegyenek.
Te kevered a szezont a fazonnal mivel nem a faterom KFT-ja hanem a bátyáméké és egyébként én vettem a kártyát.
Kicsit gyerekcipõs még a dolog😊 De majdcsak alakul. Ha a 2004 év végi releaset nézem, akkor talán jövö tavasszal már lesz bétateszt belõle...
Igy ennyi alapján nem igazán lesz nagy elõrelépés Tribes2höz képest. Én még elvagyok ezzel is jól😊
Amúgy nem idegesitem magam feleslegesen, eszköz megvan, ha esetleg nem tudná megemberelni a stilusát...
Amúgy meg igyál egy pohár hideg hibiszkusz teát, azt' hagyd a fenébe a vitát, nem éri meg.
Talán én dicsekedtem vele, hogy az apukám kájeftéje kilóra veszi a pici fiának a 9800at?
Mi a fasz közöm van nekem ahhoz, hogy PBA OEMet lehet kapni? Attól még az OEM nem BBA.
Kevered a szezont a fazonnal, és utána még te pampogsz itt...
Nyugodj el de hirtelen, mielõtt -10 fölé megy a vérnyomásom, és kitörlöm a picsába az összes hülyeségedet...
Online Shop-ban lehet rendelni PBA-s OEM ATI Radeon 9800-at hahahahahahahahahahahaha😊))))
55.000.- +áfa