Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak dölj hátra és örülj.
Kifaszt érdekel mit ír ki akármi, ha teper mint az állat.
(😎 Megoldás: INNEN letöltöd a RadEdit-et, és ezzel megcsinálod a szükséges módosításokat a saját BIOS-án.
A lényeg hogy olyan jól muzsikál, hogy kizárt, hogy sima 9500 legyen, az sokkal lassabb enél a 4000 pontnál. Szvsz tuti 8 pipe-os és ha 256 bites is, akkor már tuti 9700.
Mondjuk érdekes, hogy az én 9600 pro-m húzva hoz 4200 pontot, ami ugyancsak nem semmi.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
És van-e egyáltalán 9800 és 9800 között külömbség a frekvenciában? És érdemes-e gyártóhoz ragaszkodnom? És ezek között van-e külömbség? Mit vegyek és mit ne a 9800-on belül? Esetleg még várjak vele?
Ezert a gyarban a +4 pipeline-t letiltottak.
Ennyi a tortenet.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ha a bekapcsolas utan a filrate teszt kepminosege nem megfelelo, akkor nem nyertel.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
foleg egy sima fill rate teszt 3dmarkkal.
irj eredmenyt.
Gép bekapcsoláskor mit ír ki , milyen kari? Ott látni, hacsak a monitorod nem melegszik be addigra, és lemaradsz róla...
itt klikkelj a product identification menüre.
Remélem kicsit tudsz angolul.
Vagy a prociventin a következõ: powered by ATI (akkor nem bba)
úgytudom...
Es hirdessem aproban, vagy van olyan hely, ahol beveszik, tovabbertekesitik, stb?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Vagy van ezeknél dúrvább is mostanában?
Monnyuk UT2003-at boltban prószáltuk 3GH-s p4-el + 9800proval, és minden maxon szaggatott B+!
Szar programozók.....
Most ugy tunik, hogy ez a PowerColor egy jo gyarto, es a lentebb irt kartya jo.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
És van-e egyáltalán 9800 és 9800 között külömbség a frekvenciában? És érdemes-e gyártóhoz ragaszkodnom? És ezek között van-e külömbség? Mit vegyek és mit ne a 9800-on belül? Esetleg még várjak vele?
a mai gamek még nem használják ki ezeket, késöbb meg mikor már kellene, olcsóbb lesz.de te tudod.
egyként ennyi pénbõl biztos, hogy ez a legjobb most.
ATI Radeon 9800 128MB DDR DVI + TV-OUT OEM (AGP)
PowerColor a gyarto.
Proc/mem. orajel: 320/290
Ara: netto 54960, brutto 68700 HUF
Ennek fuggvenyeben varnam a velemenyeteket. Jo-nemjo. Erdemes-nemerdemes, stb...
http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1812&p=5
Amúgy 4* AGP-n is megy a 9800, mivel ezek lefelé kompatibilisek.
ATI Radeon 9800 128MB DDR DVI + TV-OUT OEM (AGP)
Be vagyok ra sozva, de sajnos nem igazan ertek hozza, hogy milyen tulajdonsagat nezzem, milyen gyarto, stb. Es valaki mondta, hogy lehet ugyanabbol a kartyabol "gagyi" is, ha nem jo a gyartoja, ugyhogy vigyazzak. Ezert kernem a tapasztaltabbak segitseget.
Engem total megzavart, hogy majd' 20e HUF-tal olcsobb...
A www.depo.hu-n nezegetve a kartyakat, talaltam egy Ati Radeon 9800-at, 68700 HUF-ert. Meseljetek mar errol a kartyarol miert "csak" ennyi? Ugy ertem, joval olcsobb, mint pl. egy 9700Pro, de nem jobb annal elvileg?
Volt egy ilyen sejtésem ... de ha ez igaz, akkor az ATI-nál valaki, aki errõl tehet, az bekaphatja az összes faxomat.
takaritsd le a drivert teljesen es installald ujra, flash utan erosen ajanlott. (javareszt akkor segit, ha nem csak orajelet editaltal benne, hanem mas tipusu biosz ment bele)