Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Geeryy
1.kikapcsolod a géped.
2.ügyesen kiveszed a kártyát.
3.és oda teszed ahova csak akarod
Máskor kicsit bõvebben fejtsd ki a problemad,akkor tanal tudnak is segiteni.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Sziasztok!
Segitsetek!
Miért nem tudom tvre kitenni az ati radeon 9800pro kártyámat?
czky
Hát persze, hogy érdemes. Nekem is ilyen van. Bár, ha vársz egy kicsit, akkor vehetsz 9600XT-t. Bár biztos, hogy drágább lesz.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Biztosan nem a táptól melegszik ugyan, de 300w az elég kevéske manapság már. Szal ha instabil lenne, akkor ettõl.
Amúgy az R350 az ATI szerint még 110 fokon is elmegy. Mások a mûködési hõmérsékletei, mint egy procinak mondjuk.
Spenser
Hali nekem is ez a kobóm van ASUS A7V8x + ATi 9800@9800 Pro.
Nálam semmi gond nem tudom nálad mi lehet a gond😞.

IMYke2.0.0.0
Akkor magával az alaplappal van a gond!

------------------------------------------
.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

vaslav
Hello. Nekem 9500-öm van, de softmodolva, 256bit/8pipeline-ra, és kb 370core/317mem -re húzva. Ez így hot, de defaulton is az. / ha bug-os pl a 3dMark akkor vedd lejjebb / A 300-as táp lehet, hogy kevés lesz... / nálam a 3.8-as catalyst kb 8%-ot emelt, de most az omega van fent.

Gerry
A7V8X még a nevében is benne van, hogy 8X, tehát 8x AGP... De valószínûleg tényleg a húzás miatt lehet a dolog. BIOS frissítés amúgy nem árt sosem!

Nem tuningolod túlzottan a géped?
A VIA chipset még nem tud FSB függetlenitést, és ha az AGP freki túl magas, akkor több alapnak is szokása visszavenni az AGP szorzót...
czky
Csinálj egy BIOS frissítést.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

czky
Biztos nem támogatja az alaplapod a 8x AGP-t.
Húzás: ATi Radclocker, Rage 3D Tweaker, Power Strip 3.45

Crazyn
Meg amúgyis jobban néz ki sztem, ha nem olyan ocsmány átmeneti színe van, hanem szép egységes fehér az éle.
Ezt most jómegasszontam mi?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Crazyn
A kártya szélét akartam lefesteni szép fehérre. hogy az úvé neontól szép legyen

szerintem se lesz baja, de ha zavar tisztitsd le
ollie
egyébként hogy folyhatott rá? csak kiváncsi vagyok...

Laalee
nemhiszem, a festék nem vezetõ anyag, inkább szigetel

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Crazyn
lehet valami baja a 9700-omnak, ha egy kis festék ráfolyt a memória és a pcb "közé" meg 1 ellenállásra? A toll típusa: Edding 750 - Paint Marker

Laalee
egy hely ahonnan rákattanhatsz 😄

ollie
ááááááááá mi az az n-gage reklám?????

ollie
Szerintem próbálkozz a VirtualDub-al. Az legalább ingyenes.

Laalee
programok beszerzése turkálj ott ez nem warez topic

Laalee
nem a tx el van gond hanem a 9800 al, és valszeg máshogy hiv meg egy két utasítást a driver, ettöl melegszik jobban a kártya, átlagosan kb 6 fok ot 😄 ebböl lett a nagy hisztéria

Köszi! És hol lehet letölteni? Feltörten?
ollie
De nem csodálkozom a melegedésen, hiszen pont az a lényege az XT-knek, hogy a driver (3.8-as) magasabb órajeleken hajtja a kareszt, ergo jobban is melegszik. A gond ott lehetett, hogy valszeg nem mindig veszi idõben észre, hogy vissza kell venni az órajeleket. De persze az is lehet, hogy olyan gépben tesztelték, ahol nem volt megfelelõ szellõzés...

Laalee
amióta felmerült az állítólagos probléma a 3.8 al senki sem jelezte, hogy elfüstölt volna a kártya ill a monitor

Laalee
mondjuk multheti hir ez a tulmelegedés, de inkább idiota felhajtás mint értelmes figyelmeztetés. és tessék friss infokat is olvasni, valamint a PH hireket leszarni 😄 gyerekes komolytalan fordítgatások más oldalakrol, viszont a tesztjeik, cikkeik kimagaslóak.

IMYke2.0.0.0
Adobe Premiere 6.5 és afelett
Olyan, mint a Photoshop - külsõ jelforrásról is tud dolgozni és behívni.

.:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapomon ::. Sync

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ezt még nem erõsítették az Omega Driver Központ-tól, de - sajnos - el tudom képzelni, hogy gond lehet ezekkel a driverekkel is! Még ha csak józan paraszti ésszel is gondolsz bele: egyazon struktúra tuningolása tulajdonképpen...

Egy kicsit más téma: milyen progival lehet a moviemaker-en kívûl digitális kameráról (nem fényképezõ) levenni a filmet?
És tömöriteni divx avi-ra?
Az 3.8 catalystra épülõ Omegadriver-nél is lehet gond?
Az 3.8 catalystra épülõ Omegadriver-nél is lehet gond
IMYke2.0.0.0
Ha még nem olvastátok, akkor ezt mindenképpen vegyétek fontolóra: "Kártya- és monitorgyilkos" a Catalyst 3.8?

A 9800, 9800Pro és 9800XT tulajok vannak elsõsorban veszélyben!!!

ollie
Ja emberek, tegnap este tesztelgettem egy kicsit a 9600 pro-mat, és 530-as maggal is teljesen stabilan ment (magasabban már nem mertem kipróbálni).

ollie
Mi ez a rossz fps? Nem éri el a 200-at?

ollie
Radeon 9600 Pro, esetleg 9800 SE

O0D:
Hell!

Nekem cel300@450 + tnt1 16 MB vel is ment majdnem simán.Vmikor tényleg megakadt de az a proci csigasága miatt meg hogy 32 botottal volt..
A HL beállításaiban próbáltad már hogy D3D helyett OpenGLt állítasz be? Más játéknál nincs semmit gond?

Hajrá Dózsa György!

O0D:
Gigabyte Radeon 9000 Pro II 31 090,- Ft
????Pro 2????

Hajrá Dózsa György!

biztos vagy benne, nekem volt egy elektronikai cég által gyártott kábel amivel fekete volt és utána a normális átalakítóval meg színes...

ollie
Miért kéne restart? Ha leokézod, már azon fog futni.

IMYke2.0.0.0
De jó.
Kérdés: Ha mondjuk fúzom a GPU-t, miért nem kér restartot?
Vagy már azonnal azon az órajelen megy minden?

Ragnarok
Nekem egy Sapphire Radeon 9000 Pro-m van 64Mbos. Menéztem a memóriachipeket ami rajta van és rájöttem hogy a chipeknek optimálisan a 300-303Mhz-en kéne futniuk a 275 helyett. Megvolt a 303Mhz-es tuning és teljesen stabil jelenleg is. A 3DMarkban pedig igencsak érezhetõ a teljesítménynövekedés!!!

My High Performance: PI 133Mhz | 64 Mb SDRAM | Voodoo3 3dfx | 10Gb winchester | Yamaha soundcard | Genius Netscroll+ & Tesco gazd. szövet egérpad

ollie
Miért, nem jó a rage3d?

IMYke2.0.0.0
Milyen progival tudom még megnézni a kártya órajeleit?

ollie
Ez teljesen változó. Nekem eddig pl csak Club3d-s radeonjaim voltak, a 9100-es gpu-t simán lehetett húzni, mert elég nagy volt hozzá a hûtõ, és ugyanez vonatkozik a 9600 pro-ra, extrém magasságokba húzható. Egyébként nem csodálkoznék, ha a te kártyádon le lenne tíltva a húzás lehetõsége biosból...

IMYke2.0.0.0
OKé.
Mondjuk mivel gyári, azaz nem kifejezetten tuning hûtõ van a GPU-n, gondolom extrém magasságokba nem húzható - nem is nagyon akarom.

ollie
Ki tudja? A proci max értéke a hûtésétõl függ, mert nem biztos, hogy olyan hûtõt kapott, amivel magasabb órajeleken is biztonsággal üzemeltethetõ hosszabb távon. A memcsi órajelei meg az elméleti maximumtól, valamint ugyancsak a hûtésétõl is függ (itt nincs hûtés).

IMYke2.0.0.0
Értem.
Tehát valahol a max értékek a korábbiak lesznek?

azért elõször csak óvatosan azzal a csúszkával, kb 10mhz-enként toljad, futtass egy tesztet és ha minden ok, akkor +10mhz

IMYke2.0.0.0
Ez azt jelenti, hogy a Rage3D-ben simán toljam fel a
- Core: 373.5 MHZ (ez a max a csúszkán)
- Memory: 299.25 MHz (ez lenne a 300 és ugye ez duplázva 600)
????????

Lámer vagyok még a VGA-tuningban...

a fekete fehér kép a kábel miatt volt, szerintem, valamit rosszul kötögettek össze, láttam már ilyet