Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként mi akar lenni a húzni? Lefagy vagy el sem indul?
Megpróbáltam a magot emelni úgy hogy a memorit levettem. 475 volt a max a magnak! Ennél följebb lefagy!! Azt nem értem hogy nem a videotesztnél, hanem amikor 3dmark 2003 a CPU -t teszteli. Az elsõ négy tesztnél semmi baja. Tökéletesen elmegy, de a CPU -nál teljesen lefagy! Pedig a CPU nincs húzva, és maxba 48 fokos. VAn a kettõnek valami köze egymáshoz?? Köszi a segítséget!
Faszom venne 30felett karit....
Akármilyen teknõcért 😊)
dx9-es. 8500+ kell neki hogy fusson (bar nalam nem megy gr)

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
itt találsz memóriára való hûtõbordákat.
Persze nem biztos hogy ez a gond, lehet hogy nem kapnak elég feszt. Akkor meg csinálhatsz amit akarsz...
BIOS frissitést próbáltál?
csak emelek pár MGHz-et és máris szemetel... 😞((
Ezért tettem fel a kérdést, hogy érdemes beruházni hûtõbe...
Nem tudom, mostanában nincs netem, ezért tettem fel ide a kérdést...
Apropó eccer láttam egy bazi nagy hûtõt(lehet Zalman vóót) ami lefedte a memókat mindkát oldalt, meg a magot rendesen...
Tudnátok válaszolni, csak naponta max 5 percre pofátlankodok be ismerõshöz...
Köszike.
Egy kicsit el vagyok keseredve mert 48XX (Asusa7n8xdeluxerev2,barton2500,1024.ddr400infineon,megazemlitett zafir9700pro)pöttyöt hozott, ami nem is rossz, de nekem nehogymá beszaggasson egy tetves nécsõr demóban meg a többi szarban.
Csáó!
Szal hol lehet megéri mennyiért estébéestébé...
köszike...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Lenne egy Sapphire 9700Pro (tegnapelöttvettem) kártyám.
A panasz csak az hogy nem lehet húzni 😞((
Szerintetek megoldás, ha vennék rá combosabb hûtõt??
Megéri vele szarakodni, vagy haggyam..., vagy biosflesss???(eddig csak itt néztem:http://www.squeakfix.co.uk/ de semmi)
Bocsika most nincs netem csak max 15 perc 1-2 naponta ismerõsnél, nézzétek el nekem...
Este benézek, hátha tudtok tanácsot javallani...
Köszi.
PS:elvileg (mostnem vagyok otthon) PN: 1024-2C00-00-SA Memory: Samsung 2.8ns
ez...
háj.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Típusszám: CGA-9528TVD
Ha minden igaz, ezen tutira bekapcsolható a +4 pipeline, ha ilyet láttok vegyétek, mert közel 9600pro teljesítmény alap órajeleken és olcsóbban.
A 9600 is húzható, bár ne várj csodát tõle.
Mint már mondtam: hiába gyorsabb rajta a mag/memória mondjuk tuningolással - tudása nem lesz több, mint elõdjéé.
Viszont, ha a pénztárcád nem engedi, akkor nagyon óavtosan járj el a két kártya dolgában!
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem, - az általad felsoroltaa közül - egyik sem lenne jobb választás.
A GeForce 4-esek felett eljárt az idõ - tetszik vagy nem tetszik, így van. Szépek, jók, de nem a mai igényeknek - amik ugye egyre jobban élezõdnek (mert ugye nem csak Nyuugaton fokozódik a helyzet
- original from Tanú 1)
Az FX-kártyák annyira szarok, hogy, ha rájuk költesz, olyan, mintha kidobtad volna az ablakon azt a 3x ezer Ft-ot.
Marad a Radeon 9600 (remélhetõleg Pro). Bár, - és ebben sem azonosaka vélemények, mert ugye sok elfogult topicja ez
- a Radeon 9600/Pro nem a legjobb középkategóriás kártyája az ATI-nak - itt és most kijelentem: 9500 Pro.
Viszont utóbbit próbálta "pótolni" a 9600-sorozat - sikertelenül. Csak a vékony pénztárcájúaknak kedvez - teljesítménye nem olyan jó.
Ami igazán középkategóriás zászlóhajó lesz (lett): Radeon 9600 XT. Na, ez már döfi! Azt kell venni!
Persze, lehet jönni azzal, hogy a Radeon 9600 elmegy 500/800-on meg mittomén... tulajdonságait tekintve akkor sem jobb, mint a 9500 Pro. Ellenben a 9600 Pro XT már igen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
meg egy RADEON9600 SERIES Secundary
Ez normális ?Milyed drivereket szoktatok ATI-hoz felrakni?Csak a Catalyst semmi mást ???
Volt egy Sapphire 9600PRO kártyám s minden fegyott vele!!!
MSI KT3 Ultra2
512 DDR
Úgy hogy minden kártyát kiszedtem belölle s minden integrált cuccot letíltottam!
Viszem vissza kicserélni mert garis de valahogy meginogtam!
Nem tudom kicseréljem-é???
ASUS V9480 GeForce4 Ti-4800SE 128MB DDR TV/DVi Out
ASUS V9560 GeForce4 FX-5600 256MB TV/DVi Out
SAPPHIRE 9600PRO
Melyikre cseréltessem ki ????
Tanácsok,tippek?
Minden várok ma 15-ig...
Köszike elörre is...
Az antidetector script kiveszi az "optimalizációt
" és az eredmén már nem ilyen fényes:
Pontosan ennyi a külömbség:

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
egy huzott geforce 4 ti 4200 is!
ne mond má hogy 9700 pro-ra nem érdemes lecserélni!
Elfogultságnak is van határa!
Kis segitség kellene,most állok VGA kártya csere elött a GeForce 4 Ti4200-as kártyám elhalálozott "Garis" és 1 iyen kártyát néztem ki helyette :
Sapphire Radeon 9600Pro UE 128MB Full
Van tapalasztalata valakinek ezzel a kártyával,vagy esetlegesen valami más kártyát ajánlotok.
Elõre is köszi a segitséget.