18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
  • Borg
    Áh, nem folyamodunk azért ilyen módszerekhez még:)
    Úgyis úgy visszavágott, hogy köpni nyelni nem tudok
  • Met
    Van egy olyan érzésem, hogy kapsz egy kis bant:)))
  • Taptarap
    rajtad meg egy kis cián
  • Borg
    Namost ha szerinted a 3010 találat között nincs megfelelő (csak az első oldalon van vagy 5 korrekt teszt), akkor nemtom ki és mivel tud még neked segíteni. Esetleg válium...
  • Taptarap
    de okoskodhatsz még ha ettől jobban alszol....
  • Taptarap
    én nem modtam, hogy nem találtam teszteket : "bár nem mert akkor tudnád hogy már probáltam és NEM TALÁLTAM MEGFELELŐT."

• Taptarap
    ennyi erővel a linket is berakhattad volna már :))
  • Borg
    Akkor biztosan a "te" googled rossz:

"Keresés angol nyelven: „ASUS 9600XT benchmark”. 1–10, összesen: kb. 3,010 találat. A keresés 0.21 másodpercet vett igénybe."
  • Taptarap
    tényleg????? Te egy isten lehetsz!!! .... bár nem mert akkor tudnád hogy már probáltam és nem találtam megfelelőt.
  • Borg
    Biztos hogy neki is van, de hidd el, hogy a googlenek is.
    Amit nem mellesleg te is tudsz használni, néhány másodperc leforgása alatt.
  • Taptarap
    Cifu az ASUS 9600XT-ről is volna egy ilyen teszted mint a tegnapi??? :))
  • Shep
    Hát de az is ott áll, hogy csak korlátozott darabszámban, úgyhogy valószinüsíthető, hogy csak sikerült valahonnan olcsón hozzájutniuk, emiatt én nem valószinüsíteném, hogy 1 hónap mulva már mindenhol ennyi lenne a kártya, szerintem hogy 60+fa legyen /átlagosan/ várni kell még egy kicsit
  • semo1
    Például?
  • perempe
    Normális kiskereskedő, aki csak másodállásban csinálja.
  • semo1
    Ha sem a Mistral sem a Ready akkor melyik megbizható?
  • perempe
    Az R8500 is volt 100ezer körül valamikor.
  • [NST]Cifu
    Ezt figyeljétek:
    CONNECT3D ATI RADEON 9800PRO 59.900 Ft + áfa (Bruttó 75e Ft)

Forrás: Pixel

Irtó brutkón mennek le az árak...
    A végén még perempének lesz igaza, és fél év múlva tényleg 30e Ft lesz egy 9800Pro
  • Gerry
    Ennél okosabb dolgot nem is tehetnél! Ha véletlenül mégis egy Mistral bolt elott elmész, akkor azt a legközelebbi templomban azonnal gyónd meg, és talán bunbocsánatot nyersz!
  • Laalee
    odáig nem jutok el :D már az ajtóban közlik hogy nem gari hiba én basztam el :D

igazság szerint mistralt is kerülöm
  • Gerry
    Akkor még ezexerint nem láttad a Mistral szervízt...
  • [NST]Cifu
    Talán visszavit cumókról lenne szó, amit most ki akarnak szórni?
  • Laalee
    lehet már szerényebb lett a ready adjukel a szart olcson stratégiája. :D

de anno volt hogy 3* annyi ember volt a szervizükben mint a boltban :D és nem 1-2 szervizesük volt hanem 4-5 :D
  • Gerry
    Az kizárt, Mistral az maga a sátán... Emellett a Ready maximum kisördög lehet!
  • Laalee
    readyt messze elkerülni, rosszabbak mint a mistral.
  • Inquisitor
    Érdekes ... ez van az árlistán:
    Excal. ATI Rad. 9600 PRO 128MB VIVO 30.640,-
    Excalibur ATI Radeon 9800 PRO 128 MB 53.460,-
    Excalibur ATI Radeon 9800 PRO 256 MB 75.070
    (+ tréfa)
    Ezek arányaikban stimmelnek. De ha tényleg ennyi a Pro ... veszek én is ;)
  • Taptarap
    köszönöm
  • StarFist
    Akkor futás aludni. Még KOTORtam egy kicsit (ha már szabadságon vagyok), de ezt még elküldöm és alszok.
  • [NST]Cifu
    A rák tudja már hova kattingatok így éjfél után...
  • StarFist
    Ezt miért nekem írtad?
    Én nem veszek 9800-at.
    Most van egy 9600XT Fireblade, ez a KOTOR-hoz elég. Nyáron majd csere egy R420-ra.
  • tier
    Asszem érdemes felhívni őket. Maj meglátjuk mi sül ki.
  • tier
    Megnéztem a HIS honlapját. Elvileg nem gyártanak 9800 Se-t.
  • [NST]Cifu
    Dunno, most nézem a többi árat... Hát jó 15-20%-al alatta van az átlagnak...

Nagyker árnak még okés lenne...
    A vicc az, hogy van rendes árlistájuk, ami elméletileg 18-ai. Namost abban normális árak vannak. Szóval én gyanakodva, de felhívnám őket. Ha valami parasztvakítás, akkor pedig rögtön lecsapni a telefont, és messzíre elkerülni a továbbiakban...
  • tier
    Jaja én is valami ilyet sejtek.
  • StarFist
    Ez inkább 9800SE lesz. Még OEM kiszerelésben sem csökken erre a szintre az ára. Nézd meg jó alaposan a dobozt. Lehet, hogy a legkisebb betűkkel, de valahol rajta lesz az SE felírat is.

A másik lehetőség az, hogy szimplán hülyeséget írtak az árlistába. Esetleg jó magyar szokás szerint vevő csalogatás (hátha vesz valamit az ürge, ha már befáradt az üzletbe).
  • [NST]Cifu
    Valami nagyon kamu itt...
    A többi kártya ára kb. stimmel, de ez a nettó 53e Ft-s 9800Pro...

Szerintem hívd fel őket holnap, és kérdez rá, hogy milyen feltételekkel van ez, és hogy pontosan milyen kártya. Ha valóban 9800Pro ezért a pénzért, akkor semmiképpen nem szabad kihagyni. Bruttó ~67e Ft... iszonyatosan jó ár, figyelembe véve, hogy a legtöbb helyen 80e Ft körül vannak a 9800Pro-k.
  • tier
    www.ready.hu
  • [NST]Cifu

Csodálkoznék...

Hol látod te ennyiért?
  • [NST]Cifu
    A gyártó nevének rövídítés HIS, és elég jó visszahangokat hallotam róluk, bár a 9800Pro kártyájuk elméletileg sima referenciadesing, semmi extra, sem negatív, sem pozítiv irányba. Van egy spéci változatú kártyájuk, az IceQ jelölésű, aminél a saját hűtési megoldásukat alkalmazzák, arról áradozott anno egy tag, de aligha hiszem, hogy azt a változatott nézted ki...
  • tier
    Excalibur ATI Radeon 9800 PRO 128 MB
    Létezik az, hogy ez csak 53 k +áfa ????
  • [NST]Cifu
    Itt egy teszt róla.
    Más fórumokban eléggé dicsérik, komoly hűtés van rajta, legtöbbször gond sincs vele, de persze már volt olyan is, aki kifogott egy hibás példányt (a DVI kimenete szemetelt). Mivel alaphelyzetben már 500/350Mhz-n fut, nem tűnik rossz vételnek bruttó 46e Ft-ért...