Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt a kepernyo alja 4 reszbol all. (4 megjelenito)
Megjelenito , TV , YPbPr , FPD.
Bokj ra a Megjelento feliratra az egerrel es kattints ra.
Itt:
DDC informacio alkalmazasat kapcsold ki, add meg a maximalis frissitest es felbontast amit tud a monitorod, a frissitesi frekvencia felulirasanal allitsad be a tiltott, vagy megegyezik az asztallal beallitast (en a tiltottat hasznalom) es lepjel ki innen miutan leokeztad.
Menj a monitor fulhoz es allitsad be a frekit ott is ha esetleg nem alitotta volna at eddig es mar keszen is vagy.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Beallitottad, a Megjelenito eszkozoknel > DDC informacio kikapcsolasa, es a Frissitesi Frekvencia felulirasanal > Tiltott, vagy megegyezik az asztallal ? Es miutan ez megvolt a monitornal atallitottad 120ra ? HA ezt nem csinalod meg addig nem is fog menni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Simaan beallithato vele, hogy a jatekokban az XP ne 60Hzel pompazzon.
Amugy Rivatunerben is holt egyszeru a beallitas, persze ha NV kartyad van 😊.
Hajrá Dózsa György!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A kerdes az lenne, be lehet-e loni mas lejatszonal is ezt, hogy szoljon a tv-n rendesen, mint a Media Playernel? Elsosorban POWERDVD es RADLIGHT programok erdekelnenek.
Nagyon koszonom elore is minden tapasztalt, joszandeku ember segitseget!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Az en problemam/kerdesem az alabbi lenne. TV kimenetes 9800Pro-m van. Nem tudom, szamit-e, de a TV 50HZ-es, amire kuldom a kepet. A gepen 1280-as felbontast hasznalok, a TV-re csak 1024 tud kimenni. Ezert ugyebar ott nem latszik az egesz kep, ez nem is lenne baj. A lenyeg, hogy kicsi lanyunk a tv-n nezi a meseket, a geprol.
Namarmost, ha SZINHAZ MOD-ban hasznalom, akkor kimegy a kep, ha mast csinalok akkor is. Ha FULL KEPERNYOS VIDEO-t kerek, akkor meg a felbontas problema is megoldodik, teljes kepet latjuk a tv-n.
Szeretném kérdezni, mit tud a 9200SE ? Mitõl SE ? Gyengébb mint a 9000PRO ? (nekem ez jó összehasonlitási alap.)
Milyen gyártótól érdemes venni? (Excalibur milyen ????? Nem láttam a partnerlistán.)
Hasonló árban más videokártya van, ami jobban megéri ?(Nvidia is szóba jöhet, de inkább az ATI felé húzok)
Elõre is köszi!
S lõn nagy döbbenet számomra - feltettem a 3-9-est, a 3.7-sre SIMÁN.
A korábbi hiba valószínûleg az én készülékemben volt...
------------------------------------------
.:i2k:.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
elég gáz ez a 815 chip
Még mi sem tudtuk megoldani. kiváncsian várom a megoldást!
ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B
Ja, amúgy a sima, nem pro 9700as jobb???
akkor ugy kerdezem lassabban teljesit mint mas hasonlo rendszerek?
3dmark pontszam pl?
Az ati driverben a smartgart mit mutat?
Bérbe vehet? reklámfelület...
Installation Instructions:
NOTE: Ensure that you have logged onto the system with Administrative rights if you are using Windows 2000/XP
Uninstall the ATI Display Driver
Restart once prompted. If prompted cancel the installation of the display adapter upon boot up.
Close all other applications running, including any anti-virus software before attempting to install the driver suite.
Windows 2000/XP:
You can confirm that all applications are closed using the Windows Task Manager.
Press CTRL+ALT+DEL once and then click Task Manager. Select the "Applications" tab. If any applications are still listed on this tab, highlight the application and then click the "End Task" button at the bottom of the tab. Repeat this procedure until there are no more applications running.
Windows 98/SE/ME:
Press CTRL+ALT+DEL once. Highlight each application and then click the "End Task" button at the bottom of this window. Repeat this procedure until there are no more applications running except for EXPLORER & SYSTRAY. Do NOT end task on these two applications or your PC will shut down.
Locate the Display Driver download and double-click on it.
Restart once prompted.
Locate the ATI Control Panel (if included) download and double-click on it.
Restart once prompted.
Locate the WDM Capture drivers and double-click on it. - ONLY download if you have an AIW RADEON or RADEON VIVO family product.
Restart once prompted
Nem tudom milyen berögzõdés alapján írtátok neki, de sajna, meg kell vétózzam a dolgot:
A 3.9-es Catalyst elõtt NEM KELL ELTÁVOLÍTANI semmilyen korábbi drivert!
Pontosítok:
Minden VGA-hoz adnak egy natív driver CD-t. Ezen mindig az aktuálisan legstabilabb driver szeretetcsomag található.
Példánk kedvéért legyen ez most mondjuk a 3.5-ös Catalyst.
Elsõ installkor felteszed a 3.5-öst.
Majd néhány nap, hónap múlva úgy gondolod, felkéne nyomatni rá a 3.9-est - egyszerûen felinstallálod.
Miért?
Mert minden driver csak az aktuálisan régebbit írja felül, az újakat beteszi a helyére, és jöhet a restart - majd a vizuális élvezés.
A Catalyst-oknál a legfontosabb:
Sose külön telepítsd a Control Panelt! Fagyást okozhat...
Tehát, lekapni a 2xMB-os, aktuális Catalystot, és semmi clean install, hanem mehet fel.
A Radeonok egyszerûen nem fogják elfogadni a drivert, ha korábban nincs driver már a rendszerben!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sajnos jon a hibauzenet:
ZERO DISPLAY SERVICE ERROR.
Ezekutan megprobaltam a 3.8-at is, de mostmar annak is ugyanaz a tunete jon sajnos. Ennek ellenere, ha ujrainditok utana, fenn van elvileg a driver (most a 3.9), de nem tudom, hogy ez miert van igy, nem vagyok nyugodt miatta. Nos, varnam a javaslatokat!