Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Amúgy a pipeline-ról nem tudok mindent, és nem akarok hülyeségeket írni, de kb annyi utasítást tud a gpu egyszerre feldolgozni, amennyi pipeline van. Tehát érthetõen jóval gyorsabb egy 8 pipeline-os gpu, mint egy 4-es (elméletileg 2x, persze az órajelektõl is függ).
A 9600XT alapon kb 4000 pontot hoz 3dmark03-ban, míg egy 9700 kicsit többet. A 9800 pedig kb 5000 körül lehet (vagy egy kicsit több).
nos. tehát érdemes kikapcsolva hagyni, vagy inkább bûvészkedjem vissza a fast writest? mert az Aida32-ben világosan lástzik, hogy engedélyezve, letíltva.
elsõ ATI kártyám!
nos, az érdekes az, hogy a VIA hyperiont nem veszi felinstalláltnak. Asszem, uninstall lesz, és majd mégeszer felnyomom az utolsó elõtti 4.49-es packot.Az jó volt.
Kikapcsolni a BIOS-ban a legegyszerûbb.
Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat...
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
(jah és egy kis javitás : argo = ergo 😛PP)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

(powercolor 9800se 128/256 gold)nem találok egy árlistán sem!
Valaki találkozott már itthon vele?Ha tudtok valahol szóljatok mert érdekel!
szerintetek?Lehet ezt soft modolni 9800 -ra?Asszem 3.3-asok a ramok.
Vagy a GF4 ti 4800 128mb-os ezeknél jobb?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A 128 MB-os Pro alázza.
Ezért a Radeon 9600 Pro 128 MB-ot vedd meg - ha már nem tudsz 9700-est venni...
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
330-on megy, a 300MHZ a "sima" 9600pro 😊
(Club 3D rövid ideig olyan 9600pro-t gyártott ami meg 340-en ment ... csak már nem kapni.)

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Van neki egy 700MHzes Celeron2je egy S3Trio64el es most idejott nagyzolni, hogy felfigyeljenek ra.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ez komoly vagy csak unatkozol?\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat...
Sok ez - és felesleges. Ez a gép uszkve 400 ezer Ft (mert ugye a perifériákról nem beszéltél - moncsi, egér stb.)!
Ha tini vagy (és mondjuk miért ne), akkor apuci pénze bánja ezt a nagyzolást,
Ha felnõtt vagy (ez sem kizárt), akkor pedig nem Játékra vennél egy ilyen gépet: ergo -> fiatal vagy.
Tehát: tök pénzpazarlás ilyen gépet megvenned, ha csak arra szánod, hogy számokban megverd az ide és máshová beírókat, hogy elmondhasd, 10-20%-al jobban teljesít a géped a szomszédénál stb.
Ebbõl a pénzbõl inkább normális dolgokat kéne venned, és eme pénz 2/3-ából egy sima Játékgépet... azzal is menne a Max Payne 2 maximális felbontással...
Saját vélemény vége...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.