Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Egyébként az AGP feszültség emelése mennyiben befolyásolja a tuningolhatóságot, van erre tapasztalata valakinek?
ha a kép szemetel, de amugy gyorsan és rendesen lefut a teszt akkor a memoriából kell visszavenni. ha kifagy akor a coreból
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"
Rage 3D Download
Egyszerübben 😊
Honnan lehet ATIhoz memoria frekvenciatesztelõt és tuningolot letölteni? 😊
köszi.
Akkó jó!
A "valami féle ati.sys-file csere" valszeg softmodolt sysfile volt.Azzal elõhívod a karesz lebutított erõit.Lehet, hogy ezért lát belõle prot vagyis engedélyezted a letiltott +4 pipe-ot.És az naonjó már csak az az érdekes, hogy jól mûködnek e. 3Dmark 03-at futtasd le és figyeld a moncsit látsz e szemetelést hibákat stb. Ha nem akkor fun ha de akko :-(
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Nyah ennyi! Jó éjt mindenkinek

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Sapphire 9700-as kártyám van.Felraktam a 3.9-es catalyst-ot azóta 9700 pro-nak írja a karit. Ez most nekem jó,vagy rossz? /komolyan kérdem/
Engem is érdekelne, hogy hol kaptál 256bites 9800se-t.légyszi dob be ide a címet!
Más :Radeonokról infó
Ez pedig egy jó teszt:tesztek
Big Daddy itt egy kép az ASUS 9600XT-rõl de az elsõ linken is ott van nézd meg.

Gyárt elég jókat, sõt!!Az XT-s kártyái high kategóriások!
Akkor hiába 256bites a nyák. Vagy 256bites nyákra nem is lehet 128-as ramot applikáni?
3dM.01 teszt: 12554
3DM.03 teszt: 3755"
Nos szerintem kevés. Ha bekapcsolta volna a 8 pipe-ot akkor olyan 5400-5500 körül kéne hogy legyen, mert nekem az alap 9800 az ugye 325/290 tudott ennyit, 400/360-on meg 6100-at.És a 2003 nem hardver függõ, kifejezeten a vga-at teszteli, szvsz nem csinált semmit.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
a BBA 8500 LE-k 250/250.en mennek...
Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak
viszont, tegnap nagyot szívtam. a VIA hyperion install/uninstallal. amint, tegnao leírtam...stb..
na, a javítókonzol sem engedte javítani az XP-met.újra kellett installálnom a WINXP-met. 😞(((
ja, kikapcsolta a fast writest a via hyperion....azt azzal fagyott rendszerem. másnál meg akkor fagy, ha enable-d.
az én gépemen minden fordítva müxik! 😊) 😞(
Pontosan mi az az LE?
ASUS P4C800 D.|3200/800HT|Zalman CNPS7000A-AlCu|2x512MB Samsung|2x Seagate SATA 80GB /ST380013AS/| 120GB /ST3120026AS/|CLUB3D 9800PRO@XT 128MB|Casetek CK-1018-2A|Chieftec HPC-360-202/LG 1730B
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Lehet, hogy emiatt elszállt a tvkimeneted.
A TV kimenetet meg ne fogdosd nem pina