Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a club3d vagy connect3d -s ati radeon 9800pro 128DDr-es kártyák közöt és a HIS Excalibur 9800pro 180DDR-es kártya közöt csak a márka a különbség? vagy menyivel jobbb az elõzõ kettõ? megéri azt a netto +20-25k-t vagy nem?
(jah es e három kártya mind 8x-es agp-t használ, vagy ezt honnét lehet megtudni hogy nayi e egy 9800pro-n?)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Nem erre gondolsz inkább:

Eccer beszúrtál egy teszt pic-et a tom's hardware-rõl amiben egy csomó kártya összehasonlítása volt!De a tom's-on nem találom a tesztet!
Beszúrnád a linket

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Bitmap set: Artifact Tester 3 Set
DirectX flip buffers initialized
You recieved 0 DXArtifactMarks.
No aritfacts detected! Please overclock some more!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Az omega-driverban nem találtam a tesztet!
Hol lelhetõ fel?
200+ossal, 384mega rammal.
Halál.
DirectX 7 virtual surfaces created.
Bitmap set: Artifact Tester 3 Set
Sem average, sem intense teszt nem adott egy artifactot sem...
legalábbis ez nekem is megvolt anno, de sehogy sem tudtam artifactot elõcsalni...
kiváncsi leszek az idõ vasfoga hány nyomot hagyott a 8500 ramjain😊

emiatt nem fogok omega drivert felrakni...
Jóóó mélyrõl pottyant!Ennyit csengettem érte.
De ha most az APEH-os haverodnak szósz

385Mhz-ig jó a ram, afeelet artifactol. 300-nál már elkezd szemetelni.
Borg, megnéznéd a karidat az Omega Artifact testerével?Tod ez direkt arra van, hogy húzott karit tesztelj, megmutatja ha hibázik a kártya, akkor is, ha azt szemmel még nem látod. Nálam 290-en már 28 hibát nyomott. 300-on már szemmel láthatóan hibázik - monnyuk jó alapossan meg kell vizslatni a képrenyõt...
Változások, meg letöltés a szokásos helyen, atiék oldalán...
3Dmark03: 3100 pont körül (barton 2500@2100MHz, abit nf7-s, dual channel ddr).
Use google!

Óccsón!:-))
41500 pézért de ennyié ilyet sajnos nem kapni ez olyan "potyogós" volt!
Már a http://www.power-color.com - on sincs fönn ez a tipus.Túl nagy ellenfél volt házon belül és nem gyártják.
Viszont, ha a lent valahol beszúrt linkre klikkelsz akkor még rátalál a honlapjukon.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Grafikus processzor tulajdonságai
Videokártya ATI Radeon 9600 (RV350)
GPU kódneve RV350
PCI eszköz 1002 / 4150
Tranzisztorok száma 76 millió
Gyártási technológia 0.13u
Busz típusa AGP
Memória mérete 128 MB
GPU órajele 398 MHz
RAMDAC órajele 400 MHz
Pixel futószalagok 4
TMU futószalagonként 1
Vertex árnyalók 4 (v2.0)
Pixel árnyalók 1 (v2.0)
Hardveres DirectX támogatás DirectX v9.0
Pixel Fillrate 1592 MPixel/mp
Texel Fillrate 1592 MTexel/mp
Memóriabusz tulajdonságai
Busz típusa DDR
Busz szélessége 128 bit
Valódi órajel 297 MHz (DDR)
Effektív órajel 594 MHz
Sávszélesség 9504 MB/mp
Grafikus processzor gyártó
Cégnév ATI Technologies Inc.
Termék információ http://www.ati.com/products/home-office.html
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ha 5-ös hosszúkás Nanya a RAM, akkor igen ratyi, fõleg 50K-ért....
306-on semmi hiba.
Az az érték, amit te számolsz, csak az elméleti határ. Ha kap rendesen kakaót az a memória, akkor van benne tuning potenciál még.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
ezer osztva hány nanos a ram egyenlõ megahertz.
Egyszerûbben:
5-ös ram/1000= 200Mhz
Tehát a ram MAX 200Mhz-n ketyeghet. Felette hibázik AKÁRKI AKÁRMIT MOND. Lehet rajta folyékony nitro hûtés is...
Nanya, hosszúkás ram, utolsó szám 5. Elég egyértelmû nekem, nem kell a neten nyomozgatni.
A Gef4-esemen 3.6-os ramok vannak (Abit 4200).
Mikor számtech boltban melóztam, volt a kezemben olyan NONAME TNT2M64 amin 4 nanos ramok voltak!
Gondolom akkor (2-éve) ilyet tudott szerezni a kari gyártója olcsón.
Persze az SD ram volt.. (vagy VRAM vagy DRAM nemtom...)
HIS Excalibur 400/200 5!!nanos nanya ramokkal!!
Hogy basznák szájba a jó édes k annyukat B+!
50 bruttó!
A büdös kurva életbe.
Felháborítóóó! Ütni tudnék tiszta erõbõl. Ez szabadrablás, hogy rohadna ki a májuk..
Fúúúúúú de pipa vagyok...