Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt semmi esetre se vedd meg!!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
sapphire radeon 9800se
ez olcsobb. Teljesen tanácstalan vaok! Segítsetek!

asus 9600xt v. sapphire 9600xt
Az asus egy bicit drágább de ez nem gond. Melyiket válasszam? Fontos a tuning és a teljesitmény. Ma még kéne a válasz mert még ma vagy holnap megyek megvenni karácsonyra!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Battlefield-be megvan ugyanaz a hiba mint a 3.9-be,s ezután rögtön vissza is tettem a 3.7-est s tovább nem nézegettem.
Azért még lehet visszateszem egy 3DMark tesztelés erejéig, de kiábrándíttó, hogy amit már kijavítottak a .7-esbe azt az utánnalévökbõl kifelejtik 😞
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Viszont állítólag ezt a 3.7-ben javították ki, a felett meg megint rossz már.
Hogy más szempontból melyik a jó, nemtom. De úgy döntöttem, hogy új catalystre váltok, és csak akkor ha ezt kijavitják...
8500(stb)-hoz nem érdemes feltenni. Azt mondják ezekhez a 3.7 az utolsó driver, azzal nem bugzik a BF...
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hajrá Dózsa György!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Pl. a Battlefield asszem csak cat 3.6-al vagy régebbivel fut normálisan.
Ha ez sem segít akkor nincs túl sok ötletem. Gondolom nincs húzva a kártya és nem azért vannak ezek a problémák.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
remélem azé nem anyit tud mint egy 9600pro 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
His:
Tulajdonságok:
Grafikus processzor: ATI RADEON 9800 PRO VPU 380MHz
Memória: 128MB DDR 256-bit
RAMDAC: 400MHz
Csatoló: AGP 8X / 4X
Csatlakozók: 15-pin VGA CRT monitorokhoz, S-Video, DVI-I
DVI-I - VGA adapter
connect3D:
Tulajdonságok:
RADEON 9800 Visual Processing Unit (VPU)
128 MB DDR
380 MHz processzor órajel
680 MHz memória órajel
DirectX 9.0, OpenGL támogatás
AGP 8X
DVI kimenet
TV kimenet
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
his:

Lehet hinni az artifact..nak? Mert márvoltmodnélküli 465/770-nél járok és nem ír ki hibát!
Tehát Ollie ezt a tesztet a Tom's-on hol lelem?
Most ment le a 450/760-as teszt de minden ok :
DirectX 7 virtual surfaces created.
Bitmap set: Artifact Tester 3 Set
DirectX flip buffers initialized
You recieved 0 DXArtifactMarks.
No aritfacts detected! Please overclock some more!