Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZaJanga
Nekem se-m van de nem a fos Sapphire!
Azt semmi esetre se vedd meg!!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

THX!

9800SE-t felejtsd el inkabb, de az XT-kbõl bármelyikkel jól jársz. Vedd meg azt, amelyik lesz a boltban.
A két xtn kivul van még egy lehetõség:
sapphire radeon 9800se
ez olcsobb. Teljesen tanácstalan vaok! Segítsetek!

ééén?😊
ollie
szerintem ASUS

Sziasztok! Egy sürgõs kérdés:
asus 9600xt v. sapphire 9600xt
Az asus egy bicit drágább de ez nem gond. Melyiket válasszam? Fontos a tuning és a teljesitmény. Ma még kéne a válasz mert még ma vagy holnap megyek megvenni karácsonyra!

Laalee
9 után 10 jön 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

ZaJanga
Ma osztós vagy!

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

#8404 😉
ProSatanos
NA kipróbáltam a 3.10-est és el vagyok keseredve .....
Battlefield-be megvan ugyanaz a hiba mint a 3.9-be,s ezután rögtön vissza is tettem a 3.7-est s tovább nem nézegettem.
Azért még lehet visszateszem egy 3DMark tesztelés erejéig, de kiábrándíttó, hogy amit már kijavítottak a .7-esbe azt az utánnalévökbõl kifelejtik 😞

Laalee
elvileg van benne frame szerver igy ha van aiw vagy vivo kártyád megoszthatod hálozatban a bejövõ képet 😄 de ezt 3,9ben igérték, és most nincs bemenetes kártyám igy ki sem birom probálni.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

ollie
Mik a tapasztalatok a 3.10-el?

ollie
Ugye? 😊

letölthetö:Ati honlap-rol....nos kiváncsi vagyok, mivel lessz jobb-rosszabb.

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

Bingo..
9600proEZ 😊
NeoMaN
Sajnos az egész 9x00 széria nagy átverés. Nincs kivétel ahogy nézem. NAGYON-NAGYON meg kell nézni mit veszel!!(9600,9600SE,9600ProSE,9600ProLE,9600pro)

Nemtom, nekem 3.4 van fent. Ezzel egyedül annyi a gond, hogy BFben néhol villódznak a talaj textúrái. 10 pályból 1-en, itt-ott. Szal nem vészes.
Viszont állítólag ezt a 3.7-ben javították ki, a felett meg megint rossz már.
Hogy más szempontból melyik a jó, nemtom. De úgy döntöttem, hogy új catalystre váltok, és csak akkor ha ezt kijavitják...
NeoMaN
Kösz!
Ollie!
Rendesek vagytok!

Szal ezek szerint akinek RADEON 8500-as kártyája van az max a Catalyst 3.7-et rakja fel? Vagy ez csak a BF-re vonatkozik?
A Rage3D fórumon leírtak szerint sajnos igen 😞
8500(stb)-hoz nem érdemes feltenni. Azt mondják ezekhez a 3.7 az utolsó driver, azzal nem bugzik a BF...
Akkor a 3.10-el is szamithatok bugokra?
Pontosabban CSAK 3.7-el. Minden más catalysttal (igen, beleértve a legújabbat is) elõjönnek a textúrabugok néhol.
IMYke2.0.0.0
Boldog szülinapot NeoMaN!

------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tenyleg kell hozza SP1?
Shep
hát a hivatalos oldalonn azt írja, hogy gyorsabb vmivel néhány dologban, meg javítottak game hibákat mint pl: battlefield

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fm
ismerõs..nekem 8500le powermagic. számolásigényesebb játékoknál elszínezõdik a kép,háromszög alakban a képernyõ közepébe nyúlik minden. ez a ramok túlmelegedése miatt van,legalábbis nálam.

O0D:
CATALYST Windows 98 / ME 3.10 - Driver gyorsít vmit az elõzõ cat. okhoz képest, vagy lényeges változtatás van?

Hajrá Dózsa György!

Shep
Ha felrakom a rivatuner legújabb verzióját, nem tudom álljtani a sok jó dolgot mert azt írja, hogy nem támogatott driver verzió van fent, pedig elvileg radeonokhoz is jó, vagy a 3.9-es catalyst új lenne neki?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BaLeeX
Catalyst uninstall progit szoktad futtatni új driver telepítés elõtt? Mert ha nem akkor javaslom tedd azt és tedd fel a legújabb catalystot és próbáld meg úgy. Nekem is egy 8500-am van, néhol elõjönnek furcsa bugok, de ez minden kártyánál, minden driverrel így van.
Pl. a Battlefield asszem csak cat 3.6-al vagy régebbivel fut normálisan.

Ha ez sem segít akkor nincs túl sok ötletem. Gondolom nincs húzva a kártya és nem azért vannak ezek a problémák.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

😄
remélem azé nem anyit tud mint egy 9600pro 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ollie
A HIS komolyabbnak tûnik, amúgy meg a connect3d 100%-ig úgy néz ki, mint az én r9600pro-m.

még egy iylen infot találtam:

His:

Tulajdonságok:
Grafikus processzor: ATI RADEON 9800 PRO VPU 380MHz
Memória: 128MB DDR 256-bit
RAMDAC: 400MHz
Csatoló: AGP 8X / 4X
Csatlakozók: 15-pin VGA CRT monitorokhoz, S-Video, DVI-I
DVI-I - VGA adapter

connect3D:

Tulajdonságok:
RADEON 9800 Visual Processing Unit (VPU)
128 MB DDR
380 MHz processzor órajel
680 MHz memória órajel
DirectX 9.0, OpenGL támogatás
AGP 8X
DVI kimenet
TV kimenet

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

connect3d:

his:

ollie
pl, ha az egyiken téglalap alakú ramok vannak, a másikon megy négyzet, akkor tuti a négyzetes a jobb

ok

ollie
Ha tudsz szerezni képet mindkettõrõl és ide be tudod szúrni, akkor máris többet tudhatnánk meg.

ollie
Magyarul: Nem tudom, gõzöm sincs. Ha ugyanolyan ramok vannak rajta, ugyanolyan a hûtés, és ugyanolyan órajeleken megy alapból, akkor tök mindegy. HA ezek közül csak az egyik jobb, mint a másikon, akkor azt.

magyarul akkor jobban megéri egy Connect3D mint egy HIS?

ollie
Ami azt illeti, az enyém alapból húzva van, és még így is jobban húzható, mint a legtöbb pro, amirõl hallottam.

magyarul azt mondod hogy az alapbol huzva van, vagy pedig azt hogy ha ember pls huzni akarja a két krátyát ako azt jobban lehet mint a HIS félét?

nem az a léyneg, connect 3d is ugyananyit ért el mint club3d, csak azért irtam mindketõ nevét oda hogy ki ezt ismeri ki azt 😊

ZaJanga
Hmmm

Lehet hinni az artifact..nak? Mert márvoltmodnélküli 465/770-nél járok és nem ír ki hibát!

ollie
Lehet, hogy a Club3d-nek magasabb órajelen ment a memcsije (nekem is olyan van), de most már nem kapsz olyat.

de mi a különbség a köztük? mert a tomshardware féle tesztben ugyan his nem votl de pl a saphire és a club 3d közöt volt különbség sebeségben

ZaJanga
Bocsi és köszi de most néztem meg és Ollie szúrta be a képet!

Tehát Ollie ezt a tesztet a Tom's-on hol lelem?

ollie
mindegyik jó, ha ott az XT

ZaJanga
Várj az nem volt mert elfelejtettem, hogy ez ezt nézi :-))

Most ment le a 450/760-as teszt de minden ok :
DirectX 7 virtual surfaces created.
Bitmap set: Artifact Tester 3 Set
DirectX flip buffers initialized
You recieved 0 DXArtifactMarks.
No aritfacts detected! Please overclock some more!

ollie
elvileg semmi