Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
elõre kösz
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
azert itt kerdezem meg mert remelem mogulok vagytok... tegnap egy alkalmazasban 24bit rol 16bit re (azthiszem 16x colordepth vagy ilyesmi) configot allitottam, egyszeru wow. de egyszercsak krikszkrakszos ugralo csikok jelentek meg a kepernyon azota odaig jutottam hogy a fel kepernyo tiszta az masik tiszta csik.
legyszi valami infot miez...! ?
koszi a segitseget ha van... <#schmoll2>#schmoll2><#shakehead>#shakehead><#duma>#duma>
Airborne maxon fut.
Call of Duty 4 demo is maxon fut.
GRAW2-t még nem próbáltam.
Crysis kb mediumon fog menni rajta.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Lehet nem jó fórumba írok de talán tud valaki hasznos tanácsot adni.
ATI Radeon 2600 HD grafikus kártyáról, "játékosszemmel' mit tudtok mondani?
Minek felel meg az NVidia -ban?
Futnának rajta a jelenlegi jobb, és a most várhatóan megjelenõ játékok? GRAW2, AIRBORNE, CALL of DUTY4, CRYSIS ??
Köszönöm a válaszokat..
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Bioshock gépigény
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

http://picbox.cjb.hu/kepestar/uploads/0/0/1/1e8e5ffe12.jpg
Van nekem 1 abit radeon 9600 xt 256 mb videókarim. CSeréltem rajta ventillátort mert a régi bedöglött. De mivel a gyárinál 15* nagyobbat tettem rá ezért gondoltam hogy akkor már húzni is kéne rajta. Tud nekem valaki ebben segíteni???
)600-as radeonom van és van egy kis baja.Tv-re szeretném átrakni a monitor képét.Ezzel semmi baj,csak a megjelenítéssel.Valami ordenáré módon néz ki a TV-n a kép.Nagyon csúnyák a színei és sötét az egész.Hol lehet ezt beállítani,hogy rendesen nézzen ki?
GT -> PRO -> XT -> XTX
DE, ez csak aonos típusjelû kártyák között igaz, ezért SOKKAL jobb egy X1950GT, mint egy X1650XT. ÉS hogy mennyivel jobb az egyik a másiknál, az is csak a típustól függ.
Ezért kérdeztem, hogy egy XT mivel rosszabb v. jobb mint a GT :)
Ezt érdemes, de nem azért mert XT vs GT, hanem mert 1650 vs 1950. Az 1950 sokkal gyorsabb, kb 2x-ese a teljesítménye.
Mi a különbség egy XT-s és egy GT-s Radeon VGA között? Mert kinéztem két kártyát (ASUS EAX1650 XT PCI-E és Sapphire X1950 GT Full PCI-E) és nem tudom, hogy melyiket érdemes megvenni.
A segítséget elõre is köszönöm!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Jelenleg mindenkinek a 7.4-et javasolgatják vagy arra épülõ Omegát.
De! Nekem a gép újraindításakor kiirja, hogy a controll center inditásakor hiba! s nem indul!
Visszaraktam a 7.4-est azzal minden OK! Másnál?
Gigabyte P35-DS3:E8400:Hd3870:4GB Geil Ultra kit
feltettem mind a 2-t amit írtál de így sem jó most meg valami híbát ír ki:
Could not load file or assembly 'CLI.Imprementetion, version=2.0.2635.38680, Cluture=neutral,publicKeyToken`....... A rendszer nem találja a megadott fájlt.
pls help!
thx!
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Az alaplap 1,2, 4X AGP-t tamogat amugy...
Egyébként el sem indul a gép vele??? Elvileg azt veszem ki az írásodból, hogy a lapod 4x AGP-t támogat, de nekem is volt 9600XT-m és én úgy tudom, az 4x/8x kompatibilis volt. A képernyõ-tulajdonságoknál lehet az AGP sebességet állítani.
Az alaplapom nem tudja kezelni a 9600-ost, azért akarok cserélni valakivel...
Szerintem hamarabb elmegy az.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idõvel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Sapphire Radeon 9800pro 128 megás, sose votl húzva tökéletesen mûködik... 12.000 ért mondjuk...
ha bárki tud esetleg vevõt légyszives szóljon, köszönöm..
még 1X bocs az OFF ért