Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alternatíva: kipróbálod egy másik gépben, ha ott nem mûvel ilyet, akkor lehet, hogy a gépeddel nem stimmel valami.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
-egy akármilyen game után a Windowsban 1-2 ikon gifje eltûnik, majd amikor elõjön, rögtön eltûnik egy másik, a start menü bal oldalán levõ gifekkel is ez a helyzet, illetve az OK,Mégse gombok kontúrjával is
-játékban(amit eddig kipróbáltam mindegyikben) a képernyõ jobb oldalán eltûnnek textúradarabok, pl. CoD tutorial pályán amikor a csövön kell átmenni, a csõnek vízszintes sávjai eltûnnek
-a gépen semmi sincs húzva!
amit már próbáltam:
-Windows reinstall
-Catalyst 3.7, 4.1
Ez valami gyári hibás kari??Vihetem vissza a boltba?
Van egy Connect3D Radeon 9200 TV-Out kártyám.
A tv kijárat igen sötét képet produkál. Nem tudjátok miért?
-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
*** IMPORTANT FASTWRITES UPDATE ***
An important info has come to my attention, if you have a Radeon 9600 Pro/NP/XT card,
regardless of the manufacturer, you MUST enable Fastwrites to make it work
properly, if not, you may experience crashes and lockups! (This is only a temporary
fix until ATI resolves the problem) OR you can lower the Hardware Acceleration slider
one notch in the Windows display options.
-----------------------------------------
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amikor valami nem indul mit ír ki? Could Not Detect Direct 3D device vagy valami ilyesmi?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ha elég határozott fellépésed van, és végig tudod vinni, akko ne resteld visszavinni!
Egyébként úgy tudom a te kártyádat Radeon 9600Pro Lite néven szokták emlegetni, egyes árlistákban így is szerepel. Az eladó bunkóságát (vagy hozzánemértését) vélem itt felfedezni. Legalább említhette volna, hogy ez egy alacsonyabb frekin futó kártya...
Sajnos ez a magyar kisker "csodás" terméke (mármint a sulinetes rásózás), de azért jobb, ha tudod, hogy a 256Mbyte-os kártyák mindig roszabbul húzhatóak, mint a 128Mbyte-osak. Viszont ez a 400/400 elég gáz...
A Far Cry iszonyúan izzatja a GPU-t és a ramokat, nem véletlenül használják sokan arra, hogy megnézzék, mennyire stabil a húzott kártyájuk, 10-15 perc után annyira kifacsarja a kártyát, hogy az amúgy betonstabil egyedek is elkezdenek szemetelni... 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
vagy
Sapphire ATI
az utobbi szinte minden tipusnál 10eFt-al drágább mint az elsõ!Megér e ennyivel többet a Sapphire miben gyengébb a Connect?SÜRGÕS!!!
Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont
Asus A7N8X AMD Athlon XP 2500@3200+ 2x256/400 DDR Ati Radeon9800Pro 378/675 3dMarkt2001Se-16731 pont 3dMarkt2003 5602-pont
De játékok alatt AA és AF nélkül olyan 30% körül, AF-el viszont akár több, mint 100%-al is gyorsabb lehet!
Viszont tényleg inkább még egy kicsit gyûjteni, és 9600Pro-t venni, az még olyan 10-20%-al gyorsabb!
Amúgy én játékletöltésre az E-mule-t használom.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Megéri GfTi200-ról erre váltani???
Milyen órajeleken megy?
Akkor jöhet a szokásos kavarás - korábbi médiacenter, vagy másik driver 😞
A legtöbb esetben a VPU olyan 450-500MHz-ig megy, a ram 650-700Mhz-ig.
A Codegeneknek elég rossz hírük van, nekem egy vadonatúj példány sikeresen elfüstölte anno egy P3-as alaplapomat - ez persze csak egy ritkán elõforduló egyszeri eset, de tény, hogy mások is szívtak már vele...
3.9-es Cataclyst elött volt külön olyan, hogy OpenGL fül és Direct 3D fül a "Speciális" ablakban.
Egy vinyó, egy író van a gépemben. Rendszerhûtõ nincs.
Viszont azt írják, hogy már kifutóban van a HL2 kuponos változat, és lassan a kupon nélküli változatok tünnek fel a polcokon...
A 9800Pro "standard" frekije 380Mhz, a Gexcube-ok álltalában 375Mhz-en futnak.
Maxima Mea Culpa...
Az én kártyám is 2.8ns ramokkal van szerelve, 714Mhz-nél már szemetel sajnos...
GexCube 9800Pro topic @ HWSW.hu - Itt csak errõ a kártyáról folyik a vita. Elég jókat írnak róla, alapórajele 360/333 illetve 360/350 között mozog (a M*stralosra 360/350-et írnak), de húzták 400/730-ra, ami elég durva, másnál viszont a VPU húzása nem nyert (szemetelt) viszont a ram 760Mhz-ig (!!!) ment. Nem tûnik rossz vételnek...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Ezek után a javaslatom aligha lehet meglepõ - Radeon 9800Pro!