Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Akkor már több értelme van a sima képlopásnak, azt is lehet 1-2 FPS szintjén mûvelni, 😄DDD
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
én azt nem azt mondtam hogy amig veszed fps-t az az alatti dolgokat veszed fel hanem megnezed fps-t enyi meg enyi, azt felveszed UTANA videora hogy kb hogy nézett ki a game akkor amikor enyi fps-el ment , szal ez nem azt jelenti hogy alatta veszed..., még a hülye is tugya hogy videofelvetelnel ált visszaesik az fps ha maga a game nem tud demo-t kesziteni es kivülrõl kell...
A videó ugyanis alapból max. 30FPS-es lehet, plusz a felvétele közben szimultán ír a vinyóra, ráadásul egybõl tömörítve, szóval az FPS a béka segge alatt lesz. IL-2FB-nél és Lock-On-nál próbáltam, hát mit mondjak - amíg 1024x768x32-ben 2xAA-val és 16xAF-el volt mondjuk 50-60FPS-em, felvételkor ez keményen leesett, leginkább 10-15 között mozgott (feles felvételnél, tehát 512x384-es felbontásban). Úgyhogy AA kikapcsolva, felbontás 800x600-ra vissza, és így feles felbontásban (400x300 pixel) már elérte a 'döbbenetes' 20 FPS-est is...
Szóval nem rossz dolog, de ilyen célra alkalmatlan 😄
Amúgy az 1.9D és a 2.0 között a fõ különbség az, hogy a 2.0 már rendesen tud videót capture-zni, ami az átlag júzert aligha érdekli...
Ráklikkelsz, elindítod, és utána a játékoknál valamely sarokba (te állíthatod be, hogy melyikbe) kirak egy számlálót, amely az aktuális FPS-t mutatja.
Adott gépen így tudod a legjobban megnézni, mi mennyit változott.
A 3DMark03-ról annyit, hogy amikor még a Pro-m volt, húzva alacsonyabb pontszámott adott, mint alapfrekin. Igaz minden játékban FPS növekedés volt tapasztalható, de a 3DMark kevesebb pontott ad. Ezek után...
Amúgy ha tisztán tesztelés a cél, akkor ott az Aquamark 3, de igazából inkább játékokkal tesztelj, az ad valós képet, ugyanis azt fogod valóban tapasztalni...
Ha majd az új játékok nem fognak menni jövõre, majd fogod a fejed rendesen...!
Nagyon el van vmi kefélve ha felelannyi pontot kapsz!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
2.: Nézd meg, nincs-e berakva az AA.