Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attól függ, a Lite mit takar...
Hello! Sapphire Ati Radeon 9600 pro Lite / 42.500 Ft Bruttó. Megéri megvenni?

ollie
Nem lehet hogy alapból bekapcsolt AA és AF mellett 3dmarkozol és azért olyan kevés a pontszám?

[NST]Cifu
Végülis... 😄DD

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

pl szerintem supermario boss-t simán fel lehet veni akár egy p1-esel is 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

nem feltétlen fog állóképekbõl állni, ez elég gépfüggõ... meg persze játékfüggõ is 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

[NST]Cifu
De ahoz teljes méretû videót kellene felvenni, az meg állóképekbõl fog állni, annyira leterheli a rendszert 😄
Akkor már több értelme van a sima képlopásnak, azt is lehet 1-2 FPS szintjén mûvelni, 😄DDD

ebbõl látszik hogy nem érted amit irtam...
én azt nem azt mondtam hogy amig veszed fps-t az az alatti dolgokat veszed fel hanem megnezed fps-t enyi meg enyi, azt felveszed UTANA videora hogy kb hogy nézett ki a game akkor amikor enyi fps-el ment , szal ez nem azt jelenti hogy alatta veszed..., még a hülye is tugya hogy videofelvetelnel ált visszaesik az fps ha maga a game nem tud demo-t kesziteni es kivülrõl kell...

[NST]Cifu
Ebbõl látszik, hogy nem használtad még ezt a ficsõrt 😄D

A videó ugyanis alapból max. 30FPS-es lehet, plusz a felvétele közben szimultán ír a vinyóra, ráadásul egybõl tömörítve, szóval az FPS a béka segge alatt lesz. IL-2FB-nél és Lock-On-nál próbáltam, hát mit mondjak - amíg 1024x768x32-ben 2xAA-val és 16xAF-el volt mondjuk 50-60FPS-em, felvételkor ez keményen leesett, leginkább 10-15 között mozgott (feles felvételnél, tehát 512x384-es felbontásban). Úgyhogy AA kikapcsolva, felbontás 800x600-ra vissza, és így feles felbontásban (400x300 pixel) már elérte a 'döbbenetes' 20 FPS-est is...

Szóval nem rossz dolog, de ilyen célra alkalmatlan 😄

mért ne érdekelné? igy legalább ha leméri fps-t mellékelhet mellé csilivili látványvideokat hogy hogy nézett kia nyi fps-el pl 😛PP

[NST]Cifu
Ha innen nézed, akkor meg elég annyi, hogy Fraps, nem? 😊
Amúgy az 1.9D és a 2.0 között a fõ különbség az, hogy a 2.0 már rendesen tud videót capture-zni, ami az átlag júzert aligha érdekli...

CSOCSO
majd ma meglesem megenn...
Jacek
oo igen van😊

de 2.0-bol is van törött verzio 😊

Jacek
igen de az 1.9 ingyenes a a 2.0 meg nem😊

2.0 jobb már tudásban nem?

En meg nem, mert fel ora alatt nem voltak kepesek velem foglalkozni, pedig csak 1 tag allt elottem, es 2 elado baszta a rezet. Viszont telefonba behazudtak hogy igen, annyiert van a cucc amennyiert hirdetik, mire bementem hozzajuk, jott a tipikus kamu duma hogy "veletlenul elfogyott, de hirtelen jott ugyanolyan csak dragabban". Azt akar fel is dughatjak maguknak... Es en meg szerencses voltam, mert akit kiszolgaltak, azokkal van tele minden forumon legalabb 1 mistral fikazo topic.
cifuatwork
Vajon miért????

Jacek
en max a sajatomat nezem vele pl nv kartyaval ossze hasonlitasra mar nem hasznalnam😊

Jacek
en sem de vasarnap ok voltak nyitva😊)

cifuatwork
FRAPS 1.9D letöltés

Ráklikkelsz, elindítod, és utána a játékoknál valamely sarokba (te állíthatod be, hogy melyikbe) kirak egy számlálót, amely az aktuális FPS-t mutatja.

semo1
Rábasztál velük?

Lehet, mondom en csak a mashol olvasottakat irtam le. Mongyuk Mistralban intelt vagy amdt se vasarolnek, abbol is tuti csak a selejt van nekik. 😊
semo1
Hogy müködik a fraps?

ok fraps-ot simerem, tény hogy játékok alatt csak mso tugye tesztprogiról volt szó ;P

cifuatwork
Bameg...
Rosszat linkeltem be 😊

FRAPS

cifuatwork
Fraps

Adott gépen így tudod a legjobban megnézni, mi mennyit változott.

A 3DMark03-ról annyit, hogy amikor még a Pro-m volt, húzva alacsonyabb pontszámott adott, mint alapfrekin. Igaz minden játékban FPS növekedés volt tapasztalható, de a 3DMark kevesebb pontott ad. Ezek után...

Amúgy ha tisztán tesztelés a cél, akkor ott az Aquamark 3, de igazából inkább játékokkal tesztelj, az ad valós képet, ugyanis azt fogod valóban tapasztalni...

és ha 3DMark szar akkor mi az ami jo helyette? 😊

Narancs

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

cifuatwork
Mint lentebb írtam én nem különösebben bízom meg a 3DMark értékeiben, a lent említett 6260pontomat figyelembe véve...

Jacek
hat igen valszeg nem pro vagy 6x AA:😊)) nalam 6714 a 3DMark03-om.

Narancs
Mennyiért vetted?

Jacek
modositom😊 mas forumon olvasottak alapjan oda vagtam meg neki😊) 440\800 megy egyre jobb😊

NeoMaN
csocso, az nem lejet 9800pro. az egy SE lesz...

Jacek
hmm erdekes😊) en kinyitottam ma egy sima referencia ATI kartya van benne😊) eddig 410\730-on megy hiba nelkul nekem jo 😊) ja es HL2 kupon is van benne mondjuk az lol😊

Lehet, en csak a forumokon olvastam rola, de ott volt vele minden baj. Hogy ebbol mennyi a valos problema, es mennyi a hozzanemertes, azt nemtom, de az mindenkepp elgondolkodtato hogy ha ennyien szidjak, abban azert lehet valami. Az meg hogy a mistralnal aruljak, alapbol nem jo jel. 😊
cifuatwork
Akkor valószinüleg a tesztel van probléma. Mondjuk én a 3DMark-ot kerülöm a hírhedt optimalizált driver-kavarás óta - nem érdemli meg, hogy ilyen célra ezek után használjam. Van annál jobb, és megbízhatóbb tesztprogram is...

cifuatwork
Lentebb belinkeltem egy HWSW.hu topicot, ahol csak arról a kártyáról beszélnek. Vegyesek a tapasztalatok, van pozitiv, és van negatív is. Az egyik probléma az, hogy sok esetben a kiskerben sem nézi meg senki, hogy hány Mhz-en fut a kártya, és így aztán csak annyi, hogy ez is GexCube 9600Pro, az is GexCube 9600Pro, csak az egyik 400/200Mhz-en, a másik meg 400/250Mhz-en fut...

A gexcubet szidja mindenki 1000rel, valszeg olyan "tomato" meg "aristo" minoseg lehet...
Narancs
Nekem az FX5600-al is megy minden fullban állatul (no AA & AF), és 03ban 2554pontyot kaptam...
Ha majd az új játékok nem fognak menni jövõre, majd fogod a fejed rendesen...!
Nagyon el van vmi kefélve ha felelannyi pontot kapsz!

CSOCSO
mondom far cry meg minden allatul megy..lehet hogy csak a hulye teszt ilyen szar valamiert...
[NST]Cifu
A 9800SE kicsivel a 9600XT fölött és a 9700 (non-pro) alatt helyezkedik el.

[NST]Cifu
Akkor nézz körül a beállítások terén, ennél azért jobbat kell nyújtania...

Shep
A 9800SE az hol helyezkedik el a radonok sorában? Melyik két kártya között? /teljesítmény alapján/

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

CSOCSO
ati9800pro
de lehet latni hogy mim van...
[NST]Cifu
Nekem 9800XT-vel, Cat 4.1 mellett, AMD 3200+ procival 6260 pont alapból.

[NST]Cifu
1.: Milyen kártyáról van szó? (bár ha kétszer ennyi, akkor legalább 9800Pro, de inkább XT)
2.: Nézd meg, nincs-e berakva az AA.

CSOCSO
hm.. most lesem a tomshardwaret.. ez a 3288 egy kurvaszar pont.. ketszer ekkoranak kene lennie..nah van 5letetek miert ilyen a gepem??? fentvan a dx9...az uj catalizator...mi kellhet?
CSOCSO
hiho... leszedtem a 3dmarkot..futtattam....termeszetesen 2003 as verzson.. a kapott szam 3288... szerintetek ez jo? mert amugy fogalmam sincs milyennek kene lennie.. 1et tudok...valamiert a repcsis meresen kivul minden kb 10 fps el ment😞 nem ertem..lehet nalam szar valami.. de mondjuk mindegy.. mert a far cry highban is siman futkoraszik..lehet csak a 3dmark a szar