18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
bandia #11221 A franc se tudja! A dobozon az van, hogy 128 bites:) A chip is Radeon R9600. De lehet hogy átvertek, és csak egy 9600 se van benne. Ami ugyan nem lenne olyan jó, de ez van. Az a driver van fenn, amit írsz, de most felteszem a 4.3 as catalystot, hátha.... -
#11220 Az gázos!;DD -
#11219 milyen forró lehet egy 9800pro? ha játszom, akkor kicsit forró (3-4 másodperc után kezd fájni az ujjam a hűtőbordán)
ez meleg?
a venti pörög, a kártya nincs húzva
-
#11218 Ha ez a kártyád van, akkor az 64bites, tehát nem sima 9600, hanem 9600SE. A jelenlegi legújabb driver a Cataclyst 4.3. Itt van egy Gigabyte driver letöltés, ami 7.95.4 verziószámú, de a rák tudja pontosan milyen. -
#11217 Sztem a Zalman a legjobb, és a varazspalca.hu-nál megveheted külön a ventit! -
#11216 Ez 64 bites? -
bandia #11215 Azzal sem megy sajnos:( A kártya egy gigabyte GV-R96128D Sima 9600 as! Melyik driver a legjobb, ami még nem a legújabb, mert azzal biztos nem megy!:( Köszi -
sniper #11214 9800pro + catalyst 4.3 far cry m1, vice city nem. Fasze'? -
sniper #11213 Huzassal persze, de en azt kerdeztem hogy alapon ennyi az jo-e? -
#11212 Próbáld meg a Radclockert, ha korábban ment, akkor nem lockos a kártyád, tehát nem ez a probléma. Szvsz inkább valami driver/tweaker összeakadás lehet...
Pontosan milyen kártya? -
Balli #11211 Ez a Zalman cucc mennyivel jobb egy Iceberq4 ventitől melyhez még négy rézborda jár. Ezt a M*stralban néztem 3 pézé. Emellett nyugodtan felhúzhatom a 9600pro-mat 500/400-ra nem? -
ent #11210 A tied megoldódott? Mivel? -
ent #11209 Ugyanez a problémám, csak sapphire 9800pro helyzetben!
-
bandia #11208 Tud az többet is:) -
sniper #11207 5400 pont 3dm2k3-ban egy 9800pro-tol huzas nelkul (+p4 2.4) korrekt? -
bandia #11206 A régi catalystal ment...Nem tudom, talán segíthet a registry...Írd le légyszi hogyan kéne megcsinálni. Persze csak ha nem nagy gond! Köszi -
bandia #11205 Ezzel sem megy:( Ha a régi drivert használtam a 3Dtweakernél akkor maradt az órajel, amire felhúztam. Most ezzel mindíg visszaáll:( Hogy lehet a registry trükköt megcsinálni?
A riva tunert még nem próbáltam, de ahogy így elnézem, azzal is ez lenne a helyzet:( -
#11204 Na ezt kicsit részletesebben:
-Amikor beállítod az R3D tweakerben, akkor úgy marad, vagy visszaugrik? (létezik lockolt kártya, ahol registry trükkel (vagy még úgy sem) lehet tuningolni)
-Ha 2D-ben csíkos, szemetes lesz a kép, akkor az memóriahibára utal, tehát valószinüleg a videókártya memóriája nem bírja az adott frekit. (próbáld meg, hogy csak a VPU-t húzod)
-Van egy olyan, hogy RadClocker, próbáld meg ezzel... -
#11203 Riva tunert próbáltad? -
bandia #11202 Sziasztok! Lenne egy elég sürgős kérdésem. Remélem tudtok segíteni. Ha a vidkártyát(rad9600) rage3d tweakerrel húzom, mindíg visszaáll alapórajelre:( A régi driverrel nem, de azzal meg nem megy a Far Cry. A powerstrip, meg egyáltalán nem jó, csíkos lesz a képernyő, és lefagy:(Milyen drivert használjak amivel húzható? Honnan lehetne leszedni? Köszi a válaszokat előre is! -
#11201 www.pcland.hu
Itt a múltkor még volt... -
sniper #11200 Bp-en hol (es mennyiert) lehet ilyen ventit kapni? Csak venti kene, a borda mar megvan. -
Balli #11199 Na mennem kell mennyiért adod [email protected] -
JxOxExY #11198 ez van nekem is
ha nincs rajta hütő nagyon gyorsan felforrosodik, szinte nme lehet megfogni.Szal mindenképpen kell egy hütő hozzá.S célszerű a bordára IS rakni egyett.
Ha kell nekem van egy eladó:)Most szereltem le:) -
#11197 Jól bizz!
Na csáó, mennem kell! -
Balli #11196 Igen ezt a képet már láttam :)
Örülnék is egy ilyennek. Ez a szett azért már elég jól hűtheti a kareszt -
#11195 -
#11194 8000Ft össz-vissz!
A passzív, az, hogy nem hűi aktívan, szal nincs rajta venti, csak borda...
Nem tom pontosan, de valahogy így van...
Itt a Zalman:
itt
-
Balli #11193 Igen én is arra gondoltam/szeretnék csakhát sok az a 6k érte. Láma kérdés: mit jelent az hogy passziv: azt hogy halk or nem fúj? Hogyan működik egyáltalán a zalman? Azt hallottam hogy nem árt beszerezni hozzá még egy ventit is az meg még +péz= SOK -
#11192 Olyat, mint az enyém!
Nézd meg az akáírásomat... -
Balli #11191 Van egy 9600pro-m. Milyen hűtőt ajánlotok rá mely mellett nyugodtan felhúzhatom a kareszt 500/400(800)-ra? -
JxOxExY #11190 visszaraktama gyárit s így pöpec
Hmm....lehet hogy akkor a HT-ra kell egy nagyobb hütőventi? -
JxOxExY #11189 na mindjárt kiprobálom.
Most vettem észre hogy mikor adja az infot a gépről(proci,winyó,memo)na az itt fekete-fehér....meg mikor tölti be a windowst(elmosodik)....de a wxp aszatala semmi baj!
-
#11188 Ja majd elfelejtettem a gyári hűtő se életbiztosítás, nekem a 9700pro-n /referencia/ a gyári hűtéssel a farcryban elkezd szemetelni, kiderítettem, hogy a gpu melegszik, megogtam raktam rá egy másik ventit /p4 prociventi/ és azóta jó a hűtése. -
#11187 Előbb azért nézdd meg, hogy a gyári hűtővel szemetel e. -
#11186 már semmit...sajnos, cseréltesd ki a kártyát, feltéve, hogy vissza tudod variálni a gyári hűtést, úgy, hogy nem lesz külsérelmi nyom... -
JxOxExY #11185 Halihó!Nemrég raktam fel egy zalmann HP-ot a 9800pro csodámra!kicsit megráncigáltam az órajelet 408/360-ra s pár nappal később azt vettem észre hogy csúnya kockák,pixelelmosodás van a játékaimban!Na ezzela lendülettel visszavettem a frekvenciákat a gyári értékre.DE a maszatolások ugyanúgy megmaradtak...
Mit tudok ilyenkor csinálni??????? -
bandia #11184 Sziasztok! Lenne egy elég sürgős kérdésem. Remélem tudtok segíteni. Ha a vidkártyát(rad9600) rage3d tweakerrel húzom, mindíg visszaáll alapórajelre:( A régi driverrel nem, de azzal meg nem megy a Far Cry. A powerstrip, meg egyáltalán nem jó, csíkos lesz a képernyő, és lefagy:(Milyen drivert használjak amivel húzható? Honnan lehetne leszedni? Köszi a válaszokat előre is! -
#11183 Akinek írtam az semmit nem fog venni, legalábbis nem volt róla szó.
Idézem: "Javítsál ki ha tévednék, de ha jól tudom 9800PRO és XT között CSAK órajel beli a külömbség!"
Itt típusokról volt szó, nem konkrét kártyáról. Nem akarok vitázni, te is érted miről beszélek, én is értem. -
Borg #11182 Akkor esetleg olvasd el mit irt, mert ő nem BBA atit fog venni, tehát igenis számít.