Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ha már ilyen jólelkû a haverod, akkor az enyémet is becserélhetné egy 9800-ra nekem 😊)
Egyébként mennyire huzhato egyik-masik az enyem 480/335 megy a procim is annyin fut mint a tied es fix ugyanannyit tud tesztekben mint neked.
A cseret sem szörbe gondoltam, de inkabb eladnam.
-FDI-Brutal-Hooligan
De úgy nem sok értelmét látom, hogy nem áll be arra ami még jó. Honnan veszem észre azokat a hibákat amiket nem látok?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
A core-t felhúztam 500-ra, a memot 342 és még nem hibázott.
HIS Radeon9600Pro
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
(ezt copyztam)
Elindítom, elkezdi emelni a sebességet, teszteli aztán meg csökkenti, nem hagyja abba sosem?
levettem 200/200 ra 2d módban a 9700pro mat gondoltam elinditom az automata oc részét, 200/200 on hibát talált és elkezdte leveni a frekit 170/200 nal meguntam 😄 letöröltem. megnézem ezt az ujat is azért
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Leirom még egyszer: A HARDVER NEM VICCBÕL VAN TÉMÁKRA OSZTVA.
Hogy lehet egy venti egy vezetékes?!?! Minimum kettõ kellene (+ és -), ha van, a harmadik a fordulatszámot jelzi vissza az alaplapnak...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az eredmény: így sem ment.
Ezért fordulok hozzátok.
Alaplapon, BIOS-ban kell ügyeskedni?
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már korábban kipróbáltam, a Cool 111+ még a helyén, és a WhisperRock IV-et pedig ráraktam a szabad dugóra.
A Cool 111+ 2 vezetékes
A WhisperRock IV 1 vezetékes
Mindkettõ mûködik.
Ám, amikor csak Whisper kerül a prockóra, a gép beindul - nincs semmi sípolás - és cca 2 mp-en belül leáll.
Gondolom, alaplap állítja le.
A BIOS-ban a "Halt on Fan Fail" nem tudom be van-e kapcsolva, sztem nem.
Ötlet?
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
legalábbis csomo hûtõ van ahol csak 2 vezeték megy, a 3. gondolom max valami extra alaplapi viszajelzéshez kell
A venti mind a 3. vezetéke van catlakoztatva?
Hajrá Dózsa György!
Srácok! Tudom, nem idetartozó a dolog, de bennetek bízom:
Cool 111+ (réz) dohog az AMD XP 1700+ -omon, kissé hangos.
Úgy gondoltam, lecserélem a korábban megvásárolt Spire WhisperRock IV-emre.
A helyzet a következõ:
- szétbuherálom gép;
- leveszem Cool 111+;
- beteszem WhisperRoxk IV;
- indítás - gép beindul aztán hirtelen leáll!
Gondolom, itt alaplapi buheráció szükséges, de mi?
Kukkold csak meg!
Természetesen a 3-nak. Látom még nincs, mikor lesz, vagy lesz egyáltalán?
#9392-re segítsen valaki könyörgöm!
Esetleg nemtudod, hogy fog-e készülni?
Proci: AMD XP 1700+ (1466MHz)
RAM: 2*256MB DDR (266MHz, Samsung)
Táp: 400W (Feel IV-es házban)
Cool 111+ (réz) dohog az AMD XP 1700+ -omon, kissé hangos.
Úgy gondoltam, lecserélem a korábban megvásárolt Spire WhisperRock IV-emre.
A helyzet a következõ:
- szétbuherálom gép;
- leveszem Cool 111+;
- beteszem WhisperRoxk IV;
- indítás - gép beindul aztán hirtelen leáll!
Gondolom, itt alaplapi buheráció szükséges, de mi?
Kérlek, segítsetek rajtam!
De nem halgatok rád én inkább az FX-et válsztom!!!
Miért fikázza mindenki a Nivadát? jó az az FX Ultra!
😊 😊 😛 😛
Ok csak vicc.: de tényleg jó a táblázat, kellett már
Please HELP!
"Melyiket vegyem?" jellegû kérdésekkel érkezõk ezentúl legyenek szívesek az alábbi topicba fáradni információért.
Ott kb. a referencia gyári hûtés szintjén tartja a hõmérsékletett, 9800XT-nél egy kicsivel magasabban.
De megnyugtatlak, ismerek olyat, aki a 9700-esén (non-pro)már egy éve ilyesmit (ZM-80A) használ, és tökéletesen elégedett vele. Viszont ismét leírom, hogy alaphelyzetben tuningra ez kevés, ha tuningolni akarod a kártyát, akkor még kb. 2000Ft-ért lehet kapni a ZM-OP1 jelû alacsony fordulatszámú ventillátort, amit a HM-80C-re lehet rászelerni, fórumok szerint ez elég hatásos kettõs. Persze komoly tuningra meg ott a vízhûtés...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Belõni külön segédeszköz nélkül (pl. egy hõdióda a VPU és a hûtõ közé) csak úgy lehetne, hogy beállítasz egy fordulatszámot, futtatsz valami jó kemény benchmarkot órákon át, és közben figyeled a hûtõbordát. A 9800Pro-n a gyári hûtés esetén a borda eléggé átforrósodott, de még így se lehetett melegebb, mint 50-60 celsius fok (kézzel még meg lehetett fogni, de érzésre már nagyon meleg volt). Ez alapján kellene belõnöd...
Személy szerint én nem vállalkoznék ilyesmire, de ez én vagyok...
Sajnos elég nehéz belõni, mivel ugye nincs hõfokmérõ, így csak találgatni lehet a hõmérsékletét...
Ha szabad adnom egy tanácsot, akkor vegyél egy Zalman ZM-80C hûtõt - ha nem tuningolod a kártyát, tökéletes, plusz passzív hûtés, vagyis nincs hangja, és sokkal biztonságosabb, mint egy ráaplikált P4-es hûtõ. 6400Ft-t rááldozni pedig szerintem megéri...
Szép munka