Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 9500-öt lehetett anno 9700-sre softmodolni, de azokból is csak az elsõ szériákat.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
Ez az apropója úgyis csak az egész cserének, mert hiszen 8500ról nem egy hatalmas elõrelépés azért...
A REDai-n 2.86ns ramok vannak, szóval kicsit jobb. De sajnos most nézem, hogy az ára kb. egy tizessel feljebb van, mint a simának...
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
www.triplex.com.tw
Itt a fehér dobozos 9600PRO.
Hogy a redAI meg e között mi a külbönség a frekvencia meg a hûtésen kivül, azt nemtom. Lehet hogy a REDain 3.3-nál jobb ramok vannak...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Lehet, hogy csak kézbe véve lehet megállapítani (a nyákra már azért csak rászitázzák a pontos tipust).
Ha a boltban ismerõs vagy, akkor valószinüleg nem jelenthet problémát, hogy elötte megnézd a kártyát.

És itt egy teszt róla: Triplex REDai Radeon9600Pro @ Hardwarezone
A durva az, hogy alapból a referenciafrekinél magasabbra állított kártya (400/600Mhz helyet 420/680Mhz), és a VPU-t húzva akár egy 9600XT-t is kényelmesen beelõzheti...
Nem rossz, nem rossz...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem egy problémám van, az ATI Radeon 8500 128MB videokártyán a hûtõ ventilátor megadta magát. Kérdés jó-e egy mezei ventilátor vagy szerezzek be egy hasonlót, mert tudniillik ez bele van süllyesztve a hûtõbordába.
Válaszokat várom
Köszi mindenkinek
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Wanax: Te most azt hiszed, hogy én azért írtam, mert tippelni akartam...
A chipsetes dolog akkor is helytálló. A VIA Hyperion esetében pedig a Windows 98/ME probléma.
A Te Asus-od és Intel chispeted is produkálhat gondokat.
Az AGP Texture Acceleration - ami az AGP port gyakorlati mûködésképtelenségét jelenti - pedig nem elsõsorban alaplap függõ dolog. Ha az hibás lenne, már el sem indulna a géped a monitorkártya miatt (4 sípolás).
Tehát:
- új alaplapi chipset-driver
- DirectX 9.0 Redist
- új VGA-driver (gondolom GeForce vagy Radeon)
- DirectX Control 5.0
Ennyi.
Mindennemû, magyarításra vonatkozó kérdés elõtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévõ ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Alaplapod nem VIA Chipsetes?
Ha Windows 98 vagy ME akkor ne tedd fel a VIA Hyperion 4.51-est!
Ha Windows XP-d van akkor pedig mindenképpen 4.51-es Hyperiont használj!
A DirectX-ben való turkáláshoz használd ezt a progit: DirectX Control 5.0
De ez sem segít akkor, ha nem megfelelõ chipset-driver van installálva a rendszer alá.
Én ezért (is) váltottam át WindowsME-rõl WindowsXP-re.
Sok-sok ezer hozzászólással ezelõtt még ebben a topikban írtam le hasonló problémát, mint te.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Lenne megint egy kérdésem. még mingid a 9100es Atim van 😊 és aida is mondta meg a max payne is közölte velem hogy kapcsoljam be AGP texture accelerationt a dxdiagban, de ott meg az van hogy Not Available. a kérdésem, kellene hogy legyen ez a kártyán vagy csak nálam van valami elbaszva???
Megnéznél 1 linket légyszi?!
http://www.hold-comp.hu/
Itt az akciókban vannak ezek a kártyák, és feltûnõen olcsók. Legalábbis sztem. Szóval ha van 1 kis idõd, mond el a véleményed róla. Thx
Köszi szépen. Körbenézek még 1-2 helyen, aztán okosodok még, de azért nagyon szépen köszi a segítséget.
Ha nagy leszek meghálálom :-)
Adios
de autonál még az is felesleges szinte szvsz 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae