18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
Akuma-D #11786 nemhiszem -
#11785 széjjebasztad a karit... -
Akuma-D #11784 Noh akkor leírom hosszabban mi a problémám, hátha valaki tudja mi a bibi.
Megvettem a Connect3d radeon 9800pro-mat -> mielőtt betettem a gépbe leszedtem a geforceom detonátorját, standard vga-ra állítva a display drivert. -> gép kikapcs, kártya kicserél -> bekapcs, majd catalyst 4.3 telepítése -> minden fasza, 3dmark lefut, minden megy stabilan -> felbátorodás, atitool feltelepítése, majd egykis max core és mem keresgélés... a core felment 420-ig amikor is elkezdett szemetelni... atitool elkezdi csökkenteni a vcore-t. Visszament az alap frekiig sőt még alább is ment, ekkor kilőttem. :Ð atitool uninstall -> minden megy faszán megint -> rage3d feltelepít -> pici tuning -> megállapítom, hogy kevés a hűtés :ÐÐÐ -> visszarakok mindent alapfrekire -> de tovább szemetel -> catalyst 4.4 feltelepít, semmi változás -> mindent uninstalláltam (catalyst, rage3d) újraraktam a catalyst 4.4-et -> minden fasza ismét, egészen a 1-2 napig, amikortól is a következőt csinálja -> boot után 2 percig fasza, majd szemetelés kezdődik már a desktopon is, majd ez elmúlik néhány perc után... gémekben is jó, meg minden, kb 1-2 órán át majd ismét beszemetel és van, hogy ezekután is megjavul, de van amikor csak a reboot segít... Nemfogom mi lehet a baj, az elejeén faszán ment bírta a farcry-t is 3-4 órán át... nemértem
Valaki plz help!
Mi lehet? ram hiba? -
#11783 gondolom én is
de utánna kezdte ahogy beletettem az ATI-t! -
#11782 Hát ha nagyon pörög a vinyó, akkor nyílván nem videokártya probléma lesz. Szerintem tedd újra a drivereket. -
#11781 Lenne egy gondom!
Vettem egy ATI9600XT-t nem olyan régen! Tökéletesen megy, viszont néha iszonyatosan akad és ilyenkor nagyon pörög a winyó is. A kép 2-3 sec-re megáll!
Elötte nem csinalta bár akkor NV-Ti4200 használtam. -
#11780 Nincs húzva a géped? Nekem akkor jöttek ilyen hibák, mikor már túl volt húzva a ram (nálam csak a ram turbo módot kellett normalra állítani és működött utána). -
#11779 ok köcce -
#11778 Akkor nincs ötletem... De nyugodt lehetsz, ennek semmi köze a Radeon-hoz!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
----------------------------------------- -
#11777 több mint 1 éven keresztül.. -
#11776 eddig müködött -
#11775 Egyszerű: rossz a telepítőd.
Töltsd le, "vásárold meg" újra...
----------------------------------------- -
#11774 kb 12* raktam újra -
#11773 Azt jelenti, hogy a feltelepített 3D Mark 2003-al van gond, mégpedig az általa jelzett *.dds képfájllal!
Uninstall, reinstall!
-
#11772 plussz még valami a 3dmark ilyen hibával nem fut le ... ez mit jelent?
-
#11771 az a problémám, hogy a tv-out-on nézve a képet fekete fehér. Van valami progi amivel be lehet állitani a régebbi tv-n is szines legyen? Anyámék Samsungján szines az én 7 éves Sonymon fekete fehér. -
#11770 Nincsmit! -
#11769 aha, köszi -
#11768 Bizonyos kártyák onnan kapják az extra kakaót (feszültséget), amúgy semmi másban nem tér el a hagyományos AGP-től, de az ilyen kártya nagyon ritka (nomeg drága), és általában professzionáls 3D modellezésre és tervezésre használják őket. Magyarul neked semmire sem jó, ugyanolyan, mintha "mezei" AGP slotod lenne. Tkp. azért van az, hogy a legtöbb mai csúcskártya közvetlenül a tápról kapja a szüksége extra "powát" mert nem kifejezetten elterjedt az AGP Pro slot az alaplaopkon. (Eddig még én is csak ASUS alaplapon láttam leginkább...) -
#11767 Ja, hagy kérdezzek már én is. Mire jó az AGP PRO slot? Csak mert nekem az van aza alaplapomon, és nagyobb mint a sima AGP, de kezeli a normál AGP 4/8x-es karikat (most is ilyen van benne). -
#11766 9600 pro-ja van, és annak nincs extra tápcsatija. -
#11765 Ja közben látom, hogy lentebb már írtad, hogy neked az jól össze van dugva, de azért nézdd csak meg, meg tedd fel a 4.3as drivert -
#11764 Nézdd már meg, hogy a kártya tápkebel jól be van e dugvam nekem az volt, hogy nem volt jól összedugva, és akkor csinálta a #11705 -öt, ami úgy nézem gyakorlatilag a te hibaüzenetednek felel meg, csak másabb megfogalmazásban. -
#11763 Új szolgáltatásokkal bővül a Catalyst drivercsomag.
Terry Makedon, az ATI szoftveres termékeinek menedzsere egy interjúban úgy nyilatkozott, hogy a vállalat körülbelül 2-3 hónapon belül teljesen megújítja, "forradalmasítja" majd a grafikus kártyáihoz készített Catalyst drivereit.
Mint fogalmazott: "Ebben is az ATI lesz az első. Érdekes lesz megnézni, hogy a bemutató után mennyi idő telik el, míg mások is elkezdik lemásolni a megoldásunkat." A titokzatos bejelentést részletek egyelőre nem követték, így nagy valószínűséggel számos találgatással találkozhatunk majd az elkövetkező időszakban.
Na ez vajon mi a ***** lesz? :) -
#11762 Hát nem tudom most ezt mér csinálja..... CSökkentett modban uninstalláltam az egészet meg mindent leszedtem ami ATI volt!! Feltettem a régit amivel eddig ment és megint csinálja.......
Lehet tulmelegszik????
Hol lehet azt nézni mennyi a hőmérséklete? -
#11761 Ha dobozos, akkor kapsz hozzá mindent, de a helyedben letölteném a legújabbat, és azt nyomnám fel. Valszeg nagyon sirály kártyád lesz, az IceQ-nak nagyon jó a hűtése. -
Zsoltee_a_bator #11757 teljesen mindegy, ha adnak, akkoris celszeru a legujabbat leszedned. -
Furky #11756 Hi Ollie! Ha minden rendben lesz akkor a jövő héten végre én is a tulajdonosa leszek egy his excalibur radeon 9800 pro IceQ-nak, dobozos! Tök frankó! Adnak hozzá alapban catalystet? vagy nekem kell szerezzek?www.hisdigital.com -
#11755 Hát nem hiszem, hogy a driver tönkretette (ha igen, akkor valszeg az nem egyedi eset, és ez sokba fog kerülni az ATInak). De ha teljes win reinstall után is szórakozik, akkor vissza kell vinni gariba. -
#11754 szerintem nem is azért kérdezte -
#11753 NEm! Nem az van! -
#11752 Rendben!!!
Az lehet hogy a kártya rossz?? -
#11751 szerintem akkor próbálj egy win reinstall-t -
#11750 Szerinted akkor elromlott a kártya is?????
Nekem is mindig fekete kép aztán összevissza teszi a képkockákat és fagyás!!!
ez mind a 4.4-es utántol.... -
#11749 Ha az AA be van kapcsolva, akkor a 9800XT is képes belassulni FarCry alatt, szóval ez nem mérvadó :) -
#11748 Érdekes amióta Live-om van, nekem nem volt vele semmi gond... (hacsak nem emiatt nem lehet bekapcsolni a dxdiagban az AGP texture Accelerationt, mer ugyanis arra azt mondja nincs...) -
#11747 Az SB Live driverek legendásan rosszak (persze nem a hang szempontjából), egész pontosan az is okozhat akadásokat. Olyankor néha segít egy másik verziójú driver felpakolása. -
#11746 Bocs hogy beleszolok de mér kérdezted Mr Manson-tól hogy:
"Nem SB Live hangkarid van véletlenűl?"
Az SB Live-nak van valami köze a vga-hoz??
Mert nekem is akad(az elején)9600xt-n a BF:Vietnam!
-
#11745 Persze, értek én a számításteknikához
Szóval majd megoldódnak a gondok, remélem:) -
#11744 Azért remélem csináltál egy nvidia forceware uninstall-t, mielőtt felnyomtad a catalyst-ot.