Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tehát ha van 1 ati 9600xt akkor tök mind1 milyen gyártótól veszem mert nincs olyan hogy ez gagyibb 9600xt ez jobb-
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
(egy hét múlva érkezik a Pixelbe)

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Connect 3D ATI Radeon 9600 256MB DDR TV +DVI Dobozos
és egy
Connect 3D ATI Radeon 9600 XT 128MB DDR TV +DVI Dobozos
attol hogy 256 attol még nem éri utol az xt-t?
Elõbbi 325/200, míg utóbbi 500/340 (vagy valami hasonló?).
Magyarán az XT sokkal gyorsabb.
Connect 3D ATI Radeon 9600 128MB DDR TV +DVI Dobozos 20600 Ft
és egy
Connect 3D ATI Radeon 9600 XT 128MB DDR TV +DVI Dobozos 33840 Ft
?
mi a külömbség a 2tõ között ami 10000ft-t ér?
(bocsi de nem vagyok egy nagy video kártya guru)
Vettem Zalman paszív bordát(north bridge-re valót) a 9600pro-mra és játék közben tûzforró de a ramokon lévõ bordák is melegek ez jó vagy cseréljem vissza a gyárit???
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kerdes: ha 128 megas a videokari, az csak 9600-as (vagy feljebb) lehet, vagy van ilyen 9000-esben, 9200-asban, 7500-asban is? (Meg mindig mobil a dolog, de az asztalibol is talan lehet kovetkeztetni.)

3DMark 2001 SE 330-al 1.7 AMD volt benne 1900 pont volt a max.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Connect 3D ATI Radeon 9600 XT 128MB DDR TV
vagy
Abit GeForce FX 5700 Ultra 128 MB 8x AGP TV/DVI
?
De elképzelhetõ, hogy direkt tart vissza az ATI dolgokat, amíg biztosat nem tudni az nv kártyájáról.
Persze az nem valószínû, hogy ne lenne még meg a végleges VPU dizájn, max referencia órajelek, és egyéb alkatrészekben tudnak még finomítani, HA szükség lesz rá.
Viszel egy 3dmarkot + egy AIDA-t magaddal, azt a boltba teszteltek. Biztos, hogy megengedik, ha már 5kilóért(vagy többért nemtom) vesz valaki egy laptopot....
"A titkolózás annyira nagy, hogy még az ATI partnerei sem kapnak egyenlõre mintákat sem az R420-ból, illetve az R423-ból. Mindenképpen furcsa ez az ATI-ra nem éppen jellemzõ nagy titoktartás. Összesen annyit lehet tudni, hogy nem DDR2 memóriákkal szerelik majd a kártyát, mint azt korábban olvashattuk, hanem GDDR3 típusúakkal, ami lehetõvé teszi, hogy a memória órajelek 1 GHz fölé emelkedjenek. A titkolózást sokan az NVIDIA igen ígéretes kártyájához kötik. Szerintük az ATI most bajban van, nem készültek fel az NVIDIA 16 pipeline-jára. Hogy az igazság valójában mi, az egyenlõre nem lehet tudni. "
tudtok egy progit a mi megmutatja a vga hõmérségletét?
elõre is köszi