Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a - valószínûleg kamu - R600 speckó igazán figyelemreméltó:

65nm
64 Shader pipelines (Vec4+Scalar)
32 TMU's
32 ROPs
128 Shader Operations per Cycle
800MHz Core
102.4 billion shader ops/sec
512GFLOPs for the shaders
2 Billion triangles/sec
25.6 Gpixels/Gtexels/sec
256-bit 512MB 1.8GHz GDDR4 Memory
57.6 GB/sec Bandwidth (at 1.8GHz)
WGF2.0 Unified Shader

Link

ollie
Szrintem inkább a monitor megy tönkre. Próbáld ki egy másik géphez.

grebber
Az lehet a VGA elromlása hogy homályos a monitor mint az állat.Ez kb 1-1,5 hónapja ilyen.Lehet attól mert a VGA-n kb 3 hónapja nincs hûtés?

Next PC upgrade: 2022

Munch
Jaja beszarás! :D

NeoMaN
dvi2gameport

"na de most hé. nekem a videokártyán lévõ hülye csatlakozóhoz adtak egy adaptert amivel a joystickot lehetett használni. itt egy kép róla:"

Ez az év vicce! <#banplz> <#taps> <#wilting>
Taptarap
thx

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

NeoMaN
AI - automatikusan beállítja a (szar)minõséget a sebesség érdekében
a legszarabb dolog amit ki lehetett találni, kerüld el messzirõl, és legyen mindig OFF

NeoMaN
AI - automatikus minõségbeállítás
a legszarabb dolog amit ki lehetett találni, kerüld el messzirõl, és legyen mindig OFF

Taptarap
kell ennél újjabb? :)

Met
nem
ha csak azért akarod megvenni mert új és drága
úgy szokás VGA kártyát venni, hogy azt nézed mit tud és ebbõl neked mire van szügséged, pl. használod a VIVO-t?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

PxE
valaki tugya mikor jönek az uj ati karik??Mert akarok veni 1 Radeon X850XT 256MB GDDR3 2xDVI VIVO Platinum Full Retail !Érdemes meg várni az uj karikat!?

ATI POWER!!!!!!!!!

Taptarap
az a jobb amelyiket befogadja az alaplapod:)

Taptarap
tudom, hogy volt már de mi is az A.I az ATI kártyáknál?

Met
Ha PCIE-s VGA-t veszel akkor olyan alap is kell ami tudja fogadni, ahhoz új proci és lehet új táp is kell.

PxE
De miért olcsobak most akor mejik a jobb az AGP VAGY A PCI-E?

ATI POWER!!!!!!!!!

Taptarap
jah most vettem 9800PRO és teljesen lehaltam, hogy az új generációs ATI PCI-E kártyák X700,X800 mennyivel olcsobbak mint AGP-s társaik

Narancs
Olyat vegyél amilyen az alaplapod. Ha deszkát is most akarsz venni, akkor PCIe...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

PxE
Hogyan jobb a vidikari ha AGP-ést veszek vagy ha PCI-E set??

ATI POWER!!!!!!!!!

Munch
Lóóóófaxt mûködött!

NeoMaN
semmilyen vga nem ér 100ezerakármennyit
arany középút 40 alatt
simán elég, a többi ált. vakítás
bár fenetuggya, van aki 40 milláért vesz ótót, annak jó a százezres vga is

ollie
Te a hangkártyára dugtad a joyt.

Met
biztos neki ilyen hibrid kártyája van, félig vga félig hang

Loogan
Nem véletlenül a hangkártyára kell rádugni a joy-t? Azon szoktak game portok lenni. Nézd már meg kicsit jobban, légyszi.
Ilyenõl még én se hallottam, hogy DVI csatlakozóra átalakítóval joy-t. <#fejvakaras><#fejvakaras>

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

NeoMaN
<#wilting><#zavart2><#ejnye1>lámakamu

Met
tanítok két dolgot
1. azzal, hogy többször bemásolod a kérdésed a topicba vagy több topicba nem kapsz elõbb választ, esetleg figyelmeztetõ pontot
2. a VIVO azt jelenti, hogy van rajta videó bemenet
meg a GDDR3 is sokba kerül
azt meg, hogy meg ér e neked annyit, csak Te tudhatod

Met
nemtudom, hogy te mit nevezel mûködésnek de AZ A CSATLAKOZÓ ARRA VAN, HOGY RÁDUGJÁL EGY MONITORT
de tudod mit, részemrõl a téma lezárva, feltaláltál egy új dolgot, jó játékot

PxE
PLs HELP nem értekl hozá!

ATI POWER!!!!!!!!!

PxE
Hi ez az ati miben külömbözik 1 sima X850XT töl? Meg ér ez a kari 126490Ft ot?? Radeon X850XT 256MB GDDR3 2xDVI VIVO Platinum Full Retail

ATI POWER!!!!!!!!!

Saddalim
hol vannak ilyenkor az opok? én kapok két figyelmeztetést egy szoba miatt, ilyen **sz kijelentések meg semmit... gratula

PxE
Hi ez az ati miben külömbözik 1 sima X850XT töl? Meg ér ez a kari 126490Ft ot??<#help> Radeon X850XT 256MB GDDR3 2xDVI VIVO Platinum Full Retail

ATI POWER!!!!!!!!!

Saddalim
ne nevezz csökött agyúnak, ugyanis azzal a "hülye" átalakítóval és ezzel a csatlakozóval már MÛKÖDÖTT a joy, szal...

NeoMaN
Legjobb ha létreholzol egy profilt, és annak adsz egy hotkeyt. Elindítodd a gammát, és utána lenyomod a billentyût amire beáll minden a beállítottra, és akkor szarakodni sem kell.

Greenpaece: A hotkey-re nem is gondoltam!Kiprobáltam!Segitett!Kössz!!!
Érthetetlen számomra a visszaállitás!Talán majd egy windows ujratelepités után megoldodik!Addig használom a powert! Kössz mégegyszer mindenkinek!

via_mala
Nekem is volt ilyen problémám, fõleg DVD nézés közben, ahol minden chapter után visszaállt a gamma. Az volt a megoldás, hogy beállítottam a Catalyst-ben a Gamma értékeket, benyomtam az "Alkalmaz" gombot, és NYITVA hagytam a panelt, tehát nem nyomtam be az "OK" gombot.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

NeoMaN
Hát az fura, mert powerstrip a legjobb ilyen szempontbólk.
Sõt, abban hotkey-t is állíthatsz, és a játék közben realtime is állíthatod a szinhõt, gammát, brightnesst!!!

Sajnos a powerstrip sem segitett! Nem tudom mi lehet az ami állandóan visszaállitja az eredeti értékekre!!?? Egyenlöre passz!

Hali!
Igen 3d-nél is beállitottam! Már 3féle ati driverrel és ati tool-al megprobáltam és az eredmény mindig ugyan az! Azért kössz! Megnézem még a powerstripet!

NeoMaN
Használj powerstripet.
Amúgy a gamma értéket 3d-nél is beállítottad?

Bocs! Radeon 9800SE 256MB-os a kártya, 5.8-as catalyst van fent!

Üdv. Mindenkinek!

Lenne egy kis problémám! Nem tudom találkozott e már valaki olyannal hogy nem jegyzi meg a játékoknál vagy alakalmazásoknál a beállitott gamma értékeket!
Minig visszaáll eredeti értékre de amikor kilépek az asztalon minden ok!
Sajnos egy kicsit halodik már a monitorom és sötét a képernyöm!
Segitséget elöre is köszönöm! msgt

Taptarap
OMG<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Met
A monitor csatinak több a lába van, nem?

ollie
Persze, és gondolom a joystick fura módon monitornak nézett ki, nemde?

Met
Nekem is Ati kártyám van, ezen is van olyan hülye csatlakozó, adtak hozzá hülye átalakítót is és nem igazán az jutott az eszembe, hogy rádugjak egy joy-t.

Gondolkozz már csökött agyú, miért raknának egy VGA kártyára game portot.
De tudod mit, dugd bele a hülye átalakítót és dugjál rá egy joyt. Mielõtt ezt megteszed nézd meg figyelmesen az átalakító másik felét és a képen látható kék csatlakozót. Szerintem fel fog tünni a hasonlóság.

NeoMaN
Najó, nevicceljmár...
az egy sima dvi-dsub átalakító, így sima analógon is rátod kötni a moncsit

Most szórakozol vagy komolyan írod ezeket a dolgokat?

Saddalim
na de most hé. nekem a videokártyán lévõ hülye csatlakozóhoz adtak egy adaptert amivel a joystickot lehetett használni. itt egy kép róla:

PLackó
köszi.

NeoMaN
nézz át nekem légyszi a segítség totyikba... :(((

Az AF a tõled kis szögben látható felületek távolságtól függõ textúra homályosodását szûri ki.
FPS-ekben pl ilyen a padló. Vagy szimulátorokban az út. AF nélkül ami messze van, az homályosabb.