Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindig a hónap közepén amúgy
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
KÖszi
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
amuyg szerintetek ha a gamek szeretnek ctd-zni az mi lehet? vidkártya vagy memória?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
A gari meg hol van már... 2003 tavaszán vettem, ha 1 év volt rá, azóta kétszer is lejárt.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
<#wilting>#wilting>
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Mindenesetre kipróbáltam XT órajelen és lefutott a 3dmark03 gond nélkül(6244).
Asszem holnap flashelek 😊 (vagyis ma)
Repatarurgyán
Repatarurgyán
Repatarurgyán
a legerösebb kártya a kategoriájában
http://vganfo.uw.hu/
itt körülnézhettek van egy csomo 9550 teszt, leirás
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
Amúgy meg: Asus A9550 Gamer Edition (PH-s cikk)
Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.
Az élet eleme a lét!
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
NAgyon ati párti vagyok de nem tudom milyen video karit vegyek! Agpbõl kellene választanom és nem tudok dönteni 9800pro (128vs 256mb) vs x700pro! Tudom mindenki azt mondja h régi technika stb. de csak erre van keretem!
ja és egy his 9600xt 128 turbo videokari felhúzásához mtilyen progit javasoltok mert néhány kis húzás után is megfagyott 😞 !?
PLease help! KÖszi
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sõt, pont arról volt szó, hogy az NV azért nem dobja ki az ultrát, mert a FUDO-t még anélküli is veri.
Jó, igaz, hogy ez mind találgatás, meglátjuk mit hoz a jövõ.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ettõl függetlenül, elképzelhetõ, hogy a tajvaniak megoldották a selejtarány problémáját... vagy, ha nem, de lesz néhány valóban 32-es R520-as, miközben a szélesebb körben gyártott verzsön az "csak" 16-os, vagy 24-es lesz... Ebben az esetben nem kell nagy jóstehetség annak a megállapításához, hogy a legtöbb csõvezetékes változat brutál drága lesz!
Talán visszakeresem...
"ATI R600 chip will be released around November/December 2006"
Szal ez még 1,5 év.
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,