Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN

LOL ez a vita, mér gyõzköditek? ha nem érti, akkor nem érti...

IMYke2.0.0.0
Sõt, shareware + freeware kis program...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
És akkor még nem néztük végig azt a listát: a felsoroltak megközelítõleg 25%-a shareware program. Gratula.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Neked pedig olvasni kellene:

Unreal, Tournament Edition, U.T. 2003 FPS Shooter, hack the *.ini file for OGL support to be turned on
Hogy értsd:
Unreal, Tournament Edition, U.T. 2003 FPS Shooter, módosítsd az *.ini fájlt, hogy az OGL (értsd: OpenGL) támogatást bekapcsolhasd.

Ejnye-bejnye, besültél!
A világ legjobb D3D-s Játéksorozatát alapból OpenGL-snek belõni nagy félrelövés...

Figyelj,pont neked találták ki az Nvidiát is,vedd meg aztán te vagy a király hogy neked gyorsabb 2% a(z) ....... játék opengéellben.Szegények,ha így folytatják,márt csak a full elvakultak fogják úgy is megvenni.Nem baj,legalább jót lehet röhögni az ilyen beszólásokon mint a tied.

én nem akarok ebbe a vitába beszálni mert anyira nem értek hozzá de csomo játéknál kiválaszható hogy d3d vagy opengl legyen nem? 8pl il2 sturmovikban is asszem...)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

"Arra a listára gondolsz, ahol ut2003-at az openglesek közé soroltad"
Neked is hazi feladat raklikkelni az elozo linkre, es megkeresni az "Unreal, Tournament Edition, U.T. 2003" bejegyzest.

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

Jedi Knight 2 opengl. Viszont a te listadon tenyleg van bukta: a Hitman2 es az UT2k3 is opengl jatek (valogass!).

"és a kegyelemdöfés: Simpson Hit&Run"
Tamagocsi, Pokemon es hasonlo "vilagszinvonal"...

Ha mar az Operation Flaspoint is versenybe szall, akkor erositsunk openglben: Soldier of Fortune, Soldier of Fortune 2, Serious Sam, Hitman, Hitman 2, Homeworld, Homeworld 2, Sin, Spec Ops, Tribes, Tribes 2, Wolfenstein: Enemy Territory, Oni, Kingpin, IL2 Sturmovik, Daikatana, Anachronox, Alone in the Dark 4.

[NST]Cifu
A Jedi Knight D3D-s a "nagy" listádon (amelyen 8db játék van)...

De ha D3D-s kell (csak a nagyobb nevek), tessék:

Warcraft3, Hitman2, Lock-On, Flight Simulator 2004, Battlefield 1942, Battlefield: Vietnam, GTA:Vice City, GTA3, Splinter Cell, Thief3, Mafia, Morrowind, (az összes Sims és a Sim City 4), XIII., Rainbow Six, Ghost Recon, Raven Shield, Max Payne 2, Need 4 Speed: 5 (PU), Need 4 Speed: 6 (HP2), Need 4 Speed: 7 (U), C&C:Generals, Chrome, SWAT3, Vietcong, Freelancer, Operation Flashpoint, Haegemonia, Tron 2.0, Star Trek: Bridge Commander, Deus Ex 2, (az összes EA által megjelentettett FIFA/NFL/NBA/Nascar játék), Mechwarrior 4, Comanche 4, UT2k3, UT2k4, America's Army, FarCry, IGI2, NOLF2, NOLF: Contract J.A.C.K., Worms 3D, Prince of Persia, Halo - és a kegyelemdöfés: Simpson Hit&Run (a Vivendi legtöbbet tejelõ játéka 2003-ban, a maga 67,3 millió $-os bevételével).

Így most hírtelen ennyi jutott eszembe (úgy 50 játék, és akkor 1-1 nek számoltam a Sims-seket, a FIFA-kat, stb.)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Arra a listára gondolsz, ahol ut2003-at az openglesek közé soroltad, meg a coutnerstrikeot is felhoztad, mint mérvadó játékot a mai kártyákhoz? lol 😄DD
Irtam opengl-es fasza jatekokat 1 rakatot, lehet melle rakni a d3d-seket.

Felejtsd el a powerstripet.

Milyen catalyst van fent?

reforceot lõdd be, azzal jo lesz a refresh. Tuningra meg majd mást, mondjuk r3dtweaket.
barret
igaz,de a frissitéshez sem fér hozzá a powerstrip. not available...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Na várjál.

A kártya mûködési órajelei (GPU/MEM) nem egyenlõ a képfrissítési értékkel.

Refreshfixnek a reforce nevû progit használd (google), az egyszer beállítja, és mindenben jó lesz attól kezdve.
barret
nem tudom állitani a frissitést powerstrip-pel.8500-nál tizedenként ment! itt meg one tuning...opengl=60 hertz...

Konkrétan minek akarsz bele másik biost?
barret
Hi Borg! 9200-asba kellene egy jó bios,nem tudsz valami magyar site-ot ahol utána tudnák nézni? hogy megy ez a dolog?

Én nem láttam itt olyant, ahol az opengl és d3d programból ugyanannyit felsoroltál volna, és legalább annyit mind2bõl, ahány jó d3d-s volt tavaly óta.
Ugyananyyit.

Volt mar lejjebb felsorolas, el lehet olvasni.

barret
számszerint mit jelent az ugyanennyi?

Még mindig nem tudtad felsorolni azokat, amivel "ervelsz" itt...
Az hogy sok jo d3d-s jatek van, miben cafolja azt hogy ugyanennyi jo opengl-es is van? Fuss neki meg1szer!

Rajtad csak az segit?

cifuatwork
Ha a minõség számít, akkor miért a CS-vel jössz? Hány STEAM user van? Talán 1 millió? Ennyien a Warcraft3-al is játszanak, de akkor említhetném bármely MMORPG játékot, amelyek szintén többmilliós játékostársadalommal rendelkeznek (ha jól tudom, az összes MMORPG D3D-s...). És akkor még csak az online játékokról beszéltünk, nem véletlenül említettem a SIMS-t, amely valószinüleg a legnagyobb játékosbázissal rendelkezik PC-s játékok terén (feltehetõen több tízmillió). Szintén D3D-s játék.
Szóval itt sem áll meg az állításod...

De a vita ugye a játékok számarányáról kezdõdött...

Met
Érik a regtörlés

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Nem a mennyiseg szamit, hanem a minoseg. Hiaba jelenik meg mondjuk 200 d3d jatek, amibol van kb 10, ami eleri a szinten 10 db opengl jatek szintjet. Nem a maradek 190 fogja erdekelni a videokartya vasarlokat, hanem csak az amivel jaccani is szeretnenek belole. Marpedig mervado jatekok teren inkabb az 50% van kozelebb mint a 90.

Megcafoltam egy "egyértelmû hülyeséget", persze hogy vedem. Mint ahogy te is a hulyeseget. Erre ne is mondj semmit.

"És az emberek mivel játszanak úgy öszintén az eladási adatok alapján? Sims-el, Warcraft3-al, Flight Simulator 2004-el, stb... Mind-mind D3D-s játék."
Aha, biztos a sok CS fan is epp a directx-et izzitja...

" Az elmúlt évben kijött kb. 10-15 OpenGL-t használó játék. És vagy 200 D3D-s. Akkor mi is a felállás?"
Amibol mind a 10-15 nagy nev volt, olyan ami alapjan vasarol gepet az ember. A 200 DX-es jatekbol sincs tobb ami szamit, de te lehet hogy a legujabb DX-es shareware jatekok miatt fejlesztesz gepet...

"Ha kijön 1db Doom3, és kijön n darab D3D-s játék idén, ahol n<1 (de nyilván több száz, köztük HL2, STALKER, stb.), akkor szerinted mi a felállás?"
Az hogy inkabb a Doom3 miatt fog az ember videokartyat venni, mint a maocetung12-hoz. Nyilvan a HL2, stalker is ugyanigy szamit, de epp ugyanolyan fontos lesz mit produkal a doom3ban.

"Hol írtam én 100%-ot?!?! Mutasd már meg, vagy maradj csendben, és ne hazudozz!!!"
Jakuza irt 100%-ot, te mellette foglaltal allast, szal ki hazudozik?

"Amennyiben nem hiszed bemásolok párszáz 2003-ban megjelent D3D-s játék nevét, te meg gyûjsd össze a 2003-as OpenGL játékok nevét (saccra talán lesz 10-15db), és a számokat összevetjük. Okés?"
Abbol a parszazbol mennyi is eri el a 10-15 opengl-es szinvonalat? 10-15? Akkor meg?

cifuatwork
Oké, közben lehigadtam, elnézést mindenkitõl.
Ha kérhetem töröld a #10815-öt.

Elejét véve a vitának, egyszerûen megcáfolhatod amit ir.

Vedd a fáradtságot, és sorolj fel 20 D3D, meg 20 OGL programot, ami az utóbbi 1 évben jelent meg. Utóbbi nem fog menni, de elõbbibõl 3x ennyi is van.

Ennek hiányában meg nincs mirõl vitatkoznod.
cifuatwork
LoLler vagy öcsém 😊)

Anyad a hulye, te paraszt! Surgosen szokj le errol!

Leírtál egy egyértelmû hülyeséget, és még véded is. Erre mit mondjak? 😊

Siman. A mostani jatek az amivel mostanaban jaccanak az emberek, nemcsak ami epp felkerult az isonewsra.

És az emberek mivel játszanak úgy öszintén az eladási adatok alapján? Sims-el, Warcraft3-al, Flight Simulator 2004-el, stb... Mind-mind D3D-s játék. Egyedül a CoD, az ST:ET2 és a JK:JA volt az, ami a komolyabb eladási listákon feltünt, és OpenGL-es játék volt (de talán ezekbõl összesen nem kelt el annyi, mint a SIMS-bõl..😊. Az elmúlt évben kijött kb. 10-15 OpenGL-t használó játék. És vagy 200 D3D-s. Akkor mi is a felállás?

Nyilvan... A fejlesztok is tudnak errol?

Mondj még fejlesztõgárdákat, akik OpenGL alá fejlesztenek (nem Quake engine, és nem Bioware, ill. Relic).

Csak eppen a Doom3 inkabb lesz viszonyitasi alap, mint a Tamagocsi 23. Valoszinu hogy nem az utobbihoz fogsz videokartyat valasztani...

Ha kijön 1db Doom3, és kijön n darab D3D-s játék idén, ahol n<1 (de nyilván több száz, köztük HL2, STALKER, stb.), akkor szerinted mi a felállás?

Akkor ne erolkodj a 90 meg 100%-kal!

Hol írtam én 100%-ot?!?! Mutasd már meg, vagy maradj csendben, és ne hazudozz!!!
kb. 90-95%-ot írtam, és ez eléggé valós adat, ezt megkérdõjelezni olyan, mintha az 1+1=2 képletett kérdõjeleznéd meg. Amennyiben nem hiszed bemásolok párszáz 2003-ban megjelent D3D-s játék nevét, te meg gyûjsd össze a 2003-as OpenGL játékok nevét (saccra talán lesz 10-15db), és a számokat összevetjük. Okés?

... hanem meg rabeszelni se hajlando, csak hulyezni.

Mellesleg a rabeszelest Jakuza csinalta, en csak megcafoltam.

En is cifu hangneme ellen emeltem kifogast, csak epp az o sajat stilusaban, hogy megertse mivel jaccik.

Talán pont azt, ami te.
A különbség max annyi, hogy nem hülyeséget próbál rábeszélni másokra görcsösen...

A hangnem meg egy olyan dolog, hogy a vélemény szabad, de a megnyilvánulási forma már nem. Ezért szóltam.
Ha nem kepes mocskolodas nelkul vitatkozni, akkor mit keres itt?

Én messzemenõen megértem, hogy Cifu már így reagál rád, de személyeskedést tartalmazó hozzászólásokat azokt tartalmára való tekintet nélkül törölni fogom a továbbiakban.
1 gond volt az A3D-vel, hogy fizetos volt, a cegek meg inkabb hasznaltak az ingyenes EAX-et. Minek fizessenek valamiert, ha ingyen is megkaphatjak...

"nem az aurealt ugy ütötte ki, hogy felvásárolta a creative ..."
Lehet újat mondok vele, de az NVdia elöbb volt ott mint a Creative!
Volt is belõle kis balhé, elmentek az Aureal-hoz "vásárlási szándékkal", majd NEM vették meg, "csak" a fele mérnökgárdát nyúlták le.
Utána fejlesztették ki az XBOX és az NForce amúgy profi Audio rendszerét.
Igazából ez nem lenne gáz, de a Creativé let az A3D liszence, õk meg nem fejlesztik, ezért az kihalt, pedig rávert két kört az EAX-ra 😞
(Én mint boldog MX300 tulaj követtem ezeket figyelemmel. Aureal R.I.P.)

Akkor meg nem is eltel.

"Te hülye vagy ember!"
Anyad a hulye, te paraszt! Surgosen szokj le errol!

"A játékok kb. 4-5%-a használ OpenGL-t, fõleg azok, amelyek Quake enginet használnak, oszt ennyi! A mostani játékokra meg felhozod az U2-õt meg az UT2k3-at?!"
Siman. A mostani jatek az amivel mostanaban jaccanak az emberek, nemcsak ami epp felkerult az isonewsra.

"Sõt, a nemrég bejelentett új UnrealEngine3 kizárólag Dx9-re alapul!"
Ha nemreg lett bejelentve, nyilvan rengeteg jatek tamogatja maris... Gondolkozol is mielott valamit leirsz?

"A Q3 engineseken kívûl ugye még a Bioware készítet kizárólag OpenGL játékokat"
Nyilvan... A fejlesztok is tudnak errol?

"Ami a jövõt illeti, van a Doom3, illetve a Doom3 motoros játékok, amelybõl eddig egy darab van bejelentve. Ennyi"
Csak eppen a Doom3 inkabb lesz viszonyitasi alap, mint a Tamagocsi 23. Valoszinu hogy nem az utobbihoz fogsz videokartyat valasztani...

"Szóval az 50%-ék erõsen nevetséges, nem kellene erölködni..."
Akkor ne erolkodj a 90 meg 100%-kal!

De miert? Mert csodbe ment, es olcson szakemberekhez jutott. A 3dfx-et is felvasarolta asszem az nvidia, amikor az hasonloan jo anyagi helyzetben volt.

ollie
Attól függ, hogy aktív vagy passzív hûtõs e. Ha aktív akkor a gpu-nak szerintem el kell mennie 300 körül, a mem-nek, meg attól függ, hogy hány nanos.

Falconer
Najóvan, már leszedtem a radlinkert. 9200Gexcube -t mennyire lehet rakni, hogy túlélje, meg ne is fagyjon le?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Hol a bánatban van a Catalystban clockrate? Mert az memória vagy vpu órajelállítását sehol nem találtam.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

NeoMaN
Igazad van, én sem értem.
NV-nél ugyanez a helyzet. Faxom rakna fel kétes eredményt hozó drivert, inkább a tweak-el szórakozok salyát ízlésemnek megfelelõen, és ha kompatibilitási probléma lépne fel, 1 klikkel vissza lehetne csinyáni mindent...

cifuatwork
Mondjuk az ilyen Omega és DNA driver dolgokat nem igazán értem - azokkal a változókkal játszanak, amiket a Rage3D Tweakerben be lehet állítani ha "Advanced" tweaker mode-ban...
Nem egyszerûbb akkor simán felrakni azt, és azzal beállítani a dolgokat?

cifuatwork
He?

ollie
Hmm, biztos én vagyok a hülye, de nem találtam leírva, hogy milyen kártya. A linket meg lusta voltam megnézni, de végül is megnéztem és így már tudom milyen kareszról van szó.

Laalee
mi lenne ha elolvasnád a válasz erre üzeneteket is ? 😄
ott a cikk csak kivettem egy részt belõle, pont úgy ahogy jakuza tette. õ a legjobb tesztet választotta, én a legrosszabbat 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me