Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Unreal, Tournament Edition, U.T. 2003 FPS Shooter, hack the *.ini file for OGL support to be turned on
Hogy értsd:
Unreal, Tournament Edition, U.T. 2003 FPS Shooter, módosítsd az *.ini fájlt, hogy az OGL (értsd: OpenGL) támogatást bekapcsolhasd.
Ejnye-bejnye, besültél!
A világ legjobb D3D-s Játéksorozatát alapból OpenGL-snek belõni nagy félrelövés...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Neked is hazi feladat raklikkelni az elozo linkre, es megkeresni az "Unreal, Tournament Edition, U.T. 2003" bejegyzest.
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
"és a kegyelemdöfés: Simpson Hit&Run"
Tamagocsi, Pokemon es hasonlo "vilagszinvonal"...
Ha mar az Operation Flaspoint is versenybe szall, akkor erositsunk openglben: Soldier of Fortune, Soldier of Fortune 2, Serious Sam, Hitman, Hitman 2, Homeworld, Homeworld 2, Sin, Spec Ops, Tribes, Tribes 2, Wolfenstein: Enemy Territory, Oni, Kingpin, IL2 Sturmovik, Daikatana, Anachronox, Alone in the Dark 4.
De ha D3D-s kell (csak a nagyobb nevek), tessék:
Warcraft3, Hitman2, Lock-On, Flight Simulator 2004, Battlefield 1942, Battlefield: Vietnam, GTA:Vice City, GTA3, Splinter Cell, Thief3, Mafia, Morrowind, (az összes Sims és a Sim City 4), XIII., Rainbow Six, Ghost Recon, Raven Shield, Max Payne 2, Need 4 Speed: 5 (PU), Need 4 Speed: 6 (HP2), Need 4 Speed: 7 (U), C&C:Generals, Chrome, SWAT3, Vietcong, Freelancer, Operation Flashpoint, Haegemonia, Tron 2.0, Star Trek: Bridge Commander, Deus Ex 2, (az összes EA által megjelentettett FIFA/NFL/NBA/Nascar játék), Mechwarrior 4, Comanche 4, UT2k3, UT2k4, America's Army, FarCry, IGI2, NOLF2, NOLF: Contract J.A.C.K., Worms 3D, Prince of Persia, Halo - és a kegyelemdöfés: Simpson Hit&Run (a Vivendi legtöbbet tejelõ játéka 2003-ban, a maga 67,3 millió $-os bevételével).
Így most hírtelen ennyi jutott eszembe (úgy 50 játék, és akkor 1-1 nek számoltam a Sims-seket, a FIFA-kat, stb.)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Milyen catalyst van fent?
reforceot lõdd be, azzal jo lesz a refresh. Tuningra meg majd mást, mondjuk r3dtweaket.
Bérbe vehet? reklámfelület...
A kártya mûködési órajelei (GPU/MEM) nem egyenlõ a képfrissítési értékkel.
Refreshfixnek a reforce nevû progit használd (google), az egyszer beállítja, és mindenben jó lesz attól kezdve.
Szóval itt sem áll meg az állításod...
De a vita ugye a játékok számarányáról kezdõdött...

"És az emberek mivel játszanak úgy öszintén az eladási adatok alapján? Sims-el, Warcraft3-al, Flight Simulator 2004-el, stb... Mind-mind D3D-s játék."
Aha, biztos a sok CS fan is epp a directx-et izzitja...
" Az elmúlt évben kijött kb. 10-15 OpenGL-t használó játék. És vagy 200 D3D-s. Akkor mi is a felállás?"
Amibol mind a 10-15 nagy nev volt, olyan ami alapjan vasarol gepet az ember. A 200 DX-es jatekbol sincs tobb ami szamit, de te lehet hogy a legujabb DX-es shareware jatekok miatt fejlesztesz gepet...
"Ha kijön 1db Doom3, és kijön n darab D3D-s játék idén, ahol n<1 (de nyilván több száz, köztük HL2, STALKER, stb.), akkor szerinted mi a felállás?"
Az hogy inkabb a Doom3 miatt fog az ember videokartyat venni, mint a maocetung12-hoz. Nyilvan a HL2, stalker is ugyanigy szamit, de epp ugyanolyan fontos lesz mit produkal a doom3ban.
"Hol írtam én 100%-ot?!?! Mutasd már meg, vagy maradj csendben, és ne hazudozz!!!"
Jakuza irt 100%-ot, te mellette foglaltal allast, szal ki hazudozik?
"Amennyiben nem hiszed bemásolok párszáz 2003-ban megjelent D3D-s játék nevét, te meg gyûjsd össze a 2003-as OpenGL játékok nevét (saccra talán lesz 10-15db), és a számokat összevetjük. Okés?"
Abbol a parszazbol mennyi is eri el a 10-15 opengl-es szinvonalat? 10-15? Akkor meg?
Vedd a fáradtságot, és sorolj fel 20 D3D, meg 20 OGL programot, ami az utóbbi 1 évben jelent meg. Utóbbi nem fog menni, de elõbbibõl 3x ennyi is van.
Ennek hiányában meg nincs mirõl vitatkoznod.
Anyad a hulye, te paraszt! Surgosen szokj le errol!
Leírtál egy egyértelmû hülyeséget, és még véded is. Erre mit mondjak? 😊
Siman. A mostani jatek az amivel mostanaban jaccanak az emberek, nemcsak ami epp felkerult az isonewsra.
És az emberek mivel játszanak úgy öszintén az eladási adatok alapján? Sims-el, Warcraft3-al, Flight Simulator 2004-el, stb... Mind-mind D3D-s játék. Egyedül a CoD, az ST:ET2 és a JK:JA volt az, ami a komolyabb eladási listákon feltünt, és OpenGL-es játék volt (de talán ezekbõl összesen nem kelt el annyi, mint a SIMS-bõl..😊. Az elmúlt évben kijött kb. 10-15 OpenGL-t használó játék. És vagy 200 D3D-s. Akkor mi is a felállás?
Nyilvan... A fejlesztok is tudnak errol?
Mondj még fejlesztõgárdákat, akik OpenGL alá fejlesztenek (nem Quake engine, és nem Bioware, ill. Relic).
Csak eppen a Doom3 inkabb lesz viszonyitasi alap, mint a Tamagocsi 23. Valoszinu hogy nem az utobbihoz fogsz videokartyat valasztani...
Ha kijön 1db Doom3, és kijön n darab D3D-s játék idén, ahol n<1 (de nyilván több száz, köztük HL2, STALKER, stb.), akkor szerinted mi a felállás?
Akkor ne erolkodj a 90 meg 100%-kal!
Hol írtam én 100%-ot?!?! Mutasd már meg, vagy maradj csendben, és ne hazudozz!!!
kb. 90-95%-ot írtam, és ez eléggé valós adat, ezt megkérdõjelezni olyan, mintha az 1+1=2 képletett kérdõjeleznéd meg. Amennyiben nem hiszed bemásolok párszáz 2003-ban megjelent D3D-s játék nevét, te meg gyûjsd össze a 2003-as OpenGL játékok nevét (saccra talán lesz 10-15db), és a számokat összevetjük. Okés?

Mellesleg a rabeszelest Jakuza csinalta, en csak megcafoltam.
En is cifu hangneme ellen emeltem kifogast, csak epp az o sajat stilusaban, hogy megertse mivel jaccik.
A különbség max annyi, hogy nem hülyeséget próbál rábeszélni másokra görcsösen...
A hangnem meg egy olyan dolog, hogy a vélemény szabad, de a megnyilvánulási forma már nem. Ezért szóltam.
Lehet újat mondok vele, de az NVdia elöbb volt ott mint a Creative!
Volt is belõle kis balhé, elmentek az Aureal-hoz "vásárlási szándékkal", majd NEM vették meg, "csak" a fele mérnökgárdát nyúlták le.
Utána fejlesztették ki az XBOX és az NForce amúgy profi Audio rendszerét.
Igazából ez nem lenne gáz, de a Creativé let az A3D liszence, õk meg nem fejlesztik, ezért az kihalt, pedig rávert két kört az EAX-ra 😞
(Én mint boldog MX300 tulaj követtem ezeket figyelemmel. Aureal R.I.P.)
Anyad a hulye, te paraszt! Surgosen szokj le errol!
"A játékok kb. 4-5%-a használ OpenGL-t, fõleg azok, amelyek Quake enginet használnak, oszt ennyi! A mostani játékokra meg felhozod az U2-õt meg az UT2k3-at?!"
Siman. A mostani jatek az amivel mostanaban jaccanak az emberek, nemcsak ami epp felkerult az isonewsra.
"Sõt, a nemrég bejelentett új UnrealEngine3 kizárólag Dx9-re alapul!"
Ha nemreg lett bejelentve, nyilvan rengeteg jatek tamogatja maris... Gondolkozol is mielott valamit leirsz?
"A Q3 engineseken kívûl ugye még a Bioware készítet kizárólag OpenGL játékokat"
Nyilvan... A fejlesztok is tudnak errol?
"Ami a jövõt illeti, van a Doom3, illetve a Doom3 motoros játékok, amelybõl eddig egy darab van bejelentve. Ennyi"
Csak eppen a Doom3 inkabb lesz viszonyitasi alap, mint a Tamagocsi 23. Valoszinu hogy nem az utobbihoz fogsz videokartyat valasztani...
"Szóval az 50%-ék erõsen nevetséges, nem kellene erölködni..."
Akkor ne erolkodj a 90 meg 100%-kal!
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
NV-nél ugyanez a helyzet. Faxom rakna fel kétes eredményt hozó drivert, inkább a tweak-el szórakozok salyát ízlésemnek megfelelõen, és ha kompatibilitási probléma lépne fel, 1 klikkel vissza lehetne csinyáni mindent...
Nem egyszerûbb akkor simán felrakni azt, és azzal beállítani a dolgokat?