Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
"De egyébként rámutathatsz nyugodtan, hogy ki és melyik hozzászólásában sztárolta bármelyik gyártót is, mert az S3 topicban tanyázó 2 ember kivételével én ilyent nem láttam 😊)"
Te is kozismert ATI fan vagy, nyilvan ezert fel se tunik neked az ilyesmi. Ha jol emlexem abbol indult ki az egesz hogy vki a mezei radeon 9600at jobbnak allitotta be mint egy gf4. Ez kamu, akarhogy is nezzuk. En is inkabb radeon 9800prot vennek mint egy fx 5950et, de azert a meset lehet hanyagolni.
De egyébként rámutathatsz nyugodtan, hogy ki és melyik hozzászólásában sztárolta bármelyik gyártót is, mert az S3 topicban tanyázó 2 ember kivételével én ilyent nem láttam 😊)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ez valami 9600 Pro LITE vagy Easy (EZ), alias Value Edition lesz. Cserébe az ára is olyan.
Na de könyörgöm, mi a rákot keres az OpenGL.org listáján, ha egyszer kizárólag D3D-t kezel?!

Hát a "milyen videokartya?" topic kevésbé kommunikativ... talan itt:
Mos lattam egy arlistaban ati 9600 PRO féleséget 24 + áfa környékén, és ez pon ideális lenne mer 30 rugot szeretnék kb költeni videokareszra.. de jobban megvizsgalva ezt a Gexcube ATI9600 PRO-t azt lattam a leirasban hogy 400/200.. a GPU frekinek a 400Mhz az teljesen oké de a RAMjához nem purdé kicsit a 200MHz egy PROnál?
En csak arra akartam ravilagitani hogy a nagy ATI sztarolasban egyesek elegge elszalltak a realitasok talajrol, amit azert nem kene. Ide sztem informalodni nez be az ember, nem marketingszoveget olvasni, azt talal a gyartok oldalan is eleget. Nem tudom megerteni mire jo ez az "X ceg rulez, Y ceg suxx", kit erdekel ki gyartja a cuccot, csak az szamit hogy jo-e vagy sem. En gondolkodas nelkul megvennem az S3-at is ha 2szer olyan jo lenne mint a NV40 es az R420 egyutt, ti nem?
Kepzeld hozza a 2est, de sztem a mellekelt linkre kattintva ez amugy is kiderult.
"A Hitman 1 és 2 D3D-s játék (nyugodtan nézz utána)"
Valamiert csak rakerult az opengl.org listajara...
"Az az egyik fele, hogy a Flanker 2.0/2.5 D3D-t használ (játszottam vele eleget, feltünt volna... 😊), de hogy "öreg második világháborús szimulátor"-nak nevezni, mikor modern sugárhajtású vadászgépekkel kell benne repülni... na ez kész..."
Nem igazan ez a lenyeg benne, de miutan a Diablora is rairtak hogy RPG, nem lepodom meg az ilyeneken.
a 2900 is ugy jött ki hogy majd fel robbant már a karesz 😊
De ha 400/300-on megy akkor végül is nem lehet gagyi, nem+ 2.8 tokozású samsung ram-ok vannak rajta.
Lehet rosszul van beállítva a 3dmark?
Szerintem azért kevés (legalábbis remélem)mert a gépem egy rakás fos: gyér alaplap melyen 1700+ AMD @1433MHZ-en fut. 386 MB gagyi ram
Igy se reális?
Pedig szerintem a kártyával nincs gond 400/300-as, tunungolható RAM-okkal 390-re felturbóztam 😊
3DMARK eredmény ugyanazokkal a beállitásokkal:
Húzás elõtt: 2308 ponty
után: 2946 ponty
Nem semmi növekedés!
kérdések: hogy milyen ventit/hûtést ajánlotok? S hogyan kell rászerelni a card-ra? S hogy megfeleõ hûtés mellett ha jó felhúzom a kártyát lehet-e valami baja?
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
na persze a kocsi nem feltétlen számítástechnikai eszköz 😉

V9ykn8_TZL0
Ezt az "OpenGL" listát meg ne eröltessük, mert hülyére röhögtem rajta magam. A Hitman 1 és 2 D3D-s játék (nyugodtan nézz utána), az UT/UT2k3 meg hát már ki volt vesézve. De nem is ezen borultam ki, hanem a Su-27 Flanker 2.0-án amire azt írják, hogy "Old WW2 flight simulator". Az az egyik fele, hogy a Flanker 2.0/2.5 D3D-t használ (játszottam vele eleget, feltünt volna... 😊), de hogy "öreg második világháborús szimulátor"-nak nevezni, mikor modern sugárhajtású vadászgépekkel kell benne repülni... na ez kész...
Az OFP-t meg éppen amiatt hoztam bele a listába, mert a tiédbe szerepelt a SoF - a két játék kb. egyidõs...
De tudod mit. Gondold azt, hogy ugyanannyi OpenGL és D3D játék van. Sõt, még hangoztasd is ahol csak tudod.

Van itt olyan aki vett már az Aliencomputersnél OEM SAPPHIRE ATI RADEON 9800 PRO-t 51400Ft+Áfáért...
Azért kérdezem mert ugyan ez a kari a Bluefish-nál 71000 Ft+Áfa szintén OEM kivitelben...
GYEREKEK ÉN EZT NEM ÉRTEM... Valaki magyarázza meg Nekem ezt a dolgot,vagy írjon olyan emberke aki ott vett ilyen karit és kifogástalanul megy Neki... S persz úgy ahogy egy pronak kell...