Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A HIS honlapja
Akkor mondom en. 😛
Jobb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Milyen minõség ez a cucc ???
Amikor nem tud(sz) mivel visszavágni már, akkor a legeslegegyszerûbb erre hivatkozni
Egyébként meg én sehol nem mondtam olyant, hogy a sima 9600 jobb lenne mint a geforce4, úgyhog csak ne vonj ilyen párhuzamokat köztem, és tévhiteid között.
A legjobb persze még mindig az, hogy szerinted nekünk nincs igazunk, miközben továbbra sem tudsz felhozni semmit az állításod védelmére (én utánanézted játékosadatoknak, számoknak, stb.), és saját magaddal mondasz ellent (felhozod a CS játékosszámát, majd nem fogadod el, hogy akkor a Sims jóval magasabb játékosszáma miatt "mérvadóbb" lehetne; mikor kérdem, mit értesz "mérvadó játék" alatt, arra utalsz, hogy az SG topic hozzászólás száma a "mérvadó", mikor szembesítelek azzal ténnyel, hogy a Doom3-nak kevesebb hozzászólása van, mint a HL2-nek, megint viszakozol...).
Én meggyõzhetõ vagyok, csak akkor konzekvensen vezesd le az általad állítottakat, támaszd alá tényekkel, és hamu a fejemre, képes vagyok beismerni a tévedéseimet. De ha nem, akkor ugyan ne ragaszkoj már görcsösen a (a topicba hozzászóló többség szerint) hibás elméletedhez...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
S raadasul meg a kritikat se tudod elviselni.
Szerintem meg menj vissza kicsit az oviba, hogy szocializalodj kicsit.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Egy igen kimerito, mindenre kiterjedo szakertoi elemzest hallhattunk. Kesz szerencse hogy bennfentessel van dolgunk...
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
A Doom3 azert mervado, mert mindenki ahhoz viszonyit (mint minden ID-s jatekhoz altalaban), nem veletlenul. Egy Far Cryra evek mulva mar senki nem fog emlekezni, egy Doom3ra viszont mindenki. A hozzaszolasok magas szama azt jelenti hogy egy adott tema erdekli az embereket, akar igy, akar ugy. Attol hogy egy masik topicban is szinten sok a hozzaszolas, nem lesz kevesebb az elozoben. Erdekes hogy a Call of Duty (12k hozzaszolas) mindig a lista elejen tanyazik, nyilvan azert mert senkit nem erdekel. De a SOF2 multi 55k hozzaszolasat is nyilvan total kozombos emberek hoztak ossze...

De mos télleg necsesszetek má hoyg 30rugoér még nem lehet tisztességes videokarit kapni...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Akkor már inkább HalfLife 2 és STALKER (utóbbi nem hiszem, hogy a kedvencem lesz, de tuti, hogy jobb, mint a fenti kettõ).
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Gratulálok...
Ez aztán tényleg értelmes válasz...
Várj, megpróbálom továbbvinni e magasröptû gondolatfonalat - akkor az általad fojton felhozott Doom3 "mérvadó", mivel a Doom3 topicnak 2227 db hozzászólása van, akkor viszont sokkal mérvadóbb a Half-Life 2, mivel annak 9339 db hozzászólása van, de még a FarCry (5377 db), vagy a STALKER-hez is (3134 db) "mérvadóbb", mint a Doom3. Szóval úgy tünik, hogy még mindig nem értem, miért a Doom3-at tekintjük "mérvadó játéknak"...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Te magad is hozzátehetsz játékot, sõt, neked kell kategorizálnod stb...
Ennyit az OpenGL.org listájáról...
(most komolyan, legalább nézz utána...)
Mennyien játszanak SIMS-ekkel? Kb. 15 millióan! (EA adat)
Tényleg nevetséges vagy, ahogy itt görcsölsz, miközben még a számoknak sem vagy képes utánanézni...
A NWN jatekosoknal meg a d3d nem szempont.
Mondjuk lapozz a jatek forumra, es nezd meg melyik jatekhoz mennyi hozzaszolas van, az is jelez vmit.
De megjobban emlexunk a CS-re...
En se szamoltam hozza a NWN 2 kieg.-jet, meg a kb 2000 hozza irt modult. 😄
LOL. Esetleg a Pokemont is bevehetted volna mint mervado jatekot...
"When it's done"...

Azon kívûl bár nem ismered el, továbbra is elkanyarodsz a témáról, ugyanis ahogy már 2x is említettem, én az ÖSSZES játékra vetítettem a 90-95%-ot, te pedig erre reagáltál az 50%-os beszólásoddal, csak azóta "finomítottál" a szerinted "mérvadó" játékokra. Azt azonban még te sem határoztad meg, hogy ki szerint mérvadó, mert ugye eladási adatok/játékosszám alapján már említettem az arányokat (nézz utána nyugodtan, én megtettem). Az, hogy a neked "bejövõ" játékok fele OpenGL-es, még nem igazán reprezentatív felmérés...
Ismerek olyan szimulátor-mániás embert, akinek a gépén talán még nem is volt fent FPS, csak autó- illetve repülõgép szimulátor - az õ szemszögében meg aztán kegyetlenül nem a Doom3 a szempont...
És egy embert nem ismerek (elég népes) baráti körömbõl, aki a Doom3 miatt akar új videókártyát venni, a HL2 és a STALKER miatt viszont páran már cseréltek 😊)