Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Nekem excalibur 9700 pro volt kb 2 hétig és nagyon király volt!

ollie
Nézd meg a Morrowind topicot, a legtöbb hozzászólással rendelkezõ single player játék, és D3D-s. 😄

Az XT az már tuningolt verzió. Ha megnézed, akkor 9800-ban is lehet ugyebár kapni XT-t. Annak persze nagyobb is az órajele...

Mennyi a RADEON 9800PRO-k GPU órajele ??? Az lehet,hogy csak 380 ????? Egy 9600XT-é meg 500 ?????????

cifuatwork
A HIS Excalibur 9800Pro referenciadesing, vagyis semmivel sem rosszabb, mint a Connect3D, Sapphire, stb. gyártók kártyái.

A HIS honlapja

[Jakuza]
"Egyébként meg én sehol nem mondtam olyant, hogy a sima 9600 jobb lenne mint a geforce4, úgyhog csak ne vonj ilyen párhuzamokat köztem, és tévhiteid között."

Akkor mondom en. 😛
Jobb.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Van valakinek Excalibur ATI 9800PRO karija????
Milyen minõség ez a cucc ???

cifuatwork
Amikor írtam a #10940-et, még nem volt a #10939-es figyelmesztetésed. Én az elején lezártam volna a vitát, de mivel még mindig folyt a téma, nem állhattam meg a reakciót...

Laalee
de még most is folytatod

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Azért mert tisztába teszem bizonyos emberek görcsös tévedéseit, attól még nem sztárolok senkit. Ezt max te szeretnéd így beállítani, meg még azok, akik nem tudják másssal kimagyarázni az egyértelmû tévhiteiket.
Amikor nem tud(sz) mivel visszavágni már, akkor a legeslegegyszerûbb erre hivatkozni

Egyébként meg én sehol nem mondtam olyant, hogy a sima 9600 jobb lenne mint a geforce4, úgyhog csak ne vonj ilyen párhuzamokat köztem, és tévhiteid között.
cifuatwork
Szerintem lehet, hogy már az elején rövidre kellett volna zárni... 😄

cifuatwork
1x az életben adhatnál egyenes választ. 3x kérdeztem rá, mit értesz "mérvadó játék" alatt. Nem voltál képes egy kerek mondatban válaszolni. Szerintem mérvadó az eladási adat/játékosszám, de szerinted nem, és jöttél azzal, hogy az SG.hu fórumán a hozzászólásszámot tekinted "mérvadónak". Ezen is megbuktál, mert a fölemlegett Doom3-nak történetesen negyed annyi hozzászólása van, mint pl. a Half-Life 2-nek, vagyis úgy tünik, hogy az jobban érdekli az embereket, mint a Doom3. Mondjuk ez a hozzászólás szám már csak azért is sántít, mert az SG.hu-n nem túl népszerû téma pl. a Lock-On vagy az Il-2, de akár az OFP-t is fel lehet hozni. Holott ezen játékoknak is elég méretes magyar rajongótábora van (nem akkor, mint egy CS-nek, de azért a kemény mag bõven száz felett van), saját fórumuk, weboldaluk van, és nem az SG-n diskurálnak.

A legjobb persze még mindig az, hogy szerinted nekünk nincs igazunk, miközben továbbra sem tudsz felhozni semmit az állításod védelmére (én utánanézted játékosadatoknak, számoknak, stb.), és saját magaddal mondasz ellent (felhozod a CS játékosszámát, majd nem fogadod el, hogy akkor a Sims jóval magasabb játékosszáma miatt "mérvadóbb" lehetne; mikor kérdem, mit értesz "mérvadó játék" alatt, arra utalsz, hogy az SG topic hozzászólás száma a "mérvadó", mikor szembesítelek azzal ténnyel, hogy a Doom3-nak kevesebb hozzászólása van, mint a HL2-nek, megint viszakozol...).

Én meggyõzhetõ vagyok, csak akkor konzekvensen vezesd le az általad állítottakat, támaszd alá tényekkel, és hamu a fejemre, képes vagyok beismerni a tévedéseimet. De ha nem, akkor ugyan ne ragaszkoj már görcsösen a (a topicba hozzászóló többség szerint) hibás elméletedhez...

Laalee
na ezt az ogl vitát most zárjuk le! vagy máshogy oldom meg 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

[Jakuza]
Itt egyedul neked nincs igazad.
S raadasul meg a kritikat se tudod elviselni.
Szerintem meg menj vissza kicsit az oviba, hogy szocializalodj kicsit.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

"Doom III fos lesz."
Egy igen kimerito, mindenre kiterjedo szakertoi elemzest hallhattunk. Kesz szerencse hogy bennfentessel van dolgunk...

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

Hat nem te vagy a mervado, az mar biztos. Hozzaszolas 1 adott topicban meg ugye azert tortenik mert nem erdekli az embereket a tema... LOL, bazz!

A Doom3 azert mervado, mert mindenki ahhoz viszonyit (mint minden ID-s jatekhoz altalaban), nem veletlenul. Egy Far Cryra evek mulva mar senki nem fog emlekezni, egy Doom3ra viszont mindenki. A hozzaszolasok magas szama azt jelenti hogy egy adott tema erdekli az embereket, akar igy, akar ugy. Attol hogy egy masik topicban is szinten sok a hozzaszolas, nem lesz kevesebb az elozoben. Erdekes hogy a Call of Duty (12k hozzaszolas) mindig a lista elejen tanyazik, nyilvan azert mert senkit nem erdekel. De a SOF2 multi 55k hozzaszolasat is nyilvan total kozombos emberek hoztak ossze...

balcooo
cifu, inquisitor, kösz az infot. szal PROSE az NO WAY! 😊 megjegyezve. de en aaaaakkorse akarok negyvenér videokarit venni brühühü, mintha afogamat huznák, ehh... Eddig életembe nemvettem huszplusz afanal draggabbér😊 A mostani ati9000es is elég jol huzta mostanaig mégis😊
De mos télleg necsesszetek má hoyg 30rugoér még nem lehet tisztességes videokarit kapni...

[NST]Cifu
Szvsz azért én továbbra is idegenkedem ettõl - aki zajtalan gépet akar, az úgyis vízhûtést csinál, önmagában a Zalman hûtéses videókari még nem elég - ott a CPU hûtõ, sõt, egyes esetekben a northbridge hûtés is. Hiába zajtalan a videókártya, ha a CPU-n vagy az északi hídon egy nem teljesen csendes hûtés van...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Én már kikészültem tõle, úgyhogy magammal rántom a bomlott elmék közé...

IMYke2.0.0.0
Bár, lényegében az a cikk lehúzza a cumót... de mégis legalább a topikhoz méltó téma lenne...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
De miért is errõl dumálunk, miért nem errõl: Zajtalan Radeon

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Doom III fos lesz. Az is techno-demo, mint a FarCry, csak utóbbiba loptak egy kis történetet is.
Akkor már inkább HalfLife 2 és STALKER (utóbbi nem hiszem, hogy a kedvencem lesz, de tuti, hogy jobb, mint a fenti kettõ).

hagyad már szegény már õse tugya mit beszél a végén még kikészited azzal hogy nem lehet niki igaza... 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

[NST]Cifu
Szóval szerinted az a mérvadó, hogy az SG.hu fórumain hány hozzászólás volt?!?!

Gratulálok...
Ez aztán tényleg értelmes válasz...

Várj, megpróbálom továbbvinni e magasröptû gondolatfonalat - akkor az általad fojton felhozott Doom3 "mérvadó", mivel a Doom3 topicnak 2227 db hozzászólása van, akkor viszont sokkal mérvadóbb a Half-Life 2, mivel annak 9339 db hozzászólása van, de még a FarCry (5377 db), vagy a STALKER-hez is (3134 db) "mérvadóbb", mint a Doom3. Szóval úgy tünik, hogy még mindig nem értem, miért a Doom3-at tekintjük "mérvadó játéknak"...

sniper: kcisit nézz már magadba eddig inkább csak röhelyes voltál de kezd már fáraszto lenni ez a görcsölés... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

IMYke2.0.0.0
Az OpenGL.org listája fos... ugyanis azt nem szakemberek szerkesztik!
Te magad is hozzátehetsz játékot, sõt, neked kell kategorizálnod stb...
Ennyit az OpenGL.org listájáról...

[NST]Cifu
Szóval, akkor? Mi a "mérvadó játék"? Az, amelyik tetszik neked? Mert tényleg nem tudom már követni a gondolatmenetedet.

"legalább nézz utána"

Es? Van ott eleg opengl jatek, amihez szinten kiugroan sok a hozzaszolas.

Nevetseges az epp te vagy, most is epp azt akarod rajtam szamon kerni, ami beloled hianyzik. LOL.

[NST]Cifu
A legtöbb hozzászólás a BF42-höz volt, valami 74ezer fölött...

(most komolyan, legalább nézz utána...)

Mennyi szarvasvadasz, meg horgasz progi volt mar eladasi listak elen...

[NST]Cifu
Mennyien játszanak CS-t? Mintegy 670 ezren? (STEAM adat)
Mennyien játszanak SIMS-ekkel? Kb. 15 millióan! (EA adat)

Tényleg nevetséges vagy, ahogy itt görcsölsz, miközben még a számoknak sem vagy képes utánanézni...

Az pont idoben van. 😊 Legalabb nem alfa-beta-nemmukodik jatekot kapsz.

Az opengl.org-ot nem en szerkesztem, beszeld meg veluk, ha kifogasod van az oldalukkal.

"Ismerek olyan szimulátor-mániás embert, akinek a gépén talán még nem is volt fent FPS, csak autó- illetve repülõgép szimulátor - az õ szemszögében meg aztán kegyetlenül nem a Doom3 a szempont"
A NWN jatekosoknal meg a d3d nem szempont.

"Azt azonban még te sem határoztad meg, hogy ki szerint mérvadó"
Mondjuk lapozz a jatek forumra, es nezd meg melyik jatekhoz mennyi hozzaszolas van, az is jelez vmit.

[NST]Cifu
Még 1x: mi az a "mérvadó játék"? Az, hogy melyik játékok voltak az eladási listák csúcsain - megsúgom, az az 50 játék mindegyike ilyen...

"És ha pedig a játékosszámot nézzük, akkor ugye még durvább a kép (emlékeztetlek a Sims-re, illetve az MMORPG-kre)."
De megjobban emlexunk a CS-re...

"És akkor még nem is vettem a küldetéslemezeket (BF42: 2db, OFP: 2db, stb.)"
En se szamoltam hozza a NWN 2 kieg.-jet, meg a kb 2000 hozza irt modult. 😄

"Na de banyek, hát épp ezt mondom, az én általam felsorolt 50-es lista játékai egytõl-egyig mérvadó játékok!!"
LOL. Esetleg a Pokemont is bevehetted volna mint mervado jatekot...

[NST]Cifu
Nem, de arról sem, hogy idõben jelennek meg 😊)

"When it's done"...

En is ismerek sokat akik NWN miatt csereltek. 😊

Aha, az ID jatekai mindig is arrol voltak hiresek hogy nem jelentek meg...

[NST]Cifu
Na, de amíg ollie elismerte a tényt, az OpenGL.org listáján még mindig ott van a Flanker! Kis különbség...

[NST]Cifu
Mérvadó játékok? Na de banyek, hát épp ezt mondom, az én általam felsorolt 50-es lista játékai egytõl-egyig mérvadó játékok!! És akkor még nem is vettem a küldetéslemezeket (BF42: 2db, OFP: 2db, stb.), mivel az OpenGL.org listája is tele van ilyenekkel, sõt, ott vannak a MOD-ok is (pl. DoD, CS, pedig ilyenek vannak UT alá is, lásd Tac-Ops vagy Infiltration). Így pedig már bõven túl vagyunk a fele-fele arányon! És ha pedig a játékosszámot nézzük, akkor ugye még durvább a kép (emlékeztetlek a Sims-re, illetve az MMORPG-kre).

Azon kívûl bár nem ismered el, továbbra is elkanyarodsz a témáról, ugyanis ahogy már 2x is említettem, én az ÖSSZES játékra vetítettem a 90-95%-ot, te pedig erre reagáltál az 50%-os beszólásoddal, csak azóta "finomítottál" a szerinted "mérvadó" játékokra. Azt azonban még te sem határoztad meg, hogy ki szerint mérvadó, mert ugye eladási adatok/játékosszám alapján már említettem az arányokat (nézz utána nyugodtan, én megtettem). Az, hogy a neked "bejövõ" játékok fele OpenGL-es, még nem igazán reprezentatív felmérés...
Ismerek olyan szimulátor-mániás embert, akinek a gépén talán még nem is volt fent FPS, csak autó- illetve repülõgép szimulátor - az õ szemszögében meg aztán kegyetlenül nem a Doom3 a szempont...

[NST]Cifu
Én a HL2 miatt cseréltem le a videókártyámat 9800Pro-ra, majd XT-re 😊
És egy embert nem ismerek (elég népes) baráti körömbõl, aki a Doom3 miatt akar új videókártyát venni, a HL2 és a STALKER miatt viszont páran már cseréltek 😊)

Akik meg lecserélik,azok meg nagy "számítogép fanok",õk amúgy is cserélgetik a configot,amibe nem csak a vidkari. szerepel.

Jó lenne már észrevenned,hogy olyan játékró beszélsz ami még meg sem jelent,teljesen kilátástalan,lehet hogy meg se fog jelenni.Ennyi erõvel lehetne a farcry-t is említeni, mennyien vesznek most vid.kártyát.Szerintem,ha kijön a doom fél-1 éven belül,fele ennyien sem fogják lecserélni a kártyát.