Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
Imitt-amott. Pár helyen van olyan 38e (128M😎 és 43e (256M😎 körüli árakon.
Az egyik teszthez az Alien Computers adott kártyát, kérdezz rá náluk.
(Igaz õk Club 3D X800RX-et árulnak, ez egy picitt húzott GT, és a pletykák szerint jó esélye van 12 vagy 16 pipe bekapcsolásának ... de ha még se, akkor is jó ára van.)
Ja természetesen PCIE verziók csakis.
Ezt most nem értem, van rá 2 év gari nem?
Másrészt szerintem (tapasztalataim alapján) sokkal kevesebb gáz van vele mint Sapphire-okkal, az Abit szutykainál meg mondjuk minden jobb 😊
azért mondtam hogy nem érte meg 40-ért megvenni mert már van sok bolt ahol 28000 ft környékén van
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
itt láthatod
OFF : 512 MB DDR Ram 400 MHz Kingston 8737
ez lenne 30 rugó dúrván !
ha csak ennyi akkor igen, ez megéri ha tutira pro (256bit, 8pipe)....
Szerintetek érdemes befegtetni egy Ati 9800 Pro-ba (128mb) 23 rugóért ?
Lehet, <#lama>#lama> vagyok, de az 5.9-es ATI drivert miert nem tudom letolteni a hivatalos oldalrol? Csak egy 8kb-s exe jon le 😞
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Valami geb@sz volt a gyári telepítõvel, ugyhogy letöltöttem egy másikat, igy már müxik.
Köszi!
ATI POWER!!!!!!!!!
ATI POWER!!!!!!!!!
Tisztelt *******!
Szerintem meg kellene vizsgálni az alaplap agp foglalatát is. Mi is teszteltük a kártyát, nem csak a szervíz, de egyszer sem produkált ilyen képet. Ez nem driver hiba hanem 90%, hogy nincs a helyén rendesen a kártya vagy nem érintkezik jól. Be van csavarozva a kártya és fixen stabilan áll?
Üdv, *******
még ekkora baromságot..
egyébként ki van kapcsolva.
szerinted megoldaná ezt a problémát?:kép
vagy ez hardver hiba?(9600XT)
mert mikor catalyst driver van feltelepítve ez a kép tárul elém,hogyha semmi driver nincs hozzá felrakva akkor nincs probléma.
ha ezt leszedem, felteszem az 5.9-es omega drivert,ezután el lehet távolítani gondd nélkül az omega drivert,és újra felrakhatom a catalystot gond nélkül?
Nem tudom az AGP-t 8x-ra állítani. 9800pro-m és A7N8X-edeluxe alaplapom van. Már próbáltam a bios-t is frissíteni (1013) de nem müxik. Mit lehetne tenni?
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae