Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de szerintem ide is írhatnád, hiszen nem üzletelsz vele
Én regisztráltam magam tegnap náluk 2 perc aztán megrendeltem,hogy a helyszínen fizetem s ott is veszem át,visszaigazolták s ott kp 60625 Ft-ot füzettem 1 év garival...
V9ykn8_TZL0
Akar valaki olcsón ATI RADEON 9800PRO-t
SAPPHIRE ATI 9800PRO 48750Ft+Áfa....
Ha érdekel valakit megadom a bolt címét...
Tudtok valami adatot errõl a 9800se@9800 témáról.
Igazából nincs türelmem visszaolvasni.....
Én is ilyet vettem. nekm megy a 8 pip, de más fórumon írták, hogy ebbõl a típusból 3-ból csak 1 ment pro-ként. Szóval nekem visított a malac. Ha van lehetõséged próbáld ki elõtte a kártyát.
Ha megveszed a karit gondolkodj egy jó hûtésen is mert iszonyatosan melegszik a vpu.
Sok sikert.
Lássátok be, hogy vannak az ATI-nak és Geforce-nak is gyenge pontjai (sniper megmondta), és a vitát sztem zárjátok le, mert semmi értelme az egész hajcihõnek, mert mind a ketten igazat beszéltek a karikkal kapcsolatban...

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Fejezzétek be itt és most, a témában érvek már úgysem lesznek, csak ferdítés.
A tény az, hogy a játékok bõ 90%-a D3D-s, és ezen nem változtat sem a minõségük, sem az opengl-es játékok igényessége.
Jó játékból is több van D3D-s, mint OpenGl-es (noha nem 2x annyi), de NEM EZ VOLT AZ EREDETI TÉMA. (vágod sniper? nem kell tovább ferdíteni, nincs itt semmilyen ATI fan sem, azt csak te szeretnéd.)
PONT.
Vitatkozhat tovább errõl aki akar, feel-free, _privátban_.
Továbbiakban itt törlök, nincs sértõdés.
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ez a "sniper vs. mindenki" vita rendesen felnyomja az emberben a pumpát (és szerintem nem csak bennem)...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Mar kezdelek nagyon unni, foleg azert , mert a hulyesegedet hajtod 3 napja es ha kesz erveket mar nem tudsz felhozni, akkor elkezdesz kopdosni.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
catalystot már reinstalltam, a kép az xp telepítõnél is õssze van húzva...
help somebody!
Ebben te hol lattal olyat hogy szerintem te mondtad???
1szer az eletben el is olvashatnad a valaszt, ahelyett hogy ujra megkerdezed.
"Szerintem mérvadó az eladási adat/játékosszám"
Akkor a Pokemon meg a Deer Hunter fenyevekkel jobb mint a Half Life2 meg a Stalker egyutt.
"Ezen is megbuktál, mert a fölemlegett Doom3-nak történetesen negyed annyi hozzászólása van, mint pl. a Half-Life 2-nek, vagyis úgy tünik, hogy az jobban érdekli az embereket, mint a Doom3."
A Soldier of Fortune 2 meg 10szer annyi embert erdekel mint mondjuk a Far Cry, lehet hogy megse en buktam?
"A legjobb persze még mindig az, hogy szerinted nekünk nincs igazunk, miközben továbbra sem tudsz felhozni semmit az állításod védelmére"
Ez kapalozasnak elmegy, de ervnek keves.
"Én meggyõzhetõ vagyok, csak akkor konzekvensen vezesd le az általad állítottakat, támaszd alá tényekkel, és hamu a fejemre, képes vagyok beismerni a tévedéseimet. De ha nem, akkor ugyan ne ragaszkoj már görcsösen a (a topicba hozzászóló többség szerint) hibás elméletedhez"
Ugy vettem eszre nem magammal vitatkozok, ebbol kovetkezik hogy ti is ugyanannyira veritek a nyalatokat mint en, szal ne nagyon mutogasson senki itt ezert, mert erkolcsi alapja 1 szal sincs hozza.
A topicba jarok tobbsege ATI fan, a geforce topicban pont az ellenkezo ara'nyt tapasztalnad, szal a "tobbseg" itt nem egyenlo a valodi tobbseggel.
Amúgy furcsamód nálam is az OGL-es gammák vannak abszolút topon (q3, mohaa, cod, wolf, kotor), monnyuk most aktuálisan ut2k4. Ez csak véletlen szvsz.
Sniper ---> Te nagyon nem vágod a témát, és elfogult vagy.
Borg---> Te vágod a témát, de Te is elfogult vagy (ATI). :Ð
Monnyuk tény hogy fx egy kalap szar...
UFF, szóltam....

Abit IC7-G full - P4 Northwood [email protected]/800 - Geforce FX 5600XT 256DDR 364/431 - 2*256DDR - Pioneer DVDR-106D 120Gb Maxtor7200 8Mbyte cache SATA - 2x 80Gb Maxtor7200 8Mbyte cache
Én nem merem már följebb húzni, pedig bírná, de sok haverom azt mondta, hogy hamar tönkremegy...
Szerintem ennyi is éppen elég a legtöbb dologhoz, ha meg játtszom, akkor autooverclock, azt szevasz!

Abit IC7-G full - P4 Northwood [email protected]/800 - Geforce FX 5600XT 256DDR 364/431 - 2*256DDR - Pioneer DVDR-106D 120Gb Maxtor7200 8Mbyte cache SATA - 2x 80Gb Maxtor7200 8Mbyte cache
Miért csak 364/431-en hajtod a videókaridat?
380/550-et plussz hûtés nélkül akármelyik FX 5600XT-nek bírnia kell!
9600 XT 4 pipeline, 128 bit, 500/300 órajelek
9800 PRO 8 pipeline, 256 bit, 380/340 órajelek
A 9800 pro kb másfészer gyorsabb mint a 9600 XT szintetikus tesztekben.
Már bocsi a kérdésért, de egy 9600XT nem jobb nála?