Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
ma már szinte mindenen samsung van

Nem tudom hány nanos de samsung van rajta az tuti.....

www.edigital.hu

Hány ns-os a memóriája? Samsung?

ollie
küld már el a címét/nevét/weboldalát, mert érdekel (bár nem fogok még egy 9800 pro-t venni 😊
de szerintem ide is írhatnád, hiszen nem üzletelsz vele

Ja s tegnap még 3 volt nekik........

Azzal futott ennyit a cucc... Ha interneten rendeled akkor kerül ennyibe... Ha nem neten hanem bemész akkor 50000+Áfa még ezse rossz...

Én regisztráltam magam tegnap náluk 2 perc aztán megrendeltem,hogy a helyszínen fizetem s ott is veszem át,visszaigazolták s ott kp 60625 Ft-ot füzettem 1 év garival...

Aha!!! Kisker

ollie
ez kisker ár?

ollie
jól tetted

Davidus
Pont ezt akartam kérdezni hogy mitõl lettek ilyen olcsók a 9800pro-k 😛 Szinte az összes gyártóé 50-60+áfa.

V9ykn8_TZL0

Sziasztok!

Akar valaki olcsón ATI RADEON 9800PRO-t
SAPPHIRE ATI 9800PRO 48750Ft+Áfa....

Ha érdekel valakit megadom a bolt címét...

vaslav
mégis visszaolvastam
csá

vaslav
SZasztok.
Tudtok valami adatot errõl a 9800se@9800 témáról.
Igazából nincs türelmem visszaolvasni.....

yas
Hali.

Én is ilyet vettem. nekm megy a 8 pip, de más fórumon írták, hogy ebbõl a típusból 3-ból csak 1 ment pro-ként. Szóval nekem visított a malac. Ha van lehetõséged próbáld ki elõtte a kártyát.
Ha megveszed a karit gondolkodj egy jó hûtésen is mert iszonyatosan melegszik a vpu.
Sok sikert.

Törölt felhasználó
Nagyon cool vagy sniper, jól fel tudod az ATI-Sokk-at idegesíteni!
Lássátok be, hogy vannak az ATI-nak és Geforce-nak is gyenge pontjai (sniper megmondta), és a vitát sztem zárjátok le, mert semmi értelme az egész hajcihõnek, mert mind a ketten igazat beszéltek a karikkal kapcsolatban...
Taptarap
én ATI fan vagyok de imádom a GF-ot is, mindkettõ van és kedves nekem

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Met
Már ideje volt.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Bazz már megint rákezdtetek?
Fejezzétek be itt és most, a témában érvek már úgysem lesznek, csak ferdítés.

A tény az, hogy a játékok bõ 90%-a D3D-s, és ezen nem változtat sem a minõségük, sem az opengl-es játékok igényessége.
Jó játékból is több van D3D-s, mint OpenGl-es (noha nem 2x annyi), de NEM EZ VOLT AZ EREDETI TÉMA. (vágod sniper? nem kell tovább ferdíteni, nincs itt semmilyen ATI fan sem, azt csak te szeretnéd.)
PONT.

Vitatkozhat tovább errõl aki akar, feel-free, _privátban_.
Továbbiakban itt törlök, nincs sértõdés.
Ezaz, ha elfogynak az ervek, akkor inkabb a tenyeket se lassad, hatha ugy kevesbe savanyu a szolo. Amugy csak "sniper vs. elvakult ATI fanokrol" lehet beszelni.

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

ott a pont 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

cifuatwork
Ezúton kérem az adminokat, hogy vágjanak már rendet.

Ez a "sniper vs. mindenki" vita rendesen felnyomja az emberben a pumpát (és szerintem nem csak bennem)...

hát az eddigi ezsmefuttatásaidat figyelembevéve lehet még ezis kitelne tõled ;PPP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Ja, nyilvan en flamelek magamnak Jakuza neven...

hát már a tiednek se sok aköpködésen kivül, csak kezd már kicsit unalmas lenni hogy teleflameled a topicot fölöslegesen...

Az elozo hozzaszolasod is csak kotekedes volt, szal te errol inkabb ne nagyon papolj! Kotekedni meg mehecc a gumiba, latom mar ismered, de akkor miert nem vagy ott?

Raadasul azt nem ertem sok embernek miert baj ha openglben is jo a kartya, nemcsak dx-ben. Ti inkabb lemondtok 1 jo jatekrol, csakhogy el ne mozduljatok az ATI fan club allaspontjatol? Mire ez a vakbuzgosag, fizet erte az ATI, vagy mi? Nem a tudas szamit inkabb, hanem a markanev? Nekem van ATI es Nvidia kartyam is, talan ezert nem felek beismerni hogy az egyik ebben jobb, a masik meg abban, de akinek csak 1 van, annak ugy laccik savanyu a szolo.

[Jakuza]
Menjel inkabb a gumiszobaba es nyiss magadnak egy OpenGL az en istenem topicot.
Mar kezdelek nagyon unni, foleg azert , mert a hulyesegedet hajtod 3 napja es ha kesz erveket mar nem tudsz felhozni, akkor elkezdesz kopdosni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Most is te kotexel csak, ennek aztan abszolut semmi koze nem volt a temahoz.

Miert is nem? Bebizonyosodott hogy az openglt nem lehet leirni, mert rengeteg jatek hasznalja, raadasul nem akarmilyenek. Vagyis igazam volt.

tegnap kiküldtem a tv-re a képet 1 radeon 9600xt-rõl, aztán azóta a postoló képernyõm el van csúszva, meg a teteje le van vágva
catalystot már reinstalltam, a kép az xp telepítõnél is õssze van húzva...
help somebody!

Es? Ezzel megintcsak engem tamasztasz ala, mivel en mondtam hogy regebbi jatekokkal is rengetegen jaccanak, tehat mervadoak, nemcsak a 0day warezra bukik mindenki.

bazz hagyad már abba ha nem hoznád fel midnig a vergödésedet a kutyát nem érdekelné már ez a flame..., már komolyan röhelyes, majd ha pangás lessz a topicban akkor hozd fel max addig full fölsleges kötekedni... 😊

... legalabbis a kereskedonek, hogy ismet atvagott 1 hozzanemertot.

"abbol indult ki az egesz hogy vki a mezei radeon 9600at jobbnak allitotta be mint egy gf4"
Ebben te hol lattal olyat hogy szerintem te mondtad???

"1x az életben adhatnál egyenes választ. 3x kérdeztem rá, mit értesz "mérvadó játék" alatt."
1szer az eletben el is olvashatnad a valaszt, ahelyett hogy ujra megkerdezed.

"Szerintem mérvadó az eladási adat/játékosszám"
Akkor a Pokemon meg a Deer Hunter fenyevekkel jobb mint a Half Life2 meg a Stalker egyutt.

"Ezen is megbuktál, mert a fölemlegett Doom3-nak történetesen negyed annyi hozzászólása van, mint pl. a Half-Life 2-nek, vagyis úgy tünik, hogy az jobban érdekli az embereket, mint a Doom3."
A Soldier of Fortune 2 meg 10szer annyi embert erdekel mint mondjuk a Far Cry, lehet hogy megse en buktam?

"A legjobb persze még mindig az, hogy szerinted nekünk nincs igazunk, miközben továbbra sem tudsz felhozni semmit az állításod védelmére"
Ez kapalozasnak elmegy, de ervnek keves.

"Én meggyõzhetõ vagyok, csak akkor konzekvensen vezesd le az általad állítottakat, támaszd alá tényekkel, és hamu a fejemre, képes vagyok beismerni a tévedéseimet. De ha nem, akkor ugyan ne ragaszkoj már görcsösen a (a topicba hozzászóló többség szerint) hibás elméletedhez"
Ugy vettem eszre nem magammal vitatkozok, ebbol kovetkezik hogy ti is ugyanannyira veritek a nyalatokat mint en, szal ne nagyon mutogasson senki itt ezert, mert erkolcsi alapja 1 szal sincs hozza.
A topicba jarok tobbsege ATI fan, a geforce topicban pont az ellenkezo ara'nyt tapasztalnad, szal a "tobbseg" itt nem egyenlo a valodi tobbseggel.

NeoMaN
DoomIII a LEGNAGYOBB lesz, vita NINCS!! :Ð

Amúgy furcsamód nálam is az OGL-es gammák vannak abszolút topon (q3, mohaa, cod, wolf, kotor), monnyuk most aktuálisan ut2k4. Ez csak véletlen szvsz.

Sniper ---> Te nagyon nem vágod a témát, és elfogult vagy.

Borg---> Te vágod a témát, de Te is elfogult vagy (ATI). :Ð
Monnyuk tény hogy fx egy kalap szar...

UFF, szóltam....

Az ovihoz meg fejlodnod kell par evet, pubi. Te egybol megjelensz ha szemelyeskedesrol van szo, tipikus bajkevero vagy.

Törölt felhasználó
Jaja szerintem is elég, de én sem panaszkodom, mert jól fut minden game. Csak tudod az ember mindig többet vár. 😊

Abit IC7-G full - P4 Northwood [email protected]/800 - Geforce FX 5600XT 256DDR 364/431 - 2*256DDR - Pioneer DVDR-106D 120Gb Maxtor7200 8Mbyte cache SATA - 2x 80Gb Maxtor7200 8Mbyte cache

Törölt felhasználó
Akkó elég gázos a karid, nemcsoda, hogy kiakarod cserélni!
Én nem merem már följebb húzni, pedig bírná, de sok haverom azt mondta, hogy hamar tönkremegy...
Szerintem ennyi is éppen elég a legtöbb dologhoz, ha meg játtszom, akkor autooverclock, azt szevasz!
Azért, mert az enyém nem bírja. Nem tudom, hogy miért, de 434-nél már kezd szemetelni. A GPU meg 367-et még bírja, de utánna fagyás a 3DMark-ban.

Abit IC7-G full - P4 Northwood [email protected]/800 - Geforce FX 5600XT 256DDR 364/431 - 2*256DDR - Pioneer DVDR-106D 120Gb Maxtor7200 8Mbyte cache SATA - 2x 80Gb Maxtor7200 8Mbyte cache

Törölt felhasználó
Ja és ljoe!
Miért csak 364/431-en hajtod a videókaridat?
380/550-et plussz hûtés nélkül akármelyik FX 5600XT-nek bírnia kell!
Köszi a kimerítõ választ. Szerintem megveszem a 9800SE-t, de még alszok rá egyett. Köszi még egyszer mindenkinek.

ollie
9700 pro az 256 bit és 8 pipeline
9600 xt meg 128 bit és 4 pipeline

ollie
8 pipe 2x gyorsabb mint 4, de egy vidkarinál nem csak ez számít. Nem mindegy, hogy a memóriabusz hány bites (128 vagy 256), ill mennyi a fizikai sebessége a gpu-nak sé a ramnak.

9600 XT 4 pipeline, 128 bit, 500/300 órajelek
9800 PRO 8 pipeline, 256 bit, 380/340 órajelek

A 9800 pro kb másfészer gyorsabb mint a 9600 XT szintetikus tesztekben.

Törölt felhasználó
Annyira nagy szám a 9700Pro?!
Már bocsi a kérdésért, de egy 9600XT nem jobb nála?
hykao
Akkó' szerintem csinálj azt, amit akarsz!
Nem szeretnék használtat venni.

hykao
Használtan vegyél (de amin még van garancia) olyan 9800se-t ami tuti, hogy megy 9800pro-ként is, vagy 9700-et sztem.