Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.hisdigital.com/html/9800pro.htm
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
"Az árlistában található ATI 9600 128MB DDR TV Connect3D márkájú, 128bites verzió, jelenlegi aktuális ár pedig :20400+ÁFA"
Akkor ez megeri ugye? Fejlettebb a korabban emlitett 9000PRO es Gef3ti 200-nal?
A valaszokat koszonom.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A 3D-s teljesítmény nem minden célközönségnél mérvadó dolog, az pedig egyes egyedül a hazai boltok pofátlansága, hogy ilyen kártyákat komoly ábrázattal eladnak játékra is használt gépekhez.
Szóval a 9600SE, 9550SE, 9000/9100 stb kártyáknak nagyonis megvan a helyük.
Nálam cégnél pl sima 9000-res radeonok is futnak CAD-es gépekben, mert arra egyszerûen nem kell jobb, drágább.
Ami a 8500 utódokat illeti, nos a 9100 még a 8500(LE) valódi örököse, de a 9000 és a 9200 már egy "finomított" változat, olcsóbb gyártással...
Vagyis az ok a pénz, a pénz és a pénz... 😊))
-Powered by ATi - Partners (lista azokról a gyártókról, akik ATi kártyákat gyártanak/árúsítanak, mielött vásárolsz, nézz utána pontosan mit írnak róla a hivatalos oldalon)
-A frekiket minden esetben kérdezd meg, a 9600XT-k alaphelyzetben 500Mhz-en futó VPU-val és 300Mhz-en futó memóriával rendelkeznek, ha ennél lassabb, akkor felejtõs téma.
Hercules 9800SE AIW Radeon?
Adatok:
Graphics processor - RADEON™ 9800 SE
Processing technology - 0.15µ
Memory - 128MB onboard DDR RAM
Memory / Core interface - 256-bit DDR
Bus - AGP 2X/4X/8X
Rendering pipelines - 4
DirectX 3D Hardware - DirectX® 9
OpenGL version - OpenGL®1.3
Output options - DVI-I Output ( DVI-I to VGA converter included)
- TV Output
Package Contents Graphics board featuring ATI RADEON 9800 SE engine with 128MB onboard DDR-RAM
Radio Frequency Remote Control & USB receiver
Input connection adapter:
Composite video & stereo audio input
S-Video (S-VHS) input
Output adapter:
Composite video & stereo audio output
S-Video (S-VHS) output
DVI-I to VGA adapter
Installation CD-ROM
Includes installation drivers for maximum performance and compatibility
Complete set of multimedia software
Online documentation on the included CD
3Deep™
SYSTEM REQUIREMENTS
- Pentium® 4/III/II/Celeron™, AMD® Athlon® /K6 or compatible with AGP 8X/4X/2X slot
- 128MB of system memory
- 300 Watt power supply
- 10MB hard disk space (more for installing games)
- CD-ROM or DVD-ROM drive
- DVD playback requires DVD-ROM drive
- Supported operating systems: Windows® Me, Windows® 2000, Windows® XP
Éppen egy VGA vásárlás elött állok!
Szeretnék egy ATI 9600XT-t venni!
De nem tudom melyik gyártótól (soha nem volt még radeonom)
Nem nagyon szoktam tuningolni,de nem árt ha egy kicsit tudok tuningolni!
Válaszotokat köszönöm!
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
De a 9600SE annyival nem tud többet, amennyivel többe kerül...
emléxem amikor kijöttek ismerös rohant venni FX5200-öt utána meg csak néztük a teszteket és pislogtunk, hogy az 1000 pontot sem éri el 2003-al amiben az elözö GF4-e majd 1700 pontot csinált és az nem is DX9-es.
Anno már a TnT2 esetén is ez ment TnT2 M64 és Vanta néven.
A szörnyû az, hogy tényleg sokan megveszik, aztán pofáraesnek, hogy hol van a beharangozott csoda, mikor egy õskövület GeForce 2 szintjén mozog sok esetben a kártya.
Az alacsony ár miatt?
A Radeon 9000Pro a Radeon 8500 alatt található sebességben, talán valamivel a GeForce3Ti200 felett mozog alaphelyzetben, és pár dologban jobb nála (pl. képminõség illetve Anisotropic Filtering), szóval ha most Gf3-ad van, akkor erre nem biztos, hogy meg éri lecserélni. De ez a két kártya nem Dx9-es, szóval ezt is hozzá kell tenni...
80 VGA TESZTJE
Majdnem bedoltem a 9600 nevnek.....

Tehat gyanitom, vmi ilyesmit kaphatnek a penzemert:
Radeon 9600SE 128MB 64bit, DDR, 4x/8x AGP, DVI-I, TV-Out
Valaki legyen kedves, tegye meg, hogy megmondja, hogy ez kb. mennyivel jobb/rosszabb a 9000PRO-nal es a GEF3TI200-nal!
Koszi
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Tudom kicsit talan off leszek, de szeretnek egy 9600-as radeont beszerezni 20e forint korul.
Lattam arlistaban 25 bruttoert,realis-e ez, vagy biztosan egy nem teljes erteku modellel van dolgom.
Sajnos odairva nincs semmi konkret.
ui. ha tud vki hasznaltat Gyor kornyeken az uzenjen legyszives😊
Koszi
a régi hütéssel volt hogy 38-fokon(532mhz) ment mégsem fagyott most ha egy kicsit tovább huzom lefagy pedig a höméréséklet nem megy feljebb. Miért fagy le ha rendesen le van hûtve. Még csak nem is kezd el szemetelni.
Egyszer valaki beírta ide hogy neki az ugyanilyen kártya 600mhz-n megy. Segitség !!!