Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lejjebb irtam, hogy valaki azt irta hogy e kártyára ezt az eredményt kapta:
3DMARK: Barton proci 1800mhz/166fsb@2160/180, 2*512 MB ram kártya alapon (380/340) és ezzel 5615 pont
Nekem egy 9600 pro-m van melyet ha jól felhúzok 4000 pontot is összekapar akár.
Amúgy miért fogod vissza a bartont?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
sok-é? vagy kevés? minden alapon, és az aluljáratott 2500+ Bartonomra(1,47Volt, 4x400=1600Mhz) duron,1602Mhz-et irt ki.
Aida szerint igy 2100+.
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Azt szeretnem megtudni, hogy cserelem a VGA-t nvidiarol ATI-ra (es nem akarok ujra XP-t telepiteni) szuksegem van-e vmilyen "driver lepucolo" progira?
Ha igen, tudnatok egy linket beszurni?
Koszi
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Lenne pár kérdésem:
Mi az a HyperDrive és mire való?
A kártya ASUS és hogy használjam hozzá a legújabb Catalystet,vagy maradjak a gyári drivernél?
.
3DMARK2003 eredmény?
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
X800 Pro és GeForce 6800
Dixie Flatline, 12:58 - Tech: 3D - (12 komment)
(Anandtech) A két legnagyobb 3D piaci szereplõ ügyesen leplezte következõ generációs termékeik fõbb ismérveit. A megjelenéshez közeledve az NDA-k is halványodnak, s az Anandtechnek sikerült kifaggatnia a nagyobb szállítókat. Értesüléseik szerint az ATI R420 a hangzatos AGP Radeon X800, míg az NV40 az FX jelzéstõl mentesített GeForce 6800 nevet kapta. Mindkét kártya április 26-án lép a porondra, az NV40 viszont kicsit elõbb, április 13-án felfedi képességeit.
Talán lehet valami az utóbbi napokban felröppent teljesítmény adatokban (R420 ~10000, NV40 ~12300 3DMark03), mivel szokatlan módon a felturbózott X800 XT egy hónappal a zászlóshajó után, május 31-én érkezik. A Radeon X800 kezdetben 256 MB, a késõbbiekben 512 MB GDDR3 memóriával kecsegtet.
Az R423 - a R420 PCI Express változata - június 14-én debütál. Az RV380 és az RV370 az X600, ileltve X300 elnevezést kapja.
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

a 9800XT hütése van rajta gyárilag.CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
amugy meg tény hogy iylenek sokkal korrektebbek mint pl egy mistral... 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Egy srác vett is egy Tyan 9800PRO-t mely hibás volt s garival ujjat adtal. Szval jobb mint egy bolt, korrektebb 😊
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
( nincs kedvem az összeset kiprobálni...teccik érteni.)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
9600 pra alá kéne müködö driver
Vki ajánlana 1et??
( csak nemhogy azt mond menjek fel a hivatalos oldalra és szedjek le egyet)
Olyan kéne ami müködik szépen meg jol
thx

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
4 kimenet, 4 bemenet, tuner, rádiós távirányító, ami egérként is mûgszik
Elvileg az alap órajele pro, Xt órajelén is elszaladgál, de akkor már kell neki komolyabb hûtés
3DMARK: Barton proci 1800mhz/166fsb@2160/180, 2*512 MB ram kártya alapon (380/340) és ezzel 5615 pont
Végül is nem rossz kártya
Xpertvision 9800se (256 bit) újonnan, garival 39000-ért
Ezt is a fórumban árulja a srác, de senkinek se kell😊
Mindenki sokalja 😊
Haverom tud onnan szerezni cuccokat?
Egy ev gari mindenre igaz rajta keresztul. Adasveteli minden esetben keszül. Zsírujak bontatlanak. Már jó sokan vettek tõlük s még senki nem panaszkodott, mindenki elégedett.
50 körül bba-s 9800 simát (átcimkézett 9800pro
)
És semmi ÁFA! Újak+garisak
Ezeket lehet rendelni bár most épp nincs nekik asszem.
(Egy fórumban adnak-vesznek ezek a srácok, megbízhatóak)
Ezek után én 50 ért biztos nem vennék a helyedbe SE-t. Fõleg ha használt.
Már a 9600XT-t is simán! kapsz használtan 30-ért, mely még jobb is mint egy 9800se.
Szval véleményem szerint ne vedd meg!
Ha érdekel hogy hol-merre találhtók ezek az árak szólj s megirom privibe.
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
55-ért vadiúj Sapphire 9800 pro-t lehet venni garanciával!
na mentem haza. sziasztok