Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár én a tálcaikont használom, arra hogy gyorsan a tvout bekapcsolásához jussak ha kell. Ahhoz nem lehet ettõl függetlenül gyorsbillentyût kötni? (Tvout on/off)
Speciális->Beállítások->Az ATI-tálcaikon alkalmazásengedélyezése dolgot kilõttem. Lehet hogy elég lett volna a Gyorsfelbontás funkció tiltása is (nemtom), de nekem ugyse kell az az ikon ott. es mostmar megy a tömörités gyorsbillentyüvel...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Vagy otthonra ennyire gáz?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
azért nem csak muli processzor támogatás megléte/hiánya a különbség xp és 98 között. én mindenesetre nem merném internetre kirakni a w98at 😄
kicsit idegesitõ hogy reflexbõl nyomom az alt+f5-öt és ide-oda vált a képernyõ...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Haverom háromszor vitte vissza a gépét az üzletbe (szervizbe), mindig azt mondták neki, hogy driver probléma. Harmadik alkalommal aztán rájöttek a tudósok, hogy mégiscsak a vidkari a szar. Mivelhogy még garanciális ezért ingyen kicserélik, de a biztonság kedvéért (nehogy már ingyen dolgozzanak) minden kérés ellenére kicserélték haver alaplapját (mondván, hogy az jobb) és elkértek érte 5000 Ft-ot. Ja, az elsõ alkalommal is elkértek 2000 Ft-ot, pedig akkor semmit sem csináltak, csak azt mondták, hogy biztos driver hiba.
Az Overdrive viszont az ATI által, a driverbe épített biztonságos túlhajtási lehetõség, ami viszont nem sokat számít teljesítményben.
Lenne egy kérdésem
Hogy ha fel akarok tenni egy uj catalyst csomagot, akkor a régit le kell törölnöm vagy rá instalálhatom?
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Mennyiért szerezted be? Bár tudom már irtad de nem emléxem.
Ide klikkelj, itt van róla egy kis iromány: tuning, 3DMARK eredmény, ha még nem láttad volna. Jól néz ki, nem adod el
?Off:
Kurva élet! Kiesett a Milan!
* George Benson : White Rabbit *
A known issues lista hosszabb...
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
A 9600PRO=9800SE szinte, a 9500PRO viszont természetes, hogy gyorsabb ezeknél.
Én 9500pro-ról váltottam 9800se-re, és softmodolás nélkül a 9800se 3-400 ponttal kevesebbet tolt 3dMark03-ban. (modolás után több, mint 1000-el többet...)
Ha hûvösségre vágysz, minek a Barton 2500+ (meg a többi)???
Nekem letöltési célra ki van helyezve a hûvös elõtérbe egy 800-as cerka, meg hasonlók...hónapok óta megy éjjel-nappal, és 20 fok körüli a hõmérséklete...minden extra nélkül.

Amúgy a 9800SE nagyjából a 9600PRO teljesítményét hozza.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

/D-link604/ SeaBarr40Gb/ kiegészítés elõzõhöz.
és rakom vissza a Gigabyte Maya 9000 et. Sokkal szebb a képe, és passzív, nem kerül semmibe, ugysem játszom, stb.