18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#12950 én már nem emléxem a régi dolgokra,vmi 2mb-os volt:P -
Robbb #12949 Megnyugodttam,jövő héten telefon -
#12948 na jó anno volt 1MB-os S3Trio-m + 2MB Change-em is (aszem így írták) -
#12947 idáig na -
#12946 Nekem igáig csak ATI-m volt :P -
#12945 én tegnap vettem meg az első ATI kártyám és eddig maximálisan elégedett vagyok -
Robbb #12944 Tényleg annyival jobb egy radeon,mint egy nvida?Ezt most komolyan kérdezem,minden vitaelindítás nélkül!Nem volt még ati kártyám,de úgy érzem hogy most jött el az alkalom.Kicsit féltem eddig az atiktól,de mostanában jobban tartok a vidától(nem tudnak már jó kártyákat gyártani,kivéve talán a 6800) -
#12943 ha nem lesz jobb akkor átb@sztak :) -
#12942 -
Robbb #12941 Van és kész:D
Amúgy köszi a tanácsokat,akkó lehet hogy ez lesz.Ha meg mégsem lesz gyorsabb,szebb,mint a gef4-em kidobom a kukásba:) -
#12940 neked harcolni kell "vele"? -
#12939 nem lehet csata van :) -
#12938 ereszted el! -
#12937 játszok is közben bazze :) -
#12936 látom te se frissítesz :P -
#12935 ha "kamionról esik le" hogy van gar? :) -
#12934 Hogy van rá gari ha "ilyen"?? -
#12933 hmmm...fingom nincs mire figyelj,de ennyiért egy pro= -
Robbb #12932 Az igazság az,hogy "kamionról esik le" fajta:D
A gyártóját egyenlőre nem tudom,de ha jól emlékszem 9800-ból is van egy csomó színű-szagú,ilyen hűtés,olyan memória.
Nem tudjátok behatárolni ebből az árból,hogy milyen lehet?Most nvidám van,nem vagyok egy ati mester,de úgy néz ki le kell hogy cseréljem valami dúúm 3 progi miatt
Azt meg tudnátok mondani milyen adatokra kellene figyelnem ha megveszem? -
#12931 Mert jó vételnek tünik... -
#12930 meglehet kérdezni,hogy hol láttad ezt?? -
#12929 nem rossz ár -
Robbb #12928 1 év,origi! -
#12927 gar? -
Robbb #12926 Sziasztok!
9800pro kareszért jó a 36000huf,vagy sem?(128MB,256bit)
Megvegyem én ezt? -
#12925 Szerintem 4. -
MasterJay #12924 Helló a ATI 9200- ben hány pixel futószalag van? -
#12923 Valóban, én is elnéztem mert brushless-t írtál én meg brush-nak fordítottam, úgyhogy ugyanolyan elven működik mint a többi, holnap várom a képet. -
#12922 Pardon, most nézem hogy rosszul írtam, a Brushless ugye szénkefe nélküli. Pardon. -
#12921 Ha az van ráírva akkor az egyenáramu szénkefés venti. Persze nem biztos hogy szén de azon az elven működik, ilyet még nem láttam. -
#12920 A végén kiderül, hogy mégse én vagyok az ultrabéna, hanem a ventit készítették bolondbiztosra. :DDD -
#12919 Holnap elviszem a melóhelyemre, majd ott lefényképezem. Amúgy a matricáján az szerepel, hogy DC brushless fan. A brushless itt mit jelenthet? Szénkefét?
De ez már a múlt, mert ma felszereltem a kártyára a ZM-80D + OP-1 kombót, mert eléggé zavart a mély kerregés (mielőtt valaki rákérdez: nem, a venti lapátjai nem értek hozzá semmihez). Kicsit dühít, mert amúgy nem vagyok akkora Zalman fan, és nem akartam rákölteni a kártyára, de már egy hete szórakozok vele (legalább tucatnyi alkalommal szedtem ki és raktam vissza a ventit...), és meguntam. -
#12918 Csak akkor azt nem tudom hogy hogy teszik fel a zéger gyűrűt a tengelyre, lehet ezek már vmi újabb fajták. -
#12917 Pedig én is szét akartam szedni egyet a minap, és pont olyan volt, amilyet Cifu leírt. Csodálkoztam is ,mert mindenhol azt olvastam, hogy milyen könnyű ezeket szétszedni... -
#12916 Hát ilyen ventit még nem láttam pedig volt már dolgom egy jópárral. Egy képet rakj be róla. -
#12915 Jelentem lekapartam minden cimkét, de egy fia nyilás vagy fedlap nincs rajta, az egyetlen rés a talp és a venti forgórésze között található. Megint megpróbáltam szétfeszíteni a motor talp és a forgórész között, de ismét sikertelen volt a próbálkozás (azért reccsent egyet... :D). Egyszóval bukta.
Godfather: CHIP kontakttisztitó spray, a flakonon szépen rá van írva, hogy "Kontakt tisztitó és kenő". Az összetevők között benzin nincs, csak alifás alkohol és müszerolaj. Hülye vagyok, de nem ennyire. :D
Zsoldos: azokon a gépeken és berendezéseken, amelyekkel nekem eddig dolgom volt, mindig megtalálható volt egy zsirzógomb vagy valamilyen olajbetöltő nyílás. Ha itt találtam volna ilyet szerinted itt szenvednék? :D -
Zsoldos #12914 Hat nemtom, ha gepesznek tanultal, neked kene minket okitanod a forgotengelyekrol, kenesrol, miegyebrol -
#12913 Szedd le az alsó cimkét és műszerolajat neki. -
the Godfather #12912 naná hogy nem használ..az tiszta benzin, semmi kenése nincs -
#12911 Akkor az alsó matricát is le kell szednem, mert a felsőt levakartam, de semmi ilyesmit nem találtam. Az alsó viszont elég gázosnak tünt, így hagytam. Hogy minek fújtam be? Hátha valahogy eljut a tengelyhez az olaj :D
(nem röhög. én gépésznek tanultam, és belémverték, hogy csak a 'villanyász' piszkálhat bele az elektromos cuccokba :)))