Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr Manson
NEm! Nem az van!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

examinee
Rendben!!!
Az lehet hogy a kártya rossz??

ollie
szerintem akkor próbálj egy win reinstall-t

examinee
Szerinted akkor elromlott a kártya is?????
Nekem is mindig fekete kép aztán összevissza teszi a képkockákat és fagyás!!!
ez mind a 4.4-es utántol....

cifuatwork
Ha az AA be van kapcsolva, akkor a 9800XT is képes belassulni FarCry alatt, szóval ez nem mérvadó 😊

Wanax
Érdekes amióta Live-om van, nekem nem volt vele semmi gond... (hacsak nem emiatt nem lehet bekapcsolni a dxdiagban az AGP texture Accelerationt, mer ugyanis arra azt mondja nincs...)

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

ollie
Az SB Live driverek legendásan rosszak (persze nem a hang szempontjából), egész pontosan az is okozhat akadásokat. Olyankor néha segít egy másik verziójú driver felpakolása.

AMD Norbee
Bocs hogy beleszolok de mér kérdezted Mr Manson-tól hogy:
"Nem SB Live hangkarid van véletlenûl?"
Az SB Live-nak van valami köze a vga-hoz??
Mert nekem is akad(az elején)9600xt-n a BF:Vietnam!

Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB

deep
Persze, értek én a számításteknikához
Szóval majd megoldódnak a gondok, remélem😊
ollie
Azért remélem csináltál egy nvidia forceware uninstall-t, mielõtt felnyomtad a catalyst-ot.

deep
Valami nem stimmelhet, mert a Far Cry is lassú itt-ott, és nem kicsit.Szóval a tisztogatás lesz a nyerõ😊
Köszi
cifuatwork
Ötletek:
-Driverbeállítások hogy állnak? Bár elvileg a 3Dmark felülbírálja, de azért kapcsold ki az AA-t és az AF-et, illetve a Vsync-et.
-Nézd meg más programok alatt a teljesítményét, nekem is volt olyan, hogy valamiért "beállt" a 3DMark, pl. a Battle of Proxyon liftes részénél 4-5FPS volt csak, aztán tisztogatás (driverek, újra felrakni a 3Dmarkot, stb.) után helyrejött. Ha csak a 3DMark szüttyög, akkor hagyd a fenébe 😊)

deep
Hát ezaz.Ezt nem értem én se.Intel P4 2600@2860 512 ram, asus p4p800 alcsi.
És itten szüttyög nekem😊
cifuatwork
Milyen gép mellett? Elvileg a 9800Pro-nak olyan 5500 körüli teljesítményt kellene nyújtania...

cifuatwork
Kikapcsolt AA-val valóban, de éppen az AA az, ahol a 9700 a nagyobb sávszélesség és a 8 pipeline miatt elönyt élvez.

deep
Érdekes, én most pakoltam be a masinámba egy 9800pro-t
fx 5600 után.Mondanom se kell összehasonlíthatatlan😊
De nekem is hagy kivánnivalót a sebesség😞 3dmark2003ban csak olyan 4000 ponty körül hozott.Annál azért többet kellene neki nem?
Egy nagy varázsló azt mondta, hogy reinstall windóz és akkor zsíros lesz.Hát hétvégén megejtem, hátha...
IMYke2.0.0.0
...kimaradt egy "a" betû...

Jelenleg egyetlen tiszta (sõt, még õ sem teljesen, de a piac leginkább) DirectX 9-es Játék(a): FarCry.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Jelenleg egyetlen tiszta (sõt, még õ sem teljesen, de a piac leginkább) DirectX 9-es Játék: FarCry.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A Battlefield: Vietnam nem DirectX 9-es Játék!

Mr Manson
Elötte NVidia volt, azt leszedtem és 4.4Cat meg fel!
Nem SB-m van!
Nem akad ha nincs AA!
Na most ez BF1942 alatt ami 8.1es nem jött elõ, ott egész jól birta.
De BFV alatt ami dx9 már azért gázasabb volt, pl ZOOM -kor...

ollie
Leszedted az elõzõ drivereket? Nem SB Live hangkarid van véletlenûl? Elõfordul akadozás akkor is ha nincs bekapcsolva AA és AF?

IMYke2.0.0.0
Akkor más a difi...

Egy 9600XT nagyjából egy 9700-nek (vagy 9500Pro-nak) felel meg, s bizony, jónak kell lennie.

Mr Manson
AMD Barton 2500 @2800
1GB SAMSUNG RAM

Mr Manson
kb 30fps

IMYke2.0.0.0
Akkor ott más a difi...
Kevés a CPU / RAM teljesítmény...

ollie
Aha, és 9100-el kezdtem 😊)

Wanax
Birom ollie, hogy neked minden fajta ATI-d volt 😊)

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

ollie
Iszonyatosan? Nekem a 9600 pro-n (520/340) állandó volt a 4xAA és nem akadozott semmi.

Wanax
iszonyatosan? én azt hallottam hogy elég jól birja a 9600os bekapcsolt AAval, persze az FPS visszaesik kicsit, de nem hiszem hogy drasztikusan, fõleg egy XTnél...

Mr Manson
Behegesztettem az ATI 9600XT-t végre, bár ZALMAN hütõm még nem jött meg.

Iszonyat szép grafika de ha AA be van kapcsolva iszonyatosan visszaesik a teljesítmény.

Mint DX9 (szerü) alkalmazás a BF Vietnam volt - sajna másom nincs most - hát szebb, de enyhén akadozik, stb...

Általánosságban kellemes csalódás... minig is NV kártyám volt!

Tikal
én ugy jártam a 4.4 catalystel hogy mikor felrakta magát, és csinált vmi frissitést, fekete lett a monitor. ujrainditás után is. Kénytelen voltam kártyát cserélni és leszedni, azota se mertem feltenni 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

[NST]Cifu
Annyi, hogy valószinüleg amíg nem indítod újra a géped, addig nem lesz 3D kártyád a Windows szerint.

De megpróbáltad amúgy kikapcsolni a VPU recovert?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

examinee
Na most ezt írta ki!

??????

examinee
Igen az lesz!!! Már szervezem is😊)
Garancia szerencsére van...
Csak érdekes hogy amint feltettem a 4.4-esz azota ezt csinálja.....
És sehogy nem áll vissza..

[NST]Cifu
Ha tudod, próbáld ki egy másik gépben is a kártyát. Ha ott is csinálja, akkor a kártya halt be - garancia...

examinee
Az a gond hogy nekem semmi gondom nincs a tápcsatlakozoval és csinálja folyamatosan ezt a VPU recovery hibát!!!
Most ez driver hiba vagy tönkre mehetett a kártyám???
Drivercleaner meg semmi nem oldja meg eddig a problémát...
???

nem feltétlen mert van amikor az sem elég és más miatt is kelhet cserélgetni vinyókat pl rendszervinyot azt meg nem jó 5let mobilrackbe tenni 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

[NST]Cifu
Az ilyen helyeken az értelmesebbje mobil racket használ...

biztos valaki belerugot és kirántota a kábelt 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Shep
A gépben nem is, az csak kívül lógott 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jobb helyeken óránként rakosgatják ki be a vinyókat

Met
Az semmiség😄

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

[NST]Cifu
De azért leírtad, hogy a gépben semmi sem lett változtatva 😊))

Shep
nem teljesen, hanem az ugye egy y kábel és a kártyára futó jó volt csak a másik vége ami a ventire meg a tápvédõre fut na az volt rosszul összedugva, mert tegnap pakolgattam egy vinyót, aztán úgy tûnik némi malõr csúszott közbe,

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

[NST]Cifu
Mármint a plusz tápcsati nem volt rendesen bedugva? 😊

Shep
na úgy néz ki, hogy egy rosszul összedugott tápcsatlakozó okozta a problémát /remélem nem jön 5 perc mulva, mert nagyon ideges lennék ha új kártyát kéne vennem, fõleg mivel ez egy 9700pro/ ja mondjuk a 4.4 volt fen már vagy 1 hete, de eddig nem volt vele gond, de a tápcsatlakozó szemrevételezése után a 4.3as drivert raktam vissza.

Taptarap
az jó mert nekem mostanában le sem fut a 3dmark valami screenshot............. 😊) passz a vége hibát ir ki

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

[NST]Cifu
Milyen driver? Szvsz lehet, hogy 4.4-el valami nagy gebasz van, legalábbis elég sokan panaszkodnak rá - másoknál meg nyema problema... szóval érdekes...

A kártya hûtése megy rendesen? Tuningolva van/volt a kártya?

Shep
Mi lehet akkor, ha a kép becsíkozik szines lesz meg minden meg pontok is látszanak, és bejön az alábbi hibaüzenet,
A VPU Recover nem tudott teljesen helyreállítani egy hardverholtpontot, ezért szoftveres képalkotásra váltott ...
Minden játéknál ez van, tegnap kezdtel el eddig jó volt. A gépen semmi nem lett változtatva.

[NST]Cifu
A legbiztosabb Ollie javaslata, vagyis Driver Cleaner-el letakarítod a rendszert. Amúgy uninstaláltad a 4.4-et, mielött felraktad a régebbi drivert?
Alternatíva, hogy simán kikapcsolod a VPU Recovert...