Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
486DX4-100@120
Pentium 1 166@200
Pentium 1 200@250
Pentium 1 233@266
Pentium 2 266@400
Pentium 2 566@850
Pentium 3 450@600
Amd Barton 2500@3200
Voodoo 1 és 2 (nem emlékszem mennyit húztam rajtuk, de Quake1 ben 2 fps -el többet tudott timedemóban)
TNT1 és TNT2 agyontuningolva
Geforce MX400 agyontuningolva
Geforce 2 Titanium agyontuningolva
Radeon 9500Pro 9700Pro biossal széjjel hajtva
Radeon9800Pro 9800XT biossal jóval az XT órajel felett
Kis áttekintés némely alkatrészemrõl, melyek közül soha egyetlen egynek sem lett semmi baja.
Amíg élek tuningolni fogok.
De, mint mondottam, engem nem zavar, ha egy 120 ezer Ft-os VGA-t valaki szétbasz, de akkor fogadja el azt az álláspontot, hogy egy amúgy is rettentõ erõvel rendelkezõ VGA-t teljesen felesleges húzni csak azért, hogy "megérje" a belefektetett összeget.
Erre volt eklatáns példa a Ferrari utcán való 340-el hajtása, tõlem.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az nem vitás, hogy a tuning esetén az ember bizonyos szintû kockázatott válall. De az esetek (elsöprõen) döntõ többségében a tuning nem okoz fizikai károsodást. Van egy Celeron 300A procim, ami több, mint 5 éve jár 450Mhz-en, gond nélkül. Az egyik ismerõsnél még most is megy a Radeon 8500-am, pedig azt is hajtottam, mégsincs semmi gondja.
A tuningnál a kulcskérdés a megfelelõ hûtés, és az, hogy reálisan közelítsünk a tuninghoz - ha extrém szinten hajtunk túl valamit, akkor a kockázat értelemszerûen vele együtt növekszik...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
2.: Mind a D3D, mind az OpenGL alkalmazásoknál:
Textúra szerint: maximálisra
Mipmap-részlet szint: maximálisra
Várj a függõleges szinkronizációra: Én be szoktam kapcsolni, de izlés szerint (ismertebb nevén ez a Vsync)
TRUFORM: Én be szoktam kapcsolni (pl. CS miatt)
Az élsimitást és az Anizotróp szûrést neked kell belõni, de egyes játékokban (pl.: FarCry) alkalmazás szerintre kell állítani, és a játék saját Setupjában átállítani. Általánosságban elmondható, hogy legalább 8xAF-et célszerû benthagyni, mert sokat dob a képminõségen (a távolabbi textúrák nem lesznek elmosódottak). Az élsimitás leginkább a játéktól függ: amelyik játék bekapcsolt élsimitással is elfogadható FPS-el fut, ott nyugodtan be lehet kapcsolni (a recés éleket fogja kisimitani).
Ha bizonyos játékoknál (nálam pl. ilyen bolt anno a BattleField) a betük elcseszetten jelennek meg, akkor alul a "kompatibilitás" gombra nyomva az Alternatív Pixelközéppont-ot engedélyezd.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De, ha akarod, nyugodtan hajtsd csak szét azt a mûanyag+fém valamit... ha van pénzed egy újra...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az ember nem száguldozik egy Ferrarival 340-el csak azért, mert az autó képes rá.
Egy Sapphire 9600Pro-m van.Elsõ ATI kártya, szóval a driverérõl semmit nem tudok.
4.4-es driver van fennt.
Kérdésem, hogy hogyan állítsam be azokat a szûrõket vagy miket.
Most nem nyúltam még semmihez, 8* AGP van most.
Azok a másik vackok meg alkalazás szerint.
Szóval?
Elõre is köszi!

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
megsasolom másik gépbenMit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Ha a desktopon is szemetel, az valószinüleg ramhiba. Ha lehet, vedd ki a kártyát, és nézd meg a memóriamodulokat, hátha valamelyik felpuposodott vagy megpörkölõdött. Nem túl valószinü, de a HWSW.hu-n egy srácnak így járt a 8500-se, szóval elõfordulhat.
Ha tudod, akkor nézd meg egy másik gépben, mivel ha ott tökéletesen megy, akkor nem a kártyával van a hiba, hanem valami mással (esetleg tápegység, alaplap AGP port, vagy csak a molex csati nincs rendesen bent a kártyában, stb...)
nemhiszemMit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Megvettem a Connect3d radeon 9800pro-mat -> mielõtt betettem a gépbe leszedtem a geforceom detonátorját, standard vga-ra állítva a display drivert. -> gép kikapcs, kártya kicserél -> bekapcs, majd catalyst 4.3 telepítése -> minden fasza, 3dmark lefut, minden megy stabilan -> felbátorodás, atitool feltelepítése, majd egykis max core és mem keresgélés... a core felment 420-ig amikor is elkezdett szemetelni... atitool elkezdi csökkenteni a vcore-t. Visszament az alap frekiig sõt még alább is ment, ekkor kilõttem. :Ð atitool uninstall -> minden megy faszán megint -> rage3d feltelepít -> pici tuning -> megállapítom, hogy kevés a hûtés :ÐÐÐ -> visszarakok mindent alapfrekire -> de tovább szemetel -> catalyst 4.4 feltelepít, semmi változás -> mindent uninstalláltam (catalyst, rage3d) újraraktam a catalyst 4.4-et -> minden fasza ismét, egészen a 1-2 napig, amikortól is a következõt csinálja -> boot után 2 percig fasza, majd szemetelés kezdõdik már a desktopon is, majd ez elmúlik néhány perc után... gémekben is jó, meg minden, kb 1-2 órán át majd ismét beszemetel és van, hogy ezekután is megjavul, de van amikor csak a reboot segít... Nemfogom mi lehet a baj, az elejeén faszán ment bírta a farcry-t is 3-4 órán át... nemértem
Valaki plz help!
Mi lehet? ram hiba?
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
de utánna kezdte ahogy beletettem az ATI-t!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Vettem egy ATI9600XT-t nem olyan régen! Tökéletesen megy, viszont néha iszonyatosan akad és ilyenkor nagyon pörög a winyó is. A kép 2-3 sec-re megáll!
Elötte nem csinalta bár akkor NV-Ti4200 használtam.
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Töltsd le, "vásárold meg" újra...
Uninstall, reinstall!
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Terry Makedon, az ATI szoftveres termékeinek menedzsere egy interjúban úgy nyilatkozott, hogy a vállalat körülbelül 2-3 hónapon belül teljesen megújítja, "forradalmasítja" majd a grafikus kártyáihoz készített Catalyst drivereit.
Mint fogalmazott: "Ebben is az ATI lesz az elsõ. Érdekes lesz megnézni, hogy a bemutató után mennyi idõ telik el, míg mások is elkezdik lemásolni a megoldásunkat." A titokzatos bejelentést részletek egyelõre nem követték, így nagy valószínûséggel számos találgatással találkozhatunk majd az elkövetkezõ idõszakban.
Na ez vajon mi a ***** lesz? 😊
Lehet tulmelegszik????
Hol lehet azt nézni mennyi a hõmérséklete?