Radeon 7X00/8500/9X00

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narancs
Még így sem jársz rosszul mellesleg!
nekem full gép SEXes...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Smuge
sulinetes cuccok mindig is drágábbak. Megnézed nem sulinetes zafir9800pro 59990 brutto, sulinet meg 69990 brutto. Tehát tulajdonképpen olyan nagyot nem nyersz vele. Kifizetsz 70et és ha ugy veszed akkor 60-bol adnak vissza de már annak is csak felét. Igy a nyereséged 20 000 Ft..szar ügy de ez van😊 ezt is megkell becsülni

Falconer
az jo

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Narancs
Ez a sulinet.hu/ado oldalon volt, a CHS termékei közt...

Falconer
király, és sulinetben is lehet u.olyan áron kapni? Csak azért fura, mert ahol eddig néztem, ott még a sulinetes cuccok mindig drágábban voltak.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Narancs
69K ért CHSnél van...

Falconer
HOL?

Falconer
Ja persze, de hol van 60ért sulinetben?

ollie
szerintem úgy értette, hogy 60, de a felét visszakapja

Narancs
A felét neked kell fizetned, azaz 60, csak 30at vissza kapsz...gondolom így értette...

Falconer
9800Pro Sulinetben 30ért? Hol?

hykao
akkor mirõl beszélünk még? tedd!
Smuge
akkor már megveszem sulinetben 30-ért😊

hykao
Tényleg ott az aproneten 9800pro 38-ért, garanciális. Miért nem jó ez???
ollie
Nem, a 9700 gyorsabb a 9600 XT-nél, sõt sokkal jobb (4 vs 8 pipeline, 128 vs 256 bit).

Falconer
De a 9700 már régi, az DirectX 9nél nem nyújt szar teljesítményt mondjuk a 9600XThez képest?

ollie
Na jó. Tehát a mellett, hogy a több ram jobban leterheli a gpu-t (ezért is lassabb), még kissebb órajelû ranmokkal is szerelik (ez 50-100 MHz-t jelent mínuszban). Nem éri meg olyat venni!

Narancs
Ja, meg ha 40K -m lenne iylen célra akkor én 9700 alá nem adnám!
De 38ért van tök új 9800 apróneten!
Videókártyák errõsorrendje táblát nézegesd egy kicsit!

Glpetyus
Mer' lassab mint a 128-as...(nekem is itt mondták )

ollie
Nem fogom 56. alkalommal is elmagyarázni, olvass vissza, milliószor volt már róla szó. De ha nem találod holnapig, majd leírom.

Smuge
LoL. miért is?

ollie
sõt:

ollie
felejtsd el a 256 megásat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Smuge
9800 prok meg 60 körül vannak legjobb esetbe. Jo ez bolti áfás ár, nem söthéten😊

Smuge
Ha esetleg megmondanád hogy hol?😊

hykao
mindenképp 9800-ast vegyél, 40e-ért már van új
Smuge
Abit 9600XT 256MB 8X AGP VIVO találtam egy ilyet 43ezer..

ollie
ööööö ez Smuge-nek ment

ollie
9600 XT, de ha jó használtan, akkor 9800 pro

Smuge
Sziasztok. Gondolkodok rajta hogy veszek valami kartyat de nemtudom hogy milyet érdemes. Ha Radeont vennek akkor milyet? Jo most mondhatjátok hogy a X800 de arra nincs pénzem😊 40k-t szannak ra. Várom h miket mondtok😉

[NST]Cifu
Pontosan ezért kételkedem abban, hogy golyóscsapágy, vagy legalább valami hasonló lenne benne. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

ollie
a legtöbb golyóscsapágy élettartamát 50.000 órának adják meg

[NST]Cifu
Majd szétszedem, de az én nézetem szerint egy igazán tartós tengelyt mindkét végén meg kell fogni rendesen, csapágyal. 😄
5 hónapot bírt amúgy, igaz volt, hogy napokig egyfolytában ment a gép. Ám ez akkor sem nevezhetõ tartós darabnak, pedig eredetileg úgy gondoltam, hogy na, ez majd elpusztíthatattlan lesz (kinézetre úgy tünt). Hát ismét tévedtem...

stone
Levetted már a zégergyûrût? Ha leveszed akkor húzd le a lapátot és a csapágyat a másik oldalról láthatod ha van. Ha nincs akkor meg perselyes. Mennyit is bírt ki ez a venti?

cifuatwork
Hát nekem nem úgy tünik, hogy itt csapágy lenne, amit mondjuk azért egy prémium kategóriás kártyától én elvárnék...

stone
Nem általános (csak 1 szokitt lenni), és a kenés is csak ideiglenesen lett volna jó mert a réz persely van kikopva belül vagy a csapágy ha az van és emiatt a tengely berezonál, azt hallod. Én meg szoktam fordítani az ilyen ventiket 90 v. 180 fokkal (ill. 120-al ha 3 csavaros) és így máshol kopik, nameg azért én is beolajozom csak nem abba a pozícióba szerelem fel amiben volt.

cifuatwork
Az a gáz, hogy ezt a qrta második matricát csak tegnap este vettem észre, mikor már felszereltem a kártyára a ZM-80D-t. Szóval 'így jártam' tipikus esete. Amúgy valószinüleg megoldotta volna egy kis kenés a problémát, mert a tengelynél konkrétan mégcsak nyomát sem találtam semmiféle kenõanyagnak...

De akkor már rákérdezek: ez a második matrica általános dolog, vagy nem? Mert ha elöbb tudom...

stone
Aha, ilyesmi volt a geforce3-asomon is, ilyen spec. 120 fokos 3 csavaros rögzítés. Na és jó lett vagy már hagyod?

barret
igen,kb 2 hónap alatt.

Bérbe vehet? reklámfelület...

barret
Illóolaj: párolgó olaj...

ollie
megoldás: jó digi fényképezõt kell használni 😉

cifuatwork
Hát a digitális fényképezõgépekrõl megvan a véleményem ezután, fél óráig szórakoztam vele, de hol életlen, hogy bemozdult, áhhh... inkább megoldottam a scanner-el:

A venti teteje.
A venti alja, a visszaragasztott matricával. (megj.: a szélek most elég jól látszanak, mivel már alaposan megkapargattam...)
És ami a matrica alatt volt.

cifuatwork
Ha gumi takarja, az nem érdekelt volna, mert az megkülönböztethetõ. De a fekete matrica miatt teljesen homogénnak tünt, és a fene sem gondolta, hogy a feliratos matrica alá még odaraknak egy másik matricát...

Ha végre sikerül visszakapnom a fényképezõgépemet, adok róla képet is. 😊

ollie
vááááááá már értem!

hykao
Hát ha illóolaj?! 😊)
ollie
Az olaj elpárolog?

barret
Nehogy olajat használj! Hamar elpárolog...Én szilikonos zsírral szoktam kenni,utána több mint 4 hónapig semmi gond 24/7 !

stone
Egyébként van olyan is amelyiket még gumi is takarja (mármint az olajozónyílást).

stone

[NST]Cifu