18917
Radeonok
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
Kártyák összehasonlitása: #3207/#4321-ben!
-
#14470 hirdetést -
#14469 kösz szépen.:P
másik topicban legalább segítettek hogy hol keresgéljek, hol tegyek fel hírdetést. -
#14468 Még 9800Pro-ból is ajánlott sztem! -
#14467 128 megásat vegyél -
#14466 lehet -
asdasdasd #14465 ABIT 9600XT VIVO 256MB -t ismeri valaki?
Jo az? Lehet vele videot digitalizalni? -
#14464 Ezt vedd:
9800Pro IceQ -
#14463 128megás, de az a kép csak illusztráció!
Én is ezt akartam megvenni, de nem sapphire, hanem valami ultra gagyi radejon, szal inábbExcaliburt vettem 60-ért!
Hallottam, hogy egy csóka vett olyat, és 1 hónap alatt kinyúvadt a vga, és nem cserélték ki, mert kitalálták, hogy biztos a pofa belebabrált!:P
Szal vigyázz azzal a bolttal, olyan M!stral szintű! -
#14462 digitalonline...
nézd meg a link címét:
http://www.edigital.hu/ -
#14461 nem volt ilyen problémám, soha -
#14460 A teljes 25-26 MB telepítőcsomagokat használva a 4.8 és 4.9-es Catalyst-ekkel fagyogatott a gép. Egy Radeon 9800Pro-val ha valami játékot futtattam kb. 5 perc alatt csonttá fagyott, pedig a 9600Pro-val nem csinált ilyet a 4.8-as Catalyst-tel. Excel, vagy más nem 3D-s alkalmazással órákig futkározott, sőt furcsamód a 3DMark03 is baj nélkül végigfutott, peddig az is több, mint 5 percig eltartott ;). Doom 3-mal és Colin McRae Rally 04-gyel teszteltem, mindkettő kb. 5 percig bírta.
Ha visszavettem a 9800Pro órajeleit AtiTool-lal 300/300-ra, akkor nem fagyott ki egy fél óráig sem. Utána visszaraktam valami 4.5, 4.6 vagy 4.7-es Catalyst csomagot és alap órajelekkel (380/340) sem fagyott vagy egy óráig.
Ezután csináltam egy teljes driver törlést CAT uninstaller-rel és visszatettem a csupasz RADEON display driver 8.051-et és a Control Panelt (nem a Control Centert!), de a WDM Capture driver-t nem, és most úgy tűnik megy a gép fagyás nélkül.
Másnak nem volt ilyen gondja? Vagy ez vajon annak az ominózus BORG-féle kipusztulásnak az egyik válfaja, amit itt már mások is megtapasztaltak? -
#14459 ok :) -
#14458 Koszi! kiralysagos! feltettem nforce-ot es megoldodott a problemam! mar megy 4x, 8x- AGP :)) -
CUCLI #14457 hol? -
dashed_ #14456 thx.. -
#14455 256 -
dashed_ #14454 Errol megtudja vki nekem mondani hogy 128 vagy 256 bites -e???
50 brutto - ATI Radeon 9800Pro 128Mb DDR TV -
#14453 nem, ne aggódj, nálam is ez van, 9800SE + omega driverrel... -
Torry #14452 Aham, tehát ne aggodjak nem nálam van a hiba.
oks, köszi! -
#14451 nVinid=nVidia -
#14450 nVinid kártyás arc kéne hogy írjon, hogy neki is ilyen-e az út. Ha igen akkor játék bug, ha nem akkor catalyst bug. -
Torry #14449 Természetesen rögtön basztattják az embert...
3 megásat rakok fel egy:
gyorsan akartam.
kettő:
így jobban ki lehet venni, mire is gondolok -
#14448 nekem nem volt türelmem kivárni a képek letöltődését ;P -
#14447 Nekem is van, omega driverrel!!!
Nem tudom mi ez, de engem is idegesít... -
#14446 gratulálok...
egyébként meg próbáld ki a legújabb cat-et -
#14445 Tényleg 3 megás .jpg-ket raksz fel? -
Torry #14444 Segítsetek nekem!
Miért vannak ott azok a csíkok az úton????
http://torry.fw.hu/torry1.html
3.9-es Cat 9800pro 4XAA 16XAF! -
Norbyte #14443 Ha kihúzom a TV-t (a TV-nél ill. közvetlen a kártyánál) akkor sincs kép.
Mi mondhatja a kártyának, hogy zavarjon a monitorra nagy frissítést DOS-ban?
Mielőtt kikapcsol teljesen a monitor, ezt írja ki:
Freq. out of range
H: 35kHz
V: 49,9Hz
Suspend Mode
Pedig ez nincs túl a monitor képességein! -
Roll #14442 Sziasztok!
Mitől van az hogy a monitor képe néha villan egyet?
Nem megy el a kép csak a frissítés valamiért ugrál egy nagyot! Baromi idegesítő.
A driver-t már cserélgettem, de semmi változás. -
Borg #14441 Nekem nagyon úgy tűnik, hogy az antenna kábelen jön be neked zavarójel. Próbáld meg a koaxot kihúzni a TV-ből. -
Norbyte #14440 Hali,
A gép indiláskor a monitor elmegy aludni "Freq. out of range" üzivel, majd mikor bejön a Windows, jön vele a kép is. De ha rányomom a TV-t akkor ott boot alatt van kép, Win indulásakor már nincs, tehát fordítva van jel a monitoron/TV-n. Persze ha benyomom második megjelenitőnek a TV-t
akkor a Win indulása után is megmarad a kép.
Ilyen problémám nem volt, csak egy ideje jött elő.
Már cseréltem alalplapi bios-t is, de nem segített.
A gép:
MSI K7N2- Delta-L
2100+
768DDR
HIS 9800Pro Ice-Q (gyorsra állított ventivel, hátha melege van)
Likom K9033 19'' -
#14439 egy nagy projektoros NTSC-s teverol van szo..
eddig jo volt.. csak most szaraxik.. de miert?? e snem zizis hanem kokemenyen ugy nez ki mint amikor egy osregi videot tekersz es van benne 8 csik.. de azok lefele szaladgalnak.. persze nem ugyanolyan csikok vannak.. de csikok.. es sok.. es el van csuszva jobb odlalra az egesz.. es a kep pedig le-le csuszik gyorsan -
#14438 Elhiheted e a program sokkal tobb minden dolgot leszed, mint amirol te almodnal.
Egy csomo fajlreszlet es egyeb marad bent a system32 konyvtarban ez a program azokat is elavolitja. -
Borg #14437 A control videot általában egyik ilyen progi sem piszkálja. -
#14436 A 3. pontra itt a megfelelo szoftver.
Driver Cleaner
"Driver Cleaner is a program which helps you to remove parts of drivers that are left after uninstalling the old drivers. The program is for ATI and nVidia drivers." -
Borg #14435 0. Uninstall tweakerek, refreshfixek, és minden egyéb idetartozó szemetet.
1. catalyst uninstaller (download: ati.com)
2. reboot
3. registry clean (valami progival, vagy gyalog, az összes ATI cuccot, ezenkívül nem árt local machine>system>currentcontrolset>control>video alól a nem használt kulcsokat törölni. Ezt úgy tudod kiválogatni, hogy beléjük nézel, és amelyik key alatt egy csomó beállítást, meg még catalyst verziószámot is találsz, azt úgy ahogy van törlöd. MINDET NEM SZABAD! A vga módnak egy relatíve üres kulcsa van, annak maradnia kell. Csak a catalystosokat szabad törölni)
4. Install catalyst.
5. Reboot.
6. Itt jöhet a többi szirszar vissza.
4.8/4.9-et meg control centert szvsz ne tedd fel. Nekem a 4.2 vált be eddig a legjobban, az újjal csak szívtam...
A TV-d milyen szabványú? NTSC akkor, vagy kétnormás esetleg?
Zizi adódhat a rossz kimeneti típusból, kábelzajból, vagy abból, hogy bedugva hagytad a TV-ben a koaxot is... -
#14434 meg van egy hatalmas bajom...
kikotottem a tv re de csak zizes az egesz:( elotte par nappa jo volt.. de most szaraxik:(
hiaba allitok akarmit is be nem mukodik.. ntsc-t tudok csak igazan allitani mast mar felsleges...
-
#14433 nekem is ez a bajom:(((
ui: ugy kene drivert frissiteni hogy elotte kokemenyen leszedem?:) -
#14432 Pl.: Prohardver gigateszt? -
BlackWolf #14431 nincs valami oldal ahol 9700pro-kat es9800pro-kat hasonlitanak ossze valamilyen teszben?