Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megpróbálok alkudni az árából, ha nem megy akkor inkább várok egy jobb vételre...thx a segítségért!
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
De a 128bites 9800SE 8 pipe -al tulajdonképp egy R350 -es 9500PRO, ezért magasabb órajelei nagyobb teljesítményt eredményeznek mint a 9500PRO -é, nem?
Amúgy az eladásra kínált karesz 4500pontyot gurított, a 9600XT és a 9500PRO mennyit kapnak 3dmark03 -ban?
Végülis megéri alapon a válasz az, hogy jelenleg 30.000 Ft-ért ennél jobb kártyát nem nagyon kapsz (bár használtan kb. ennyi lehet egyes 9600XT-k ára is, amelyek azért valamivel gyorsabbak). Reális ár, nem vitás, de nem egy bestbuy...
Csak az a gond, hogy mivel még nem vettem meg, nem tudom kipróbálni...
A srác meg azért adja ennyiért mert hibázik...
Szóval a vétel elõtt szinte kizárt hogy fény derül arra, hogy mûködik-e amit javasoltál...😞
Ha leljebb venném a mag órajelet, akkor lehet hogy nem hibázna? Vagy az utolsó elõtti mondatot hogy értetted?
Szvsz ha nem lesz a közeljövõben pénzed egy rendes 9800Pro-ra, akkor igen a válasz.
Amúgy pár javaslat:
Próbáld meg lejjebb venni a core sebességet, többet érsz 300Mhz x 8 pipeline-al, mint 370Mhz x 4 pipeline-al. A másik kérdésem az, hogy a kártya 256bites vagy 128bites?
Szerintetek megér 30K -t egy Sapphire 9800SE (370/350Mhz), decemberig garis, ám PS2.0 használatakor kicsit hibázik.
Itt egy kép a Far Cry -ból, amin lehet látni...:
Szóval megér ez a kari 30.000 HUF -ot?
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Próbáld ki, és oszd meg velünk tapasztalataidat 😊
Cat 4.7:
1024x768 31.2 seconds: 49.1 fps
Cat 4.8beta:
1024x768 29.9 seconds: 58.9 fps
Mit is mondjak... LoL... 😊
A tesztek szerint akár 20%-kal is gyorsabb lehet OpenGl-es játékoknál.
"Az ATI szoftverfejlesztõi, látva a Doom3-on elért siralmas eredményeket és az NVIDIA rendíthetetlen pozicióját a grafikus munkaállomások piacán, úgy döntöttek, hogy teljes mértékben újraírják az OpenGL drivereket. A Doom3 jövõ héten már a boltokban fog tobzódni, ellenben az új driverrel, mely legalább néhány hónapig nem fog feltûnni."
Ennek örül szerintem minden ATI tulaj!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
vagy ha nagyon sürgõs, akkor vedd meg sulinetben, de utánna ne nézd az aprónetet! 😄
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Olvastam a könyvet, leszedtem a pdf-et ez rendben van de jobban szeretem ha valaki magyarul mondja el, hogy mit kell csinálni😊
De ahogy nézem, gumigyûrû, távtartó és plusz még a borda aljára a kétoldalas.
I will use google before asking stupid questions.
Ez megéri?
Amúgy a Connect3D nem gagyi (mivel gagyi gyártó nem nagyon gyárt Radeon kártyát), és a kártya amúgy olyan 4500-4700 pont körül nyomhat 3Dmark '03-ban függõen a procitól.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Megéri?
Mennyit nyom ez a kártya 3dmark 2003-ban?
Mennyire gagyi a Connect3d?