Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Bérbe vehet? reklámfelület...
De ígérem, hogy holnap megnézem ezt is.
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Megkérdezem meddig húzható a kártya és hogy moddolható -e.
Erre azt mondja nem meri a softmodot és tuningot megcsinálni, deha megveszem azt csinálok vele amit akarok...bazz, még jó...
Mert amúgy minden megegyezik egy 9800pro paramétereivel. (380/340, 8 pipe, 256bit)
Megkérdeztem hogy nem e állítgatott valamit és véletlenül downclockolta, de azt mondta ez a gyári állapot!
Ebbõl is csak annyi a tanulság hogy 9800SE -vel nagyon kell vigyázni, szinte nincs is 2 egyforma!
És amint kiderült nem csak nálam nyom alapból (mod nélkül) a 9800SE 3500 körül.
Amúgy megnéztem, kicsit állítgattam még a BIOS-t, letiltottam a hangot, kiiktattam az F-secure-t...és semmi változás, így is, úgy is 5230 pont körüli az eredmény!
Vajon lehetséges lenne, hogy 10%-kal gyorsabbak az újabb alaplapok?
Igaz az enyém már elég réginek számít, egy KD7-es.
De majd csak akkor cserélem le, ha AMD 64-re váltok, semmi baj vele, atomstabilan mûködik.
Windows-t se rakom újra, bizonytalan párszáz pontért, azért így sem lassú a rendszer, játékokkal minden rendben, és örülök, hogy nem kell állandóan újrainstallálgatni!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!