Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
Kerdes:
- Lehet ez az uj driver esetleg intenzivebb GPU hasznalata miatt megnovekedett aramfelvetelenek eredmenye?
- Esetleg a tap szaraxik? 350W noname, log rajta: 1 cd, 1 dvd, 1 vinyo, 1 videokartya, 1 alaplap (+1 usb-s mobilrack 2.5" notivnyoval).
- 1altalan mitol fustol el pont az 5V vezetek, es mas semmi? A haz oldala leszedve hogy a nyari melegben jobban szellozzon, tuningolva semmi sincs (a radeonon van egy zalman huto + op1 venti is). Elvileg minden a megengeett hatar alatt van.
Valszeg ezért erõlteti az nvidia az nforce4-en az x20-at, hogy legyen elég gyors az SLI Gef6-ok számára.
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
persze mint mondtam nem vagyok jó fizikából, szal lehet, hogy megitn hülyeségeket írok
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Abit AN-7,AMD Barton 2500+,2*512 Mb PC3200 RAM, Inno3D 6600GT + Zalman VF700Cu, 200Gb Samsung sATA, Pioneer 111D DVD-RW + LG GDR8163B Mysterium, Chieftec 360W, Aerocool Aeroengine II
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
MSI 9800PRO 128MB 8X AGP TV-OUT 55000
szerintetek mennyivel jobb a 9800 pro megér megvenni?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Pedig nekem még csak a 4.7-es van fenn!!! (4.8-as béta +20%-ot dob)
++ úgy tünik a Sapphire 9800pro 128mb mellett döntök 😊
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Egy átlagos (CRT) TV felbontása hétszázvalamennyi x ötszázvalamennyi, tehát a 800x600 "nem fér el rajta".
Rakjon fel új drivert!
Vegyél nyugodtan 9800pro-t, nem hiszem, hogy lesz olyan játék, ami ne indulna el rajta.
A TV képe is szemm az ATI-nak.