Radeon 7X00/8500/9X00
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy a ventinek két fokozata van, alapfokozaton nagyon halk, így több órás OFP után olyan 72-73C°-os a 9800XT-m vele. Magasabb fokozaton már kissé hangosabb mint az Iglo 2500-am, de még nem annyira vészes játék közben - így max. 66-67C°-os a kártya.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Lehetséges, hogy alapórajeleken nem is kellene a venti?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Elado Sapphire 9800 pro 128MB Zalman passziv hutessel+ventivel, hozzatartozokkal.
Ár: 45000
Ez szerintetek jó vétel?
Csak érdeklõdésképpen: a passzív hûtés nem azt jelenti, hogy nincs ventillátor, csak a bordák? Ha van venti, akkor már aktív hûtésrõl beszlhetünk, nemde?
Mennyire zajos ez a Zalman? Nekem most egy Sapphire 9600Pro van gyári hûtõvel, annál sokkal zajosabb?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Összehasonlitásnak pedíg itt egy Megateszt
Végre hosszú idõ után rászántam magam hogy felrakjak egy uj catalystot. 3.9esrõl újitottam a 4.8asra. elõtte azér megsasoltam a Call of Duty timedemoját. eredmény elõtte: 66,2 fps. driver telepítés után: 80,0 fps
azért ha jól nézem alkottak a fiúk az Atinál rendesen... grat nekik

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2

Van egy InnoVision 3D GeForce FX5600 Ultra 8X 128Mb (128bit)DVI+CRT+TV DDR -es kártyám.
Ezt szeretném efy ASUS A9600XT/TD / 128 MB / TV -re.
Megéri lecserérni a vid.kártyát???
ASUS A8N-E, AMD Athlon 64 3200+, Gigabyte Nvidia 6600GT, Seagate 200GB Sata, ASUS DRW-1608P2

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
én vagyok az, aki annyit panaszkodott az s-video jelben lévõ zavar miatt.. Hát, ennek vége, örökre végeztem az s-video-val 😊 Összedobtam a dsub-scart átalakítót, és RGB-sen tolom ki a képet a tv-re, de ez vlmi brutálisan jó, ilyen jó képet én még kártyától nem láttam, a dvd-k olyan részletesek, hogy majd elájulok... nemhiába rgb 😊) szóval aki hasonló cipõben jár, és ha szeret barkácsolni, és ha a tv-je fogad rgb jelet scart-on, és ha van ideje, és ha ismeri vlmennyire a powerstrip-et, HAJRÁ!! (picit sok a ha ha 😊
De komolyan, nagyon megéri...
A kártya meg maga a a csoda (9800pro), minden játék szupi 😊 és ez csak 42k-ba került 😊))
Az ATI VPU recoverrõl szeretnék kérdezni.
Szóval pontosan mire jó? Ha túlhúzom a kártyát akkor megvédi a leégéstõl?
Gáz ha kikapcsolom?
Szal reggel belõttem a kártya magját (9800se) 380Mhz -re, játszottam pár órát Vice City -vel, aztán IL2 Sturmovikkal is vagy egy órát, nem volt semmi gond.
Aztán gondoltam nyomok egy 3DmarK03 -ot, és a soundtest1 -nél a VPU recover fölugrott és közölte hogy visszatette a karesz órajeleit...De megnéztem és nem tett vissza semmit...akkor mit is csinál ez a recover?
Naon gáz ha kikapcsolom? Vagy baja lehet a kártyának?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Valószínûleg valami zavarja a jelet. (nem a kártya problémás valszeg)
Szóval én szereztem be egy sapphire 9800pro-t annakidején, és nagyon f*sza 😊) Silent hill 3 1280*960, 1024*2048 renderer, játékban minden full, driverben minden full (aa+anizo, tru..satöbbi...) eszméletlenül szép és gyorsan fut 😊) Nagyon szupi kártya...ellenben az svideo még mindig zajos (fekete-fehérnél tûéles, aztán ráadom a színt, és zajos lesz), futnak csíkok, aztán a képpontelcsúszásnál bekapcs a merevített, és már nem másznak, hanem csak egyhelyben rezegnek...f*sza 😞 már azon gondolkodok, hogy a trinitron nem szereti ezt a jelet... úgyhogy most bütykölés lesz, rgb jel ki a tv-re 😊 az már remélem borotvaéles és szép kép lesz...
1ébként találkozott vlki hasonló jelenséggel a tv-outján??
bye all,
tauka
Ha ilyen szinten nem mukodik a +4, ahogy itt leirtad, akkor tenyleg nemsok esely van, de ha pl "csak" kephibak akkor valoszinu.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Na, a lényeg: amikor softmodoltam a kártyát, az újraindulás és a feketén villodzó képernyõteszt után nemes egyszerûséggel lekapcsolt a monitor... restart után pedig a Win2K bejelentkezõ képernyõjénél fagyott, jobb felül krixkrax... Szóval safe mode, és reinstall driver.
Én sem hiszek benne, hogy fog menni a 8 pipeline, nem is igazán értem, hogy az órajel miben befolyásolná az amúgy nem mûködõ 1-4 pipe-ot... de egy próba belefér. Aztán meg húzom a magot "a zégig" - egyeseknek 375-ön is ment 😊
DB
Amúgy amikor megpróbáltad bekapcsolni a +4 pipe-ot, akkor mi vót? skótszoknya? 😊
Omega driverem van, úgyhogy ezt is lecsekkolom. A +4 pipeline bekapcsolásához a mag és a memória órajelét is levigyem, vagy csak valamelyikét kell?
DB
OMEGA driverekben az installnál beépített opció a progi!