Unreal Tournament 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok ekkor mégegyszer megkérdezem..van már olyan 2cd-s verzi amirõl azonnal felteszi a gamezt? és ha igen hány megát rak fel?
mert nekem most az van amin 900 mega rar file van.. abbol kitesz több mint 2 gigát a gépre és onnan még 4 gigát telepít ki a gépre..szal ez igen gáz hogy kell 6 giga az ut2003 nak.. köszi választ
mert nekem most az van amin 900 mega rar file van.. abbol kitesz több mint 2 gigát a gépre és onnan még 4 gigát telepít ki a gépre..szal ez igen gáz hogy kell 6 giga az ut2003 nak.. köszi választ
Ha ma este lesz szerver akkor ip-t ide pakoljatok be lécci. Ha nem lesz semmi akkor egy kis mohaa után csinálok én...
koszontem.
Hmmm... most olvasom, hogy az X-Box Live novemberben indul... én azt hittem, hogy mi PC-sek leszünk az Unreal Champonships netkód bétateszterei 😊, de ezek szerint nem?
Jöhetne már az a demó...
Jöhetne már az a demó...
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Szerintem nem lenne túl jó, ha két 650MB-os file-t valaki felrakna valahova, mert abból csak szívás lenne mind fel-, mind letöltésnél... Nem véletlen, hogy 10-20MB-os darabokban van fönt minden a neten, ami ISO...
nem lehetne, hogy valaki vegre magat az ISO-t rakja ki valahova? ^.^
utalok reszletzve tolteni
utalok reszletzve tolteni
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
dashed_:
Nincs semmi ellentét a két kijelentés között. Minden nézõpont kérdése. Saját véleményem szerint az UT jobb mint a Q3:A. Objektíven nézve egyenrangú. Egy quaker pedig a Q3:A-ra fog esküdni.
Nincs semmi ellentét a két kijelentés között. Minden nézõpont kérdése. Saját véleményem szerint az UT jobb mint a Q3:A. Objektíven nézve egyenrangú. Egy quaker pedig a Q3:A-ra fog esküdni.
heh fenebe lekestem a flemrol😊
ha minden jol megy jovok en is ket emberrel este. csak birja a server...
ha minden jol megy jovok en is ket emberrel este. csak birja a server...
dashed_:
Pont ezen a fórumon folyt a legkeményebb vita arról, hogy az UT vagy a Q3:A a jobb. Sokan már a megjelenése elõtt temették az UT-t. Ennek ellenére még mindig itt van. A Q3:A scene iszonyat hamar lepukkant. Az UT-s csak mostanában pang egy kicsit az UT2003-ra várva.
A két játék ha objektíven nézzük akkor legalább egyenrangú. Nekem az UT jobban bejött és maradtam annál. Ennyi...
Pont ezen a fórumon folyt a legkeményebb vita arról, hogy az UT vagy a Q3:A a jobb. Sokan már a megjelenése elõtt temették az UT-t. Ennek ellenére még mindig itt van. A Q3:A scene iszonyat hamar lepukkant. Az UT-s csak mostanában pang egy kicsit az UT2003-ra várva.
A két játék ha objektíven nézzük akkor legalább egyenrangú. Nekem az UT jobban bejött és maradtam annál. Ennyi...
Ja, asszem engem is inkább az U2 fog meg jobban, de azér a Doom-ot sem vetem meg... Arról, meg hogy melyik a jobb télleg nem érdemes vitát nyitni!
Na ez is igaz, a legtöbb fejlesztõ ezzel védekezik. Mármint, hogy "Kész lesz, amikor elkészül..."
Az UT-t meg nem lehet igazán sem a Q3A elé, sem mögé rangsorolni (szerintem legalábbis), mert mindkettõben vannak olyan dolgok, amik a másikból hiányoznak, a Kvék az Kvék, az ÚTÉ meg ÚTÉ... Én midet nagy élvezettel nyomtam, meg még nyomom is, fõleg haverokkal LAN-ban...
Az UT-t meg nem lehet igazán sem a Q3A elé, sem mögé rangsorolni (szerintem legalábbis), mert mindkettõben vannak olyan dolgok, amik a másikból hiányoznak, a Kvék az Kvék, az ÚTÉ meg ÚTÉ... Én midet nagy élvezettel nyomtam, meg még nyomom is, fõleg haverokkal LAN-ban...
Gerry:
A D3 az eddigi infok alapján csak single player lesz. Így nézve, nem esik egy kategóriába az UT2003-mal.
Az Unreal rajongóból is van éppen elég ezen a bolygón. Amit eddig látam a Doom 3-ból az alapján messze nem az esetem a progi. Sokkal kellemesebnek tûnik az U2 világa, hangulata.
Szóval a ki kit nyom le, egyenlõre eléggé elméleti feltételezés.
A D3 az eddigi infok alapján csak single player lesz. Így nézve, nem esik egy kategóriába az UT2003-mal.
Az Unreal rajongóból is van éppen elég ezen a bolygón. Amit eddig látam a Doom 3-ból az alapján messze nem az esetem a progi. Sokkal kellemesebnek tûnik az U2 világa, hangulata.
Szóval a ki kit nyom le, egyenlõre eléggé elméleti feltételezés.
ne kezdjunk bele izlesek es pofonok vitakba ^.^
en azt a jatekot varom ami a Q1/QW-t le tudja nyomni. mert olyan meg nem szuletett ^.^ szoval stfu ... ^.^
en azt a jatekot varom ami a Q1/QW-t le tudja nyomni. mert olyan meg nem szuletett ^.^ szoval stfu ... ^.^
Gerry:
Ha kicsit figyeltél volna, az elején az összes feltételezett kiadási dátum nem hivatalos forrásból származott. Sem az UT2003, sem az U2 fejlesztõi nem adtak hosszú ideig idõpontot.
Az UT2003-ról is csak mostanában adtak viszonylagos dátumot.
Ha emlékszik még valaki, mindig azt mondogatták: "Kész lesz, amikor elkészül."
Garrett:
A Q3:A-t már az UT is lenyomta...
Ha kicsit figyeltél volna, az elején az összes feltételezett kiadási dátum nem hivatalos forrásból származott. Sem az UT2003, sem az U2 fejlesztõi nem adtak hosszú ideig idõpontot.
Az UT2003-ról is csak mostanában adtak viszonylagos dátumot.
Ha emlékszik még valaki, mindig azt mondogatták: "Kész lesz, amikor elkészül."
Garrett:
A Q3:A-t már az UT is lenyomta...
Hát, én nagy "Kvékkedvelõ" vagyok, de az U-t is naggyon szeretem, fõleg a sima U-t, szerintem nem rosszak a pályák, fõleg a kültériek... Egy-egy pálya pedig, ha "kvékes" kicsit, az nem baj, de jobb, ha nem mosódik össze a két játék az tény... Szerintem a Doom III pedig késõbb jön ki, és azt úgyse nyomja le (eladásokban legalábbis biztos) sem az UT2003, Sem az U II, mivel sokan a régi Doom folytatását várják attól a játéktól, és asszem nemkevés Doom-rajongó rohangál kicsike kis bolygónkon...
az tényleg elég gyenge. Egy sniper rifle sokkal jobban tetszene.
Az a Lava giant nevû map. CSak ki lett belõle hagyva a REDEEMER 😞 ,no meg persze fel lett ujítva a pálya.
Az a Lava giant nevû map. CSak ki lett belõle hagyva a REDEEMER 😞 ,no meg persze fel lett ujítva a pálya.
koszontem.
volt egy CTF palya ... benne volt az UTben is ... most ilyen lavas ize lett ... az nekem tisztara Q1 feelinges ... (nem mintha hatrany lenne) ...
Nekem ossz vissz a sniper lecserelese a L.Gunra nem tetszett
Nekem ossz vissz a sniper lecserelese a L.Gunra nem tetszett
vagy türelem és nem lesz semmi 😄
Én nem vagyok ennyire optimista.
Annyira le akarják nyomni a Q3 vagymi Doom3 at, hogy a végén el fogja veszteni az eredeti UT feelinget...
Már most is az a Inferno pálya tiszta olyani mintha pl a Q3A ból importálták volna...és ez nem jó jel szerintem.
Én nem vagyok ennyire optimista.
Annyira le akarják nyomni a Q3 vagymi Doom3 at, hogy a végén el fogja veszteni az eredeti UT feelinget...
Már most is az a Inferno pálya tiszta olyani mintha pl a Q3A ból importálták volna...és ez nem jó jel szerintem.
koszontem.
Ja, sajna, de a sima Unreal II is csak késõbb jön ki... Mi lenne, ha egyszer végre egy fejlesztõ tudná magát tartani a beígért megjelenési idõhöz? (Mondjuk ilyenrõl én még nem hallottam...
)
Ez van, türelem Unreal-t terem, vagy nem így van a mondás?

)
Ez van, türelem Unreal-t terem, vagy nem így van a mondás?

márciusra halasztódott 😄
koszontem.
Ott fennvan még!
koszontem.
nekem is oke ... csak akkor megent le kell toltenem ^.^
sajnos helyhiany miatt torlodott >.<
a viperanal meg mindig ott van? mert akkor ma este izzitom a Macro Express-t azt lekapom amig alszom ^.^
sajnos helyhiany miatt torlodott >.<
a viperanal meg mindig ott van? mert akkor ma este izzitom a Macro Express-t azt lekapom amig alszom ^.^
Sajna rám ne számítsatok, mert nincs otthon NET-em, csak LAN egy haverral... És úgy néz ki, hogy nem is lesz egy darabig, mert egyik szolgáltató sem épít ki semmiféle ISDN-nél gyorsabb hozzáférést, az pedig elég sovány, és drága is... 

Ha már mindenkinek sikerült letöltenie nem kellene összejönni nyolcan tízen egy gyenge double domination erejéig? 

Honnan tudnám letölteni a 947-es verziót 100%-osan, hiba nélkül. Valaki plíz homályosítson már fel. Plíííííííííííízzzzzz
jah hat en beleneztem a manifest.ini-be is tobbek kozott de ugy tunik ez elkerulte a figyelmemet😊
Ja, télleg igazad van, már én is többször 947-est írtam 927 helyett, pedig már rájöttem, én is hogy elírás, de valahogy a 947 jobban kézre esik a numerikus billentyûzeten...
Na, mindegy, bízzunk benne, hogy hamarosan itt a final!
Na, mindegy, bízzunk benne, hogy hamarosan itt a final!
Nem hinném, az a Matrox, meg a 128MB ram naggyon kevés, meg lehet próbálni, de minden minimális grafikai beállítás mellett is csak szaggatva menne szerintem... Nomeg a proci sem egy mai darab már...
Qrvára nem zavar, KBB tegnap ezt kérte ha jól értettem...
ja ez kérdés akart lenni.
1ébként a vigilante menne 1 ilyen gépen: p3 667 mhz (nincs túlhúzva), asus cusl2-c, matrox g400 (16 mb vram), 128 mb ram, 60 gb maxtor ide hdd (7200 rpm)
nem zavar, hogy ez a build 927?
http://7wrz.uw.hu/dd/ut2k3full.html - állítólag mûködik.
szoval ti neten ezzel a Vigilante verzioval jatszotok? mert akkor lekapom ujra es benne lennek en is egy gigahentben ^.^
vigilante a 947es verzio, az kell
lassan megy alatt a szaggatast erted?😊
amugy nalam is bugos de a masik verzio megszarabb szal ez van
lassan megy alatt a szaggatast erted?😊
amugy nalam is bugos de a masik verzio megszarabb szal ez van