8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
  • Ams
    :DD
  • G. Joe
    van itthon fél liter házi pálnika, csak nincs aki megigya :)
  • Ams
    esetleg 1 borospincét tudok felajánlani :DD
  • Petyus_
    Na akkor már csak egy kérdés van: hol lesz a "sokviszkitiszunkmertmegjelentakétererhárom" party? :)))
  • G. Joe
    Én tudok egy nagykert ahol lehet :)
  • Ams
    jaja! házi pálinka is :DD
  • Ams
    +előztél :(
  • Petyus_
    Na ezen már tényleg nem akarok összeveszni... :D
    Maradjunk annyiban, hogy gin + orange rulz. :)
  • Petyus_
    Én lennék a legboldogabb ha így lenne! :)
  • Ams
    alkoholisták... narancslé rulezzz :DDD
  • DF|Sylvie
    Vigyázz, behajtom a végén :)
  • DF|Sylvie
    Tudom, hogy más, és nem sznobság, azért van itthon Arcam audio :)

Dimple-t ittál? Az finom.
  • DF|Sylvie
    Úgy értem, lehet szedni az ISO-t, amint kijött :))
  • KreeztalCODE
    van esetleg URL is?
  • DF|Sylvie
    Ezeket hol lehet kapni? :)
  • G. Joe
    nem volt rossz!!!
    Kezdenek összejönni a jo playerek!! Csak igy tovább!
  • DF|Sylvie
    Na, lehet leszedni az ISO-t...
  • DF|Sylvie
    Elfelejtetted, hogy én beszéltelek rá, vagyis az új élvezeteket nekem kösöznheted :))
  • Dantor
    namost mondjatok nekem egy olyan embert akit egy 21 perces meccs alatt nem lőtt le senki! :-)

az se volt rossz, amikor piros-kék 7-6-ra állt, én beszálltam kékhez (úgy lett egyenlő). elindultam piros zászlóhoz, majd meglett a 100 adrenalin. elkezd számolni 10-től lefelé... ajjaj, gyorsan egy speedet nyomok. 3...2...1. bevittem a zászlót :-)
    over time, aztán mentem még egy kört :-) pedig már mindenki feladta a kék csapattól. dejó :-)

nekem az tetszik, amikor nekirohanok, átugrom és a feje fölött ölöm meg. meg amikor a teleportból ugrik ki a pályára, és esés közben zúzom szét

jajjdeimádom ezt a játékot!
  • ity
    Hát te meg mit keresel itt papi? :D
  • _RudY_
    A mondat szerkezetével van baj?
    "Ams, ha nem érdekel, nincs rá pénzed stb. - nem veszed meg."
    Ez egy felsorolás, amelyet hosszan lehetett volna folytatni...azaz teljesen mindegy, hogy miért nem akarod megvenni, mert senki nem kényszerített magyarázkodásra. Ellenben te elvártad mástól (miután degeneráltnak minősítetted), hogy magyarázza már meg, ugyan miért ad ki pénzt olyan játékért, ami tetszik neki. Valahogy ez így nem kerek...szerintem.

"rudika: milyen géped van?"
    Ehhez ugye az is hozzátartozik mire használom, ugyi? Elsősorban szövegszerkesztésre. CSAK az ut2003 miatt cseréltem le P4 konfigra a 3 éve használt celeron 300-as cuccot. Ezt tudod mit jelent? Nagy büdös semmit!

"nemazé de ezer hogy több pénzem van..."
    Bizony meglehet, de nem irigylem tőled (sem), sőt legyen minél több! Még csak 15 éve dolgozom, a feleségem 12 éve. Több olyan lehetőséget is ki tudtam használni, amihez más hozzá sem jut, így "picit" az átlag fölötti jövedelemből tudunk gazdálkodni. Ha az anyagi kivagyiság neked annyira fontos számolgathatsz, engem ez nem tud lekötni, nem pénz alapján veszem figyelembe más véleményét. Egyébként miért nem azt kérdezted, hogy pl. mióta van saját lakásom, mennyivel támogatom havonta a muteromat stb. Kurvára nem ideillő ez az egész, szóval ha érdekelnek részletek keress meg emilben.
    Azért legalább erre válaszolhatnál normálisan: miért buktál ki azon annyira, hogy többek képesek pénzt adni egy olyan játékért, amely tetszik nekik?
    Bocs mindenkitől az offért :\
  • G. Joe
    nekem is volt ,nem egyszer, és az uccsó kör együtt nyertük meg :)
    Mai specialitásom: egy lövéssel két ellenfelet megölni, legalább 5-6 szor sikerült. És a levegöben urorva lesnipolni a ez enmeyt az is tetszik!!!
  • DF|Sylvie
    Azért én le tudtalak lőni néha :))

Mondtam, hogy jó mode.. sőt, a legjobb.
  • Dantor
    nincs itt valami moderátor, vagy ilyenek? :-)

rájöttem valamire: nekem tökjól bejön az instagib is! egyszerűen imádom :-)

pont most játszottam a [DF]Landor-on, és volt Ultra Kill meg Dominating is!!!

ajjajjj, lehet hogy én is meg fogom venni eredetiben ezt a játékot! (eddig csak az IGII meg a D2+Exp van meg)
  • Sir
    Mi is a pontos cime a topicknak Rudy , hol találom ?! ;)))
  • tbundy
    ez is egyfajta cheat: célzóvíz! :))
  • G. Joe
    nemazért, de az eléggé ovodás szintü megjegyzés volt!
  • DF|Sylvie
    Nem nyársalok. Annyira belelkesedtem, hogy elmentem és vettem egy ír whyskit. Igazából a Chvast szeretem meg a Dimple-t, de most az nem ment, vettem egy szép zöldet :)))
  • Ams
    igazad van! átváltok mazohistába! nyársalj fel Sylvie! :DDD
  • tbundy
    eh, má' megint az indulatok..
    Azért vannak a portok, lehet kiélni magatokat ott. :)
  • Ams
    de hogy +értsd
  • Ams
    nemazé de ezer hogy több pénzem van mint neked...
  • Ams
    rudika: milyen géped van?
    nemazé de ezer hogy több pénzem van...
    de akkor se adok pénzt érte
  • G. Joe
    te játsz csak azzal! :)
  • The Garrett
    ehh ezt nem mondod komolyan...
  • G. Joe
    Rudy jol nyomod, van csapatod?
  • TneX
    Sok sikert hozzá,ha neked van türelmed baszkódni 1 extrabugos szar bétával...
  • _RudY_
    tbundy még nem igazán sikerült átszoknom a régi ut-s insta után az újra, de lesz ez még jobb is ;))
    Izgalmasabb lett volna, ha van több tapasztaltabb emberke is, de lesznek még nagyon jó gamák, és ez a lényeg!
    Ams, ha nem érdekel, nincs rá pénzed stb. - nem veszed meg. Fikagyúró topicot máshol találod
  • TneX
    Sok sikert hozzá,ha neke van türelmed baszkódni 1 extrabugos szar bétával...
  • _RudY_
    "3) s most ez a demo."
    Ez a lényeg, a többit felejtsd el.