Unreal Tournament 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
http://rescue.uw.hu
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
http://www.aortaweb.hu/apollo/fooldal.php
Amúgy nekem csak 110%-os speeddel jött be a gém! 100%-on marha lassu....
A hétvégén újra raktam az XP-t, mert már nagyon köhögött, meg az a 15 napos UT béta sem akart már menni, lévén lejárt az idõ!
DE AZ MIÉRT VAN, HOGY XP ÚJRAINSTALL UTÁN (értsd: mindent letöröltem, csak a filmeimet hagytam fenn) SEM AKAR MENNI????
Tudtommal install után kezdik el ezek a preogik számolni a próbaidõt! Akkor ez most hogy van???
amugy lehet hogy ez egy ujabb verzio.
amugy szerintem meg nem nagy szam.. 2 eve talan de most.....
amugy lehet hogy ez egy ujabb verzio.
Interactive Karma Physics demo released
HUUUUUUUUUUUUUU CARMA ENGINE BEMUTATÓ.. de nem csak mezei. Egy szoba tele tárgyakkal. kicsit nehéz az irányítás, de lehet dobálni a tárgyakat a szobában !!!!!!!!!!!! DURVAAAAAAAAAAAA
Óvatosan ezekkel a kijelentésekkel. Így is mindenki fejetlenül el kezd minden szart letölteni, mielõtt egyáltalán körbenézne. A hivatalos oldalakon, fórumokon semmit nem írnak arról, hogy megjelent volna a full vagy a demo. Dátum sem szerepel sehol.
No meglestem föpösöt. Van vmi dm pálya vmi kis lávás ott max 80fps amúgy 50-70 volt viszont a december megfektette a gépem 800*600ban max minden hajóra a pálya közepén felmegyek azt megy az eksön és 13 fps (1800+,256sd,gef4 4200)

Ittt botokkal + riöl pléyerekkel lehet egyzserre nyomni?
http://www.fraps.com/
Addig is gyûjtsünk aláírást az optimalizációért

én az fps mérést a fraps progival mértem.
de asszem 16 bitben nyomtam meg AA egyéb nyalánkságok kikapcsolva.
Keresd vissza itt a régebbi scr shotjaimat. Olyan kép mellett ment nekem folyamatosan a game.. de mondmo sok playerrel még nem volt tesztelve.
nekem P!!! 1.2GHz, gef3 ti 200, 384 MB ram, és 1024/32 folyamatos, 30-50 fps általában
de lehetett játszani túlnyomórészt.
1024x768 ban nyomtuk itt nemrég neten (lejjebb tettünk be scr sdhotokat is) és nekem akadozás nélkül ment. 1x akadt meg mikor egy nagyon durva füstös fényes helyen egyszerre 4 en lövöldöztünk..
FPS t nem mértem de gyöny9rûen ment.

A fejlesztõk is azt írták valahol, most a visszajelzések feldolgozása van folyamatban, aztán annak alapján finomítanak még a dolgokon.
van még munkájuk rajt