Unreal Tournament 2003
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Összevontam a kellemeset a hasznossal. Olyan ez, mint a rezgõ mobil.
jah bocsi egyébként csak ööö biztos leterhel a suli, és azért nem olvasom végig figyelmesen 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Egyébként nincs miért morcogni,a vmirevaló gamák nagyrésze mögött ott virít a delayed felirat,mostanában ez a sikk(na jó,a bf42 talán kijön rendben).
Adversus solem ne loquitor
én is letöröltem... kellett a hej 😄
DE Sylvie ha kijön a game szeretettel várunk 😄

Amúgy nem tudom mit parázol,benne van a nevében😊
Amúgy az unreal2003 az valami GOTY kiadás?😊(unreal2+ut2k3)
Ja bocs, júniusban.
Illetve rosszul tudom, augusztus...
Milyen hónap van most? 😞)
link: lásd www.hardwired.hu

Én csupán elvbõl nem vacakolok ezekkel a bugos vackokkal. Én ki tudom várni azt, hogy kijöjjön a teljes progi. Nincs se kedvem, se türelmem egy pre verzióval vacakolni, amit egyáltalán nem a nyilvánosságnak szántak.
Egy GeForceMX400-as jó választás lehet. Olcsó és ebben az évben még eldöcögi a játékokat. Persze butítva de akkor is jobb, mint egy Voodoo... No de mind1---

Várd meg a full verziót!
Ez ami jelenleg kökézen van egy bugokkal teli béta kalóz változat. A végleges játékhoz ígértek némi támogatást a régebbi kártyákhoz is. De így se várj csodákat!
"programok beszerzese" alatt talalsz rola topicot
Lehet a 2 cd-s verziót neten játszanni?Haverom azt mondta,csak helyi hálózatot támogat,azért nuke.HELP ME!!!!!

Viszont, elképzelhetõnek tartom, hogy gef4-en megy annyival. Radeon 8500-zal viszont nem, és nem hiszem, hogy annyira optimalizálnák a véglegeset, hogy duplájára nõ az FPS. Ezért felejtõs. Szépnek szép, lehet csinálni frankó screenshotokat...

Érdekes viszont, hogy a NOLF2 demo nagyon szépen megy, pedig az is unreal.
de állítólag 1000 felett nem számít sokat az Unreal engine-nél (nem annyit, mint pl. a Quake esetén).
Mondom, hogy nem elég hozzá, bent 35-60 fps, kint 20.
Ennek ellenére úgy látom, hogy remek kis game lesz, és ha rendesen fog szaladni nálam, akkor játszom vele ezerrel, ez szinte biztos.
Nekem már van benne egy - két MP tapasztalatom és igencsak pörgõs lesz a játékmenete. Az Meg hülyeség hogy a csicsás texturák miatt nem látod az ellent. MERT MINDEN PÁLYÁN világosan lehet látni hol van ember és hol díszlet.
That\'s All Folk\'s
Operating System: WIN 98/ME/2000/XP
CPU: Pentium III or AMD Athlon 733MHz processor (*Pentium® or AMD 1.0 GHz or greater RECOMMENDED)
Memory: 128 MB RAM (256 MB RAM or greater RECOMMENDED)
Hard Disk Space: 3 GB
Audio System: Windows® compatible sound card (*Sound Blaster® Audigy(tm) series sound card RECOMMENDED) (NVIDIA® nForce™ or other motherboards/soundcards containing the Dolby® Digital Interactive Content Encoder required for Dolby Digital audio. Also RECOMMENDED)
Video System: 3D Accelerator card with 16 MB VRAM (*32-128 MB VRAM RECOMMENDED) 16 MB TNT2-class DirectX® version 6 compliant video card. (*NVIDIA GeForce 2/ATI Radeon RECOMMENDED) DirectX® version 8.1 (Included on game disc)
Quite a few heavy specs there, especially 3GB for just the one game, time for an upgrade?
Also, in other UT2003 news it Angel Munoz over at CPL made a statement saying:
If a final version of UT2k3 is not available by Tuesday, October 7th, 2002 we will not use it at the Winter 2002 Event.
EZT egy másik topicban találtam.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Es nem tudja valaki, honnan lehetne letolteni a 927 Betat?
thx
by kbb
http://parallelorealms.blogspot.com