8227
Unreal Tournament 2003 - www.ut2003.hu
-
#3142 rteclan.hu ?
de ez UT, nem 2003. És az enyém, meg eceté IS. Meg a vkk-soké meg a többi rte-sé. De nincs netem/UTm :( -
#3141 Meg van amihez nem is lehet/szabad, gondolom? -
#3140 Én a MOHAA-t levarázsoltam a gépről. Viszont örülnék, ha mondanál magyar UT servert, ahol vannak is.
Ha 10 percen belül mondasz egyet, bemegyek játszani :) -
#3139 Na, szerzek vhonnét netet, és telepítem a MOH:AAt. Aztán szóljatok, mikor, ki ellen war.. :) -
#3138 Van, amihez nem kell connectálni. Illetve nem oda. -
#3137 Mondjuk én is parasztságnak tartom, mikor vmi nőre neten 250 000 kanos hím ugrik, de olyan jó... :) -
#3136 Júj, én mindig is sejtettem, többet buktam a matáv-kedvezményen, mint hogy nem tudok játszani.. :) -
#3135 Ott volt Veriel is női ruciban vagy mi volt? :)))) -
#3134 Múlt héten is volt -
#3133 Ugye vannak klántalik/sörözések? -
#3132 Egyesek hogy beszélnek :( -
#3131 Lethal
Holnap bevezettetem az adsl-t, csak írj a rosterbe, könyörgöm! :DDD -
djcom #3130 Jöhetne már a final:)) -
#3129 Veriel...te putz, 3 böngésző helyett használd inkább a kijelentkezést és akkor nem derül ki hamar, hogy szilvi is pöcsös -
tbundy #3128 off
thx all
kell a helyem az egyik rokonának...
egyetlen főnököm a gyárigazgató. :(
nem akarom a csini topikot suxxolós topikká tenni
on
este végetek lesz! :) -
#3125 ja drukkolunk! :D -
#3124 Húzz bele, hogy ne tudjon miért kirúgni, mi pedig drukkolunk. -
#3123 Illik hozzád! gyönyörű, kemény csaj! :)) -
tbundy #3122 elektronikai cégnél adminisztrációs munkatárs, mondhatni. -
#3121 Ez nem túl jó. Mivel foglalkozol? -
tbundy #3119 Köszi.
de ma Te sem tudsz felvidítani...
(főnököm be akarja váltan igéretét, miszerint mindenáron kirúgat idén, ezért ma is kaptam 1 fegyelmit..., bocsi az off-ért) -
#3118 Jó az ízlésed.
Ams szerint "szárny nélküli angyal" ... nos, vannak itt szárnyak is :) -
tbundy #3117 Azért vagy jóságos, mivel mindenkivel hamar végzel, nem hagysz szenvedni senkit sem. (persze ut-ben :))
Jók a képek. -
#3116 Sylvie, a jóságos. Ez lesz a nevem.
Mondtam, hogy nagyon finom ír whiskyt vettem? :) -
#3115 Legalábbis Unrealben :) -
#3114 Vagy ilyen:
-
#3113 Ilyen leszek, ha nagy leszek:
-
#3112 Nem nehéz, letölthető script is van hozzá, kb. így lehet megcsinálni. Később lesznek önálló progik is, mint ut-hez.
-
#3111 Így van. Szégyen :)))
Majd lesz szerverfigyelőnk. -
TneX #3110 Na jó,és miért vág ki állandóan a Df power?
Behozza azt a kékes színű képet,hogy tölti a pályát,és mikor végez kidob...most akkor láma vagyok? -
#3107 De én Sylvie vagyok és nem Sylvia
Az valami tisztítószer, amit reklámoznak. "A férjem szereti..." blabla... :) -
tbundy #3106 olvass kicsit vissza, a df szerver címe be van írva, ott szoktak lenni nappal is -
#3104 Ha DF powerre vágysz, akkor landor.no-ip.com
instagib CTF. Sylvie is ott öldököl - és néha elvérzik - esténként :) -
TneX #3103 Gyerekek,írjátok már ide légyszives hogy ha játszotok,akkor melyik szerverre mentek?Mert akárhányszor bementem a mai nap a groove.hu-ra senki sem volt ott,más működő szervert meg most /pill nem tudok:( -
#3102 Milyen néven játszik?
Én olyat szeretnék, amit kevesen használnak majd, szóval lehet, hogy nem ezzel leszek. Talán medusa, nem tudom, olyan undead kinézetük van :) -
#3101 én má választottam: Michael Cassidy az (legalábbis az egyik betában ez volt a "neve"), egyébként az a csávó, aki az egyik legújabb ut2003-as wallpaperen van: szőke felállított hajú, szemüveg van rajta (wallpaperen nincs) meg gázálarc. de még változhat!
ja, és sógornőm már kiválasztotta a cián(türkiz)szemüveges csajt (ami nem jelenti, hogy te nem lehetsz vele)
milyen undead? a "Homo Sapiens Medusae"-ra gondolsz? :-) -
#3100 Na még egyszer. Az előzőt törölje egy jó lelkű moderátor please :))
-
#3099 Ez a kép még nem volt. NEM én vagyok rajta látható :))
-
#3098 a kollegina szigoru DF vedelem alatt all, barminemu inzultusa komoly energiapont veszteseget vonhat magautan...:)
amugy gondozokzzatok skacok, hogy mi legyen a UT oldalon, es a ligan!!!!!!!!!!!!!!
ez mindenkinek szolt! -
#3097 Na. Topic is: ut2003
Én már várom nagyon :))
Lesz benne 40 modell kb. Ti már kiválasztottátok, mivel lesztek? Én a türkiz napszemüvegesen, az egyik egyiptomin, és az egyik undead-en gondolkodom :)
Elég jók. Jöhetne már....