Unreal Tournament 2003

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DF|Sylvie
"Amúgy az unreal2003 az valami GOTY kiadás?😊(unreal2+ut2k3)"

Összevontam a kellemeset a hasznossal. Olyan ez, mint a rezgõ mobil.
The Garrett
ha az kijön azzal elvegetálok egy darabig.. fél év... utánna jöhet bármi más.. 😄

jah bocsi egyébként csak ööö biztos leterhel a suli, és azért nem olvasom végig figyelmesen 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Moby
Garett megrágom,mer nem eszed😊A demo E3 óta "jön",csak nem érkezik meg(az ígéretek szerint).Fogod?😊
Egyébként nincs miért morcogni,a vmirevaló gamák nagyrésze mögött ott virít a delayed felirat,mostanában ez a sikk(na jó,a bf42 talán kijön rendben).

Adversus solem ne loquitor

The Garrett
a Demo ??? kétlem ugyanis még most is foltozgatják... E3 óta max a béta van kint...

Moby
Ön nyert!Különbözõ leaked bétákkal már igen,a demoval még nem(biztos eldugták elõlem a köcsmõk) 😊)Pedig már a E3 óta kint van...

The Garrett
ja ja
én is letöröltem... kellett a hej 😄

DE Sylvie ha kijön a game szeretettel várunk 😄

Fogadunk hogy nem jatszottal te meg az ut2003 Demoval ????
Moby
Kevered.Az ut2k3 az a játék,aminek a demójával május óta játszunk,már meguntuk,és le is töröltük 😊
Amúgy nem tudom mit parázol,benne van a nevében😊
Amúgy az unreal2003 az valami GOTY kiadás?😊(unreal2+ut2k3)

DF|Sylvie
Az unreal2003 ugye az a game, amelyik március elején kijön.

Ja bocs, júniusban.

Illetve rosszul tudom, augusztus...

Milyen hónap van most? 😞)
az is beta.. pontosabban a build 927es
The Garrett
Pontosan a rongybaba mozgásához hasonló lesz ha meglövöd az ember magyarul ahol a gólyó belecsapódik, ott fog elmozdulni stb... és majd mikor az unrealban nekivágsz egy vázát a fölfhöz az is így fog viselkedni. 😊

The Garrett
Érdekesség: kijött egy uj actor demo szintén a karma fizikai modell-t prezentálván. itt lehet tesztelni majd az Ut ben lévõ rongybaba effektet 😄

link: lásd www.hardwired.hu

The Garrett
VId kártya vásárral meg várjátok meg az uj trident kártyákat!

Most még tök nyugis voltam. Képzel el, ha ideges lennék.

Gabo nyugalom!😊)
Öregem, kicsit félre értettél. Nem azért nem kísérletezek egy bétával, mert voodoo3 van a gépemben. A v3 odejo gépében van.
Én csupán elvbõl nem vacakolok ezekkel a bugos vackokkal. Én ki tudom várni azt, hogy kijöjjön a teljes progi. Nincs se kedvem, se türelmem egy pre verzióval vacakolni, amit egyáltalán nem a nyilvánosságnak szántak.

Hát igen. Voodoo3-al a mostani legújabb játékok, már nem muzsikálnak. Nekem még év elején az volt. Tényleg jó kártya, de eljárt felette az idõ. Sajnos ez van. Bár megmerem kockáztatni, hogy az idei év játékait elviszi valahogy, de persze minden Voodoo-t kötõ problémákkal. 256*256 textúrák, 16 bit , nincs AGP textúrázás, 2-szeres AGP... De ahogy láttam a Gamestarban, általában a Voodoo3-nak befelegzett... Hiszen hiába volt mellette akár 1Ghz-es proci is, már nem hozza azt a teljesítményt. De hát ne is várjuk egy DirectX 6-os kártyától ezt. Mert még a 7-es DX alatt okés volt, a kezdeti 8-asok alatt is elfogadható, de a már kiélezett DirectX 8-as játékokhoz (kiélezett: felhasználják a mai DirextX8-as effekteket) nem igazán alkalmas a Voodoo...

Egy GeForceMX400-as jó választás lehet. Olcsó és ebben az évben még eldöcögi a játékokat. Persze butítva de akkor is jobb, mint egy Voodoo... No de mind1---
The Garrett
talán mert a voodoo 3 már csak barlangokban található... 😄 bocsi ha ezzel megsértettelek. de cseréld le szerintem sürgõsen.

Amíg nincs full verzió, addig nem is kísérletezek ezzel. Addig ott van a jó öreg UT multi-ra.

Basszus. Alig bírom kivárni a DEMO-t. Még két hét és egy pivivel több. AZtán meg az lesz, hogy megjön és nem fog tetszeni, mert már annyira vártam rá.... Remélem nem. Na mind1. Nem rinyálok itt. Vagy mégis? 😊))
odejo:
Várd meg a full verziót!
Ez ami jelenleg kökézen van egy bugokkal teli béta kalóz változat. A végleges játékhoz ígértek némi támogatást a régebbi kártyákhoz is. De így se várj csodákat!

direct connect
"programok beszerzese" alatt talalsz rola topicot
The Garrett
DC rõl... máshol nincs fenn. De szerintem mostmár várd meg a full-t 27 én kijön.. Adidg nem érdemes a betat leszedned.

ok
The Garrett
Játszottuk neten is. 1 ember csinál szervert a másik meg beírja a konzolba hogy open ipcim

Help!
Lehet a 2 cd-s verziót neten játszanni?Haverom azt mondta,csak helyi hálózatot támogat,azért nuke.HELP ME!!!!!
jó, hogy mindig pozitívan szólsz mindenhez

Veriel
Ja, én sem arról beszélek, amikor befordulsz a sarokba, hanem amikor akció van, és valami effect befigyel.
Veriel
Tester, mondtam, hogy geforce4-gyel (meg az mx-szel is) állítólag játszható. Bár ez a "játszható" szó mindenkinek mást jelent, vannak, akik szerint a 40-50 is játszható, nálam a legalsó határ a 70.

Viszont, elképzelhetõnek tartom, hogy gef4-en megy annyival. Radeon 8500-zal viszont nem, és nem hiszem, hogy annyira optimalizálnák a véglegeset, hogy duplájára nõ az FPS. Ezért felejtõs. Szépnek szép, lehet csinálni frankó screenshotokat...

Olvastam arról is, hogy 128MB-os Vkártyákkal jobb teljesítményt fog nyújtani a program és a memórai sávszálesség döntõ tényezõ. 550Mhz-es memória órajel már ok. A GeForce3-nak van 460Mhz. Tehát az már majdnem😊
Nem az sajnos nem Unreal motor. Lightech engine továbbfejlesztett Jupiter kódnévre hallgató finomság dübörög benne. Bár ha annak a teaser-nek a high detail gépigényét megnézzük, akkor lelehet vonni a következtetést. Miszerint 2Ghz P4, 256MB Ram és GF4. Az Unreal motor meg szebb, ennek következtében erõsebb gép kell hozzá, bár azért várjuk ki a végét. Nyilván opimalizálnak a programon. Az biztos, hogy egy Radeon 9700-es-nek meg sem kottyan az új motor. De aggodalmora semmi ok, mivel a tesztek alapján még egy GF3 is medium beállításokkal mondjuk egy DM pályán eléri a 140 Fps-t!! High-on ez leesik 70-80-ra. Na de majd ha kijön minden kiderül. Szeptember végén meg kell, hogy jelenjen. Jó lenne már mert május óta erre várok. 😊
vagy egyszeruen nem jon be neki
Veriel
Igen, újra kell installálni az AlAudiot, ott van valahol az Unreal Setupban.
Veriel
Allítólag azzal megy. Én megvárom a 9700k-t, addig nem hiszem, hogy nagy unrealezés lesz 😞
Veriel
AA-t is ezért nem játszom.
Érdekes viszont, hogy a NOLF2 demo nagyon szépen megy, pedig az is unreal.
Veriel
2.3GHz
de állítólag 1000 felett nem számít sokat az Unreal engine-nél (nem annyit, mint pl. a Quake esetén).

Mondom, hogy nem elég hozzá, bent 35-60 fps, kint 20.
szerintem az a radeon eleg kell hogy legyen.. milyen procid van???
Veriel
Õszintén szólva nekem sincsem hozzá gépem, legalábbis a béta és az AA alapján (ugyanaz az engine, ha jól tudom). Radeon 8500-zal élvezhetetlen a low FPS miatt. Szerintem csak 9700-zal vagy az NV30-cal lesz játszható, bár gef4-en nem láttam, de nem szoktam hinni mostanában a "nálam futt detailon gond nélkül fut" szövegeknek, mert... (na nem folytatom, mert flame lenne belõle 😊 )

Ennek ellenére úgy látom, hogy remek kis game lesz, és ha rendesen fog szaladni nálam, akkor játszom vele ezerrel, ez szinte biztos.
The Garrett
Meg ahogy tester is jól látja a helyzetet, Sok Gamernek nem lesz meg a vas ami kell a élvezetes játékhoz. Talán ezért is nem lesz olyan elterjedt.

The Garrett
Leírni azért nem kéne a game-t egy elvileg csak bétatesztereknek kiadott eléggé kezdetleges béta után...

Nekem már van benne egy - két MP tapasztalatom és igencsak pörgõs lesz a játékmenete. Az Meg hülyeség hogy a csicsás texturák miatt nem látod az ellent. MERT MINDEN PÁLYÁN világosan lehet látni hol van ember és hol díszlet.

The Garrett
hát akkor holnap csinálunk egy IRC szobát megbeszélünk egy nagy gamet és nyomulunk egyet. OK?

l3alF1aKe
nos képek demo meg az itt elhanzottak alapján leirhatjuk a játékot asszem...ez nem UT teljesen máés...és nem jön be....viszlát-)

That\'s All Folk\'s

The Garrett
Over on the UT2003.com they've released the official minimum system specifications needed to play UT2003. There are:
Operating System: WIN 98/ME/2000/XP
CPU: Pentium III or AMD Athlon 733MHz processor (*Pentium® or AMD 1.0 GHz or greater RECOMMENDED)
Memory: 128 MB RAM (256 MB RAM or greater RECOMMENDED)
Hard Disk Space: 3 GB
Audio System: Windows® compatible sound card (*Sound Blaster® Audigy(tm) series sound card RECOMMENDED) (NVIDIA® nForce™ or other motherboards/soundcards containing the Dolby® Digital Interactive Content Encoder required for Dolby Digital audio. Also RECOMMENDED)
Video System: 3D Accelerator card with 16 MB VRAM (*32-128 MB VRAM RECOMMENDED) 16 MB TNT2-class DirectX® version 6 compliant video card. (*NVIDIA GeForce 2/ATI Radeon RECOMMENDED) DirectX® version 8.1 (Included on game disc)
Quite a few heavy specs there, especially 3GB for just the one game, time for an upgrade?

Also, in other UT2003 news it Angel Munoz over at CPL made a statement saying:

If a final version of UT2k3 is not available by Tuesday, October 7th, 2002 we will not use it at the Winter 2002 Event.

EZT egy másik topicban találtam.

The Garrett
ehhe 😄 Milyen monitorod van? Hátha amiatt nem megy! 😄

szerintem o is tudja ,csak azt hitte vicces lesz es felvag azzal hogy nekije dzsiforsz negye van
The Garrett
DC rõl

KBB
THX

by kbb

http://parallelorealms.blogspot.com

Petyus_
megnyitod tabbal a konzolt, és open 11.11.11.11 (a 11ek helyett megy az ip 😉)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

KBB
Figyitek, ha csinal valaki egy halozati jatekot, akkor arra hogy lehet csatlakozni? Nem tudtam hova ip-t irni... hogy kell?

Es nem tudja valaki, honnan lehetne letolteni a 927 Betat?

thx

by kbb

http://parallelorealms.blogspot.com

EmThor
no állitólag 'középút' gépigény:733proci (p3 szint gondolom) 128 mega ram 3. generációs vid. kártya. (no ha elsõ a tnt 1 második a tnt 2 és a harmadik generáció a gef 1 ;D )